הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון יתר?

בר פרץ

משתמש מתחיל
31
10
נק' מוניטין:
24
31
10
היי,
אם מתאמנים כל יום (יום רגלים, ולמחורת יום ידיים) יש לזה איזה שהיא תועלת או שעדיף להיתאמן AB
4 פעמים בשבוע?
כלומר, אם אני מתאמנת כל יום לסירוגין זה עלול לפגוע בשריר במקום לבנות אותו?
אני מחלימה מהפרעות אכילה. אני מאמנת חדשה יחסית (כשלושה חודשים)
בגלל הפרעות האכילה ירדתי גם במשקלים אבל אני מעלה חזרה ועכשיו אני מרימה אפילו יותר ממה שהיה לפני.
אני יודעת שאלו משקלים נמוכים אבל אני רוצה לברר אם המשקלים שאני מרימה לא יפגעו בי במידה ואתאמן כל יום לסירוגין.
דדליפט- 30
פשיטת בירכים- 35
פשיטת מרפקים פול עליון- 10
הרמת אגן בשכיבה על ספסל- 30
פול עליון- 35

אין ספק שזה אינדיווידואלי, בכל זאת, זה כמו לחלק את האוכל שלך ל10 ארוחות ביום כי תמיד יש אוכל בבית ואתה כל היום שם.
זה לא יפגע בך פשוט לא רואה איפה זה יועיל...
אתה יכול לאכול גם 3-4 ארוחות ולהגיע לאותה התוצאה בדיוק.

אני לא שולל את האופציה, פשוט לא רואה את היתרונות...
אם לפיצול האימונים שלך למנות מאוד קטנות (כמו: תכנית מתחילים מינימליסטית של 3 פעמים בשבוע - > ל-6) יש תועלת פרקטית מבחינת התקדמות - זה משהו שיהיה קשה לדעת.

היתרון הוא שאם המכון מאוד קרוב אליך (אז אין פה טרחה של הלוך-חזור), אז זה יכול ץ להפוך את האימונים למשהו מאוד זורם ונוח, שקל להתמיד בו.
(וזה אולי הדבר הכי קריטי באימון למתחילים...הרבה יותר מדברים אחרים שאנשים אוהבים להתקינו עליהם).

גם היום, אם, נגיד, המכון היה נמצא בתוך הבניין שלי, יכול להיות שבכיף הייתי מפרק אימון לשלושה חלקים.

אם לפיצול האימונים שלך למנות מאוד קטנות (כמו: תכנית מתחילים מינימליסטית של 3 פעמים בשבוע - > ל-6) יש תועלת פרקטית מבחינת התקדמות - זה משהו שיהיה קשה לדעת.

היתרון הוא שאם המכון מאוד קרוב אליך (אז אין פה טרחה של הלוך-חזור), אז זה יכול ץ להפוך את האימונים למשהו מאוד זורם ונוח, שקל להתמיד בו.
(וזה אולי הדבר הכי קריטי באימון למתחילים...הרבה יותר מדברים אחרים שאנשים אוהבים להתקינו עליהם).

גם היום, אם, נגיד, המכון היה נמצא בתוך הבניין שלי, יכול להיות שבכיף הייתי מפרק אימון לשלושה חלקים.

פעם הייתי מחלק כל אימון ל-2 חלקים, מתאמן 6 פעמים בשבוע. לא מומלץ.
לא משנה כמה זמן אתה נמצא במכון כל יום, העומס היומיומי שמופעל עליך בלי כמעט אפשרות של יום מנוחה זה נזק למערכת החיסונית.
חליתי המון בתקופה ההיא, וגם הייתי עייף כל הזמן. זה הניסיון שלי עם זה, ומאז אני לא מפצל אימונים.

שמע לא מסכים איתך אבל אנחנו נכנסים למקומות שלא קשורים לפוסט ולדעתי כותבת הפוסט קיבלה תשובה.

בכל מקרה אחי אם לדעתך ללכת לאימון ב2-3 חלקים ביום זה אידאלי ונותן לך את התוצאות הרצויות שלך לך על זה בכל הכוח ושאף אחד לא יעצור אותך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית