🤦♂️ תיהיה לי בריא.
רגע, מה אתה טוען?
נניח והבנאדם טבעוני, באמת עדיף לו לשלב אורז ועדשים?
כי באמת באורז יש ממש קצת חלבון, בכמות מגוחכת.... :/
אז זה "ינצל" רק 4-5 גרם חלבון מכל הארוחה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤦♂️ תיהיה לי בריא.
האם חייב אורז ביחד עם העדשים? בכל מקרה אני מחזיק בדעה שתמיד עדיף חלבון מסויה יותר מאשר כל מקור צמחי אחר.רגע, מה אתה טוען?
אבל זה מה שהוא לא קולט.חצי קילו עדשים לפני בישול זה שקית 500 גר' של סוגת כל יום.
אם הוא מבשל את זה , יוצא סיר בינוני סהכ.... לא משהו שאי אפשר לאכול כל יום...
אז הגיוני לגמרי שזה מספק לו מספיק מכל חומצות האמיני מבלי שהוא יצטרך להוסיף גם דגן....
לדוג' אני, שאני מחשיבה את עצמי אדם נורמטיבי, יכולה בכיף לכול מרק שבושל מ100 גרם עדשים לפני בישול. זה סהכל 300-400 קל'.
להבנתי,מה שהוא מנסה להוכיח זה שאכילת המרק הזה שציינתי, תוסיף לי 25 ג' חלבון שאני יכולה להחשיב אותו בחישוב שלי ככה, כמו שהוא.
ואתם טוענים שאני חייבת להגיע לעוד 25 גר' חלבון מדגנים.
ואני מוסיפה שאלה - האם ביחד עם הדגנים זה ייחשב לי כ 50 גרם חלבון או רק 25?
זה בסדר, אחד הסימפטומים הראשונים כשמגלים משהו שלא מסתדר עם ראית העולם שלנו הוא כעס.🤦♂️ תיהיה לי בריא.
הבעיה היא, שזה לא מה שטענת בהתחלה, יצאת נגד הקונספט הזה של קטניה בלבד כי אין בה מספיק, כשהראתי שמספיק עברת לאסטרטגיה אחרת שזה בסדר אבל לא כדאי (שוב לא ברור למה לא כדאי, בגלל גיוון? אם כן זאת לא בעיה יש הרבה קטניות והרבה מוצרי קטניות), אבל בסדר זה קשור למה שאמרתי לפני זה, זה פסיכולוגי.אבל זה מה שהוא לא קולט.
א. 500 גרם עדשים זה סביבות קילו עדשים ביום. אם זה נוח לו סבבה שיבושם לו אף אחד לא אמר שזה לא בסדר לאכול כמויות כאלה.
ב. הוא מנסה להוכיח בכוח טענה לא רלוונטית משום שכבר אמרנו עשרות פעמים שלא חייב לשלב אלא מתוך נוחות. ושוב פעם, אם נוח לו לאכול כל היום עדשים שיהיה לו בכיף לא מבין מה הויכוח בכלל.
ג. לגבי השאלה שלך, שוב פעם, אם תאכלי מספיק קטניות, יהיו לך מספיק חומצות אמינו זה הכל.
תגיד אלירן, סתם שאלה, איך אתה מסתדר עם הגזים? שלשולים יש?זה בסדר, אחד הסימפטומים הראשונים כשמגלים משהו שלא מסתדר עם ראית העולם שלנו הוא כעס.
תן למידע להטמע ברא יום יומיים, תחזור לפה תקרא שוב את מה שכתבתי בלי לכעוס, תנסי להניע את גלגלי השיניים בצורה אובייקטיבית ותעשה את זה עם מרק עדשים חמים צמוד שיחמם לך את הלב והנשמה.
אתה יכול לזרוק לשם כמה זרעי חיטה, לא אכעס עליך.
הבעיה היא, שזה לא מה שטענת בהתחלה, יצאת נגד הקונספט הזה של קטניה בלבד כי אין בה מספיק, כשהראתי שמספיק עברת לאסטרטגיה אחרת שזה בסדר אבל לא כדאי (שוב לא ברור למה לא כדאי, בגלל גיוון? אם כן זאת לא בעיה יש הרבה קטניות והרבה מוצרי קטניות), אבל בסדר זה קשור למה שאמרתי לפני זה, זה פסיכולוגי.
רגע, מה אתה טוען?
זה בסדר, אחד הסימפטומים הראשונים כשמגלים משהו שלא מסתדר עם ראית העולם שלנו הוא כעס.
תן למידע להטמע ברא יום יומיים, תחזור לפה תקרא שוב את מה שכתבתי בלי לכעוס, תנסי להניע את גלגלי השיניים בצורה אובייקטיבית ותעשה את זה עם מרק עדשים חמים צמוד שיחמם לך את הלב והנשמה.
אתה יכול לזרוק לשם כמה זרעי חיטה, לא אכעס עליך.
הבעיה היא, שזה לא מה שטענת בהתחלה, יצאת נגד הקונספט הזה של קטניה בלבד כי אין בה מספיק, כשהראתי שמספיק עברת לאסטרטגיה אחרת שזה בסדר אבל לא כדאי (שוב לא ברור למה לא כדאי, בגלל גיוון? אם כן זאת לא בעיה יש הרבה קטניות והרבה מוצרי קטניות), אבל בסדר זה קשור למה שאמרתי לפני זה, זה פסיכולוגי.
חיידקי המעי משתנים ומתרגלים לעבוד לפי המזון שאתה מכניס לגוף, יש תקופת הסתגלות אבל בסוף אין גזים מיוחדים או אי נעימות בקיבהתגיד אלירן, סתם שאלה, איך אתה מסתדר עם הגזים? שלשולים יש?
סתם לצורך הידע כמובן.
חחחח אתה פשוט מפספס את העיקר וחבלבחצי קילו אורז בסמטי לפני בישול יש 44 גרם חלבון. ״הבעיה״ שחצי קילו לפני בישול הופך לבערך קילו אחרי בישול. אם אין לך בעיה לאכול קילו אורז אז בבקשה.
וואללה שמע אין לי כבר מה להוסיף. אתה רק מוכיח עם מי יש לנו עסק. כרגע הרושם שאתה נותן זה שחיף שמסתתר מאחורי המקלדת ומנסה להוכיח לנו שלא צריך לאכול כלום חוץ מ 7 קילו עדשים.
זה גם חינם. יש מלא מתחת לבית שלי.רבותיי, עליתי על משהו גאוני.
לא בשר, לא אבקת חלבון, לא סויה ולא עדשים.
תתחילו ללעוס עלים ירוקים למה ב-10 קילו חסה יש 140 גרם חלבון!!!
*לפני בישול כמובן.
אם אתה מצליח לאכול, למה לא 😃רבותיי, עליתי על משהו גאוני.
*לפני בישול כמובן.
אני אוהבת חסה רק בתוך ההמבורגר שלירבותיי, עליתי על משהו גאוני.
*לפני בישול כמובן.
למען האמת, חלום.אם אתה מצליח לאכול, למה לא 😃
אבל טכנית לדעתי חצי מהקלוריות לא יספגו. וגם ממש קל לאכול את זה. מישהו מוכן לממן לי למען הניסוי?למען האמת, חלום.
זה גם רק 1,700-1,400 קלוריות.
זה העיניין, כנראה שלא. בטח הוא היה מבשל 10 קילו ואז שם רק חצי קילו (לאחר בישול) .@Eliran 93oo
ניסית פעם לאכול 500 גרם (לפני בישול) ביום ?
יכול להיות, הנקודה היא שאני מכין מג'דרה על בסיס קבוע (כוס אורז על כוס עדשים) וזו כמות לא קטנה של אוכל סתם תוהה על הפרקטיקה של הדיון..זה העיניין, כנראה שלא. בטח הוא היה מבשל 10 קילו ואז שם רק חצי קילו (לאחר בישול)
וזה בדיוק מה שאנחנו מנסים להסביר לו. כנראה הוא מחשב נטו אחרי בישול ונותן מחקרים וטבלאות שבכלל מתייחסות לחצי קילו של לפני בישול.יכול להיות, הנקודה היא שאני מכין מג'דרה על בסיס קבוע (כוס אורז על כוס עדשים) וזו כמות לא קטנה של אוכל סתם תוהה על הפרקטיקה של הדיון..
מ זה ניסיתי? זה התפריט שלי במסה רק בכל מיני וריאציות שונות של קטניות@Eliran 93oo
ניסית פעם לאכול 500 גרם (לפני בישול) ביום ?
ממש כואב לך שמבחינה מדעית עדיף לאכול רק קטניות בלי לערבב עם דגנים אה? בגלל זה כל תגובה שלך פה היא כל כך toxic כלפי הרעיוןזה העיניין, כנראה שלא. בטח הוא היה מבשל 10 קילו ואז שם רק חצי קילו (לאחר בישול) .
יום אחד הוא ישאל שאלה טיפוסית כמו ״למה אני לא מתקדם במשקלי עבודה/משקל גוף.