הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה חלבון אתם צורכים ביום? (סקר)

כמה חלבון אתם מכניסים ביום (בוודאות)

• 1 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.5 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.7 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 2.2+ גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
אכלת המבורגר. מעולה.
זמן העיכול של חלבון הבשר הוא 4-5 שעות.
שעתיים אחרי הארוחה את מנשנשת קרקר מחיטה מלאה, זמן עיכול של חלבון חיטה - שעה וחצי.
בזמן שהחלבון מהקרקרים (הגזמת טיפה) מתעכל בבטן, חלבון הבשר עדיין לא סיים את הספיגה שלו בגוף ולכן עדיין יש כמות (עצומה) של חומצות האמינו שאין בחיטה שלא התעכלו ולכן חומצות האמינו שקיבלת מהחיטה מתחברות לחומצות האמינו של הבשר ויוצא שסך הכל יש לך חלבון מלא שכולו נספג, אפילו שחלק הוא מ"חלבון לא מלא". אני מניח שזה לא לגמרי תקף לכמות גדולה מאוד של חלבון לא מלא אבל אני לא בקיא בנושא ולכן אהיה ילד טוב ואחכה לתשובתו של המצוטט @Mike .
אויש תודה על ההסבר!

135 גרם חלבון מלא.

אני מצטער, אבל רצח אופי כבר עשית לעצמך עם איך שהתיחסת ל @ליאמוש ועם האגו שלך ש"רק פרופסור" יכול להחכים אותך.

איזה רצח אופי הוא עשה לעצמו? זו הייתה בדיחה (4.3 זה באמת לא אנושי ועוד לבחורה) לא ברור לי למה היא לקחה את זה קשה.
אלא אם כן פספסתי אשכול אחר.

איזה רצח אופי הוא עשה לעצמו? זו הייתה בדיחה (4.3 זה באמת לא אנושי ועוד לבחורה) לא ברור לי למה היא לקחה את זה קשה.
למה לא? אתה קולט שאני שוקלת חצי מרוב האנשים פה? אני צורכת 200 גרם חלבון שלחלק מהאנשים זו כמות מגוחכת כגון @Strongstone
וזה לא היה דווקא על היציאה הזו ספציפית. הוא תמיד מחפש תגובות ועוקץ או מטריל אותן. ומילא זה היה מצחיק ומשעשע,זה לא

למה לא? אתה קולט שאני שוקלת חצי מרוב האנשים פה? אני צורכת 200 גרם חלבון שלחלק מהאנשים זו כמות מגוחכת כגון @Strongstone
וזה לא היה דווקא על היציאה הזו ספציפית. הוא תמיד מחפש תגובות ועוקץ או מטריל אותן. ומילא זה היה מצחיק ומשעשע,זה לא

לא אמרתי שאת לא עושה את זה, אמרתי שזה באמת קצת לא אנושי (היחס) לא מכיר את הבן אדם בחיים לא ראיתי תגובות שלו, סתם ראיתי
את זה כבדיחה מצחיקה ואז התהפכת עליו, אם הוא מטריל אותך גם במקומות אחרים...מובן.

הוא סתם התבכיין שאני עושה לו רצח אופי, בזמן שלכל מי שאין PHD לא מוזמן לקיים איתו דיון.
אישית לא חשבתי שזה היה כזה נורא מה שהוא אמר לגבי כמות החלבון הלא אנושית, אבל לדעתי זה:
אז את מציעה את עצמך במקום?
⁦♥️⁩
ממש לא היה במקום.
ותגיד? משפט כזה:
שיהיה להם בכיף זה לא שמדובר בפרופסורים לתזונה שאני צריך להקשיב להם.
לא גורם לך לחשוב שאין בדיוק עם מי לקיים דיון?

הוא סתם התבכיין שאני עושה לו רצח אופי, בזמן שלכל מי שאין PHD לא מוזמן לקיים איתו דיון.
אישית לא חשבתי שזה היה כזה נורא מה שהוא אמר לגבי כמות החלבון הלא אנושית, אבל לדעתי זה:

ממש לא היה במקום.
ותגיד? משפט כזה:

לא גורם לך לחשוב שאין בדיוק עם מי לקיים דיון?

''אז את מציעה את עצמך במקום'' זה באמת לא במקום, אם הוא רושם את זה סתם ככה. אבל הוא הגיב עם סיבה (עקיצה חזרה על האישה שלא מפנקת אותו / לקרוא לו יצור על בדיחה) בכל מקרה אני סתם מזבל את האשכול אולי יש להם היסטוריה, אמשיך לצפות במהלך הדיון 🙄

''אז את מציעה את עצמך במקום'' זה באמת לא במקום, אם הוא רושם את זה סתם ככה. אבל הוא הגיב עם סיבה (עקיצה חזרה על האישה שלא מפנקת אותו / לקרוא לו יצור על בדיחה) בכל מקרה אני סתם מזבל את האשכול אולי יש להם היסטוריה, אמשיך לצפות במהלך הדיון 🙄
הוא גם ככה מזובל היטב.

דרך אגב הכינוי הקודם שלי היה Mr.power פשוט שכחתי תסיסמא לפורום והחלפתי תמייל ככה שלא היה אפשרי לשחזר 🤦‍♂️

בכל מקרה, אנשים פשוט לא יודעים כמה שקלת פעם לכן הם כל כך מופתעים.

דרך אגב הכינוי הקודם שלי היה Mr.power פשוט שכחתי תסיסמא לפורום והחלפתי תמייל ככה שלא היה אפשרי לשחזר 🤦‍♂️

בכל מקרה, אנשים פשוט לא יודעים כמה שקלת פעם לכן הם כל כך מופתעים.
אבל די הגיוני שבחורה(שתעדיף לצורך יותר חלבון במקרה שלי) תוכל להגיע ביותר קלות כי (לרוב) בחורה תשקול פחות מגבר, וברור שאני יודעת. איך אפשר לשכוח אותך ואת התיאבון הבריא של שנינו:s29:

• פותח/ת השרשור
''אז את מציעה את עצמך במקום'' זה באמת לא במקום, אם הוא רושם את זה סתם ככה. אבל הוא הגיב עם סיבה (עקיצה חזרה על האישה שלא מפנקת אותו / לקרוא לו יצור על בדיחה)
הנה יש גם אנשים נורמליים בעולם מסתבר..
תודה.
אקונון - אתה מפספס את הפואנטה והתעייפתי לחזור על עצמי
תאכל מה שתאכל
אני אוכל מה שאוכל ושלום על ישראל
עכשיו תשתדל לערב אותי כמה שפחות בתגובות שלך, זה לא מתאים לי השיח שלך כלפיי.

🤣🤣🤣
מעניין אותי איך אספת את הידע שלך על תזונה אם אתה לא יודע לקרוא.

בכל אופן, אין צורך לקחת את זה אישי, אני באמת לא מבין למה הרבה טבעונים מתחילים לתסוס ואפילו להיות אלימים כלפי אנשים שמנסים לנהל איתם שיחה ולהבין את ההגיון שלהם.

קיימנו דיון, העלת טענה נגד מה שידוע לי על תזונה, ונגד הקונצנזוס שידועה לי, אבל בלי לבסס אותה. ברור שלא שכנעת אותי.
אם תביא מקורות, אוריד את הכובע שלי, ואודה שהשתכנעתי, אבל הצורה שאתה מנהל דיון עם אטימות מוחלטת לטענות מנגד, לא תניב שום הסכמה בינינו.

אחפש מקורות לטענתי, בתקווה שתצליח לקרוא אותם.

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣
מעניין אותי איך אספת את הידע שלך על תזונה אם אתה לא יודע לקרוא.

בכל אופן, אין צורך לקחת את זה אישי, אני באמת לא מבין למה הרבה טבעונים מתחילים לתסוס ואפילו להיות אלימים כלפי אנשים שמנסים לנהל איתם שיחה ולהבין את ההגיון שלהם.

קיימנו דיון, העלת טענה נגד מה שידוע לי על תזונה, ונגד הקונצנזוס שידועה לי, אבל בלי לבסס אותה. ברור שלא שכנעת אותי.
אם תביא מקורות, אוריד את הכובע שלי, ואודה שהשתכנעתי, אבל הצורה שאתה מנהל דיון עם אטימות מוחלטת לטענות מנגד, לא תניב שום הסכמה בינינו.

אחפש מקורות לטענתי, בתקווה שתצליח לקרוא אותם.
זאת הצורה שבה בחרת להתנסח ואתה באמת לא מבין למה אני מעדיף לא לנהל איתך דיון?

הנה קישור אמין למידע על חומצות אמינו וחלבון.
Branched-chain amino acids and muscle protein synthesis in humans: myth or reality?
There are a total of twenty amino acids that comprise muscle protein. Nine of the twenty are considered essential amino acids (EAAs), meaning they cannot be produced by the body in physiologically significant amounts, and therefore are crucial components of a balanced diet.
זה הולך נגד מה שאמרת, שלא צריך את כל החומצות אמינו לייצר חלבון שיבנא תאי שריר.
לכן אחזור על טענתי, שצריך את כל החומצות אמינו כדי לייצר חלבון מלא ולבנות תאי שריר, ואם יש רק 200 מ"ג מחומצת אמינו מסויימת, יש רק 200 מ"ג חלבון בקטניה הזאת, למרות שיכול להיות ק"ג מחומצת אמינו שונה, כי בסופו של דבר החלבון של השריר בנויה מכל החומצות אמינו יחד.
אשמח אם תראה לי מקור שטוען אחרת.

• פותח/ת השרשור
הנה קישור אמין למידע על חומצות אמינו וחלבון.
Branched-chain amino acids and muscle protein synthesis in humans: myth or reality?
There are a total of twenty amino acids that comprise muscle protein. Nine of the twenty are considered essential amino acids (EAAs), meaning they cannot be produced by the body in physiologically significant amounts, and therefore are crucial components of a balanced diet.
זה הולך נגד מה שאמרת, שלא צריך את כל החומצות אמינו לייצר חלבון שיבנא תאי שריר.
לכן אחזור על טענתי, שצריך את כל החומצות אמינו כדי לייצר חלבון מלא ולבנות תאי שריר, ואם יש רק 200 מ"ג מחומצת אמינו מסויימת, יש רק 200 מ"ג חלבון בקטניה הזאת, למרות שיכול להיות ק"ג מחומצת אמינו שונה, כי בסופו של דבר החלבון של השריר בנויה מכל החומצות אמינו יחד.
אשמח אם תראה לי מקור שטוען אחרת.
איפה במאמר מתייחסים לכך שחייב להיות יחס מתאונין של 1:1 עם לאוזין למשל על מנת למקסם סינתוז חלבון?

זאת הצורה שבה בחרת להתנסח ואתה באמת לא מבין למה אני מעדיף לא לנהל איתך דיון?

די, ח'ברה, יש צחוקים ויש חלאס...
הבנו את הפואנטה. יש לכם חילוקי דעות, אתם לא 100% מסתדרים, חלק מהניסוחים היו לקויים וגרמו לכם לחשוב דברים מסוימים על האופי אחד של השני...
בסדר, שחררו...
אלירן - אני בטוחה שאתה בחור אינטליגנט ונחמד, וסתם התפלקו לך כמה אמירות שנראות לא-משו כי חשבת אולי לעשות צחוקים על ליאם... ולא ממש הבנת עם מי יש לך עסק... חחח (אני אישית קראתי את רוב הדברים בנימה שנכתבו ברוח טובה, ולא כאמירות סקסיסטיות... אבל הן בהחלט יכולות להתפרש ככאלה...)
אלחנן ו @MonkeyD - אני יודעת שאתה בחורים אינטליגנטים... אז פליז תפסיקו להתקיף ככה את אלירן. ממש קשה לי לראות את זה ._.
אולי אני סתם רגישה, אבל, כאילו, די. זה בסך הכל דיון תרבותי. (או היה אמור להיות כזה.)
אז תעשו שולם :>
ועכשיו חיבוק.
ונשיקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית