עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מאמן אבל כן, צריך לעשות קורס ואז להתחיל (ככל הנראה) במכון כושר. מפה ועד להצליח בתחום... זה כבר משהו אחר.
10% מימה שלמדתי זה בזכות הקורס , 30 אחוז מימה שלמדתי זה בזכות חומרי לימוד שונים באינטרנט ו60% מימה שלמדתי זה בזכות העבודה שתור מאמן נאלצתי להתמודד עם אותה בעיה יותר מפעם אחת.
תכלס כדי להיות מאמן טוב אתה צריך ללמוד הרבה בעצמך, רוב מה שמלמדים בקורסים לא מספיק כדי להיות מאמן טוב, אלא רק מדריך במקרה הטוב.
בכל מקרה אם אתה רוצה לעבוד בתור מאמן אתה כן צריך תעודת מדריך כלשהי מוכרת, אבל זה רק השלב הפורמלי, ומשם זה בעיקר תלוי בך
אסור להתנות קבלה לעבודה למשרה כזאת בשירות צבאי.תלוי במעסיק.
לפי החוק זה נכון, בפועל יהיו מעסיקים שפשוט יחליטו לקחת מישהו "שיותר מתאים להם", ככה הם לא צריכים להתמודד עם החוק.אסור להתנות קבלה לעבודה למשרה כזאת בשירות צבאי.
יש דרכים רבות ל״גלות״ אם מישהו לא שירת ולדחות אותו. עם זאת שאלה לגבי השירות הצבאי היא לא חוקית.לפי החוק זה נכון, בפועל יהיו מעסיקים שפשוט יחליטו לקחת מישהו "שיותר מתאים להם", ככה הם לא צריכים להתמודד עם החוק.
למרות שהיום למעטים זה באמת מפריע עם התעסוקה, לפחות בתחום הזה
לא רק שלא חייב לפרט, אל תדבר על זה בכלל.בסופו של דבר אם מישהו לא ירצה אותך הוא ימצא דרך להגיד שאתה פשוט לא מתאים או משהו כזה, אבל לא נראה לי שזה יקרה. אתה יודע אתה גם לא חייב לפרט ולהגיד שהיית בכלא צבאי וכל זה ועשית בעיות
לאולא יעשו לי בעיות עם הצבא? למה בהתחלה התגייסתי ואז באלגן בכלא הצבאי ומפה לשם יצאתי