הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה חלבון אתם צורכים ביום? (סקר)

כמה חלבון אתם מכניסים ביום (בוודאות)

• 1 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.5 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 1.7 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

• 2.2+ גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
לך יהיה קשה, לאחר לא. לך יהיה קשה לאכול קילו סטייק ולי לא. לך יהיה קשה להכניס 2000 ק׳ בארוחה ולי לא. זה הכל יחסי ופה אתה מפספס. אף אחד לא נגדך..

אמיתי מאוד חביבי אמיתי מאוד.
קראת את תגובה 170?
אני literally הראתי לך שעדיף לא לשלב ואתה אומר לי שעדיף כן? מה עוד אני צריך לעשות

לדעתי מה שהוא הראה פה זה למה הוא אוכל חצי קילו עדשים, למה זה לגמרי מספיק בשבילו, ולמה אין צורך שתשכנעו אותו להוסיף חלבון מהחי / כתוסף....
לא חושבת שהוא מתכוון שכולם יעשו ככה 😅
אם במקרה שלו זה מספיק, אז שיהיה לו לבריאות! בכיף!
כן? לא ראית ניסיון להכליל על הכלל את הדרך שלו? ומי אמר שזה עבד לו? אדון אלירן, מה משקלי העבודה שלך? איך אתה מרגיש באימונים? מי אמר שאכילת חלבון לא מלא לאורך זמן לא פגעה לו בביצועים?

מה? מי השווה טבעונות לאכילת כל? 😳
אני חושב שהתבלבלת בפוסט אדוני
אגב לאכול 500 גרם עדשים אמנם קשה, אבל גם קילו קוטג'..
אני השוויתי. לא טענת שום דבר בנושא הזה. אבל עצם כל מה שהבאת בשביל הטיעונים שלך מראה כמה הרבה יותר קל ועדיף להכניס חלבון מהחי/סויה מאשר מקטניות או משילובים.
ולא, קשה הרבה יותר לאכול חצי קילו עדשים (לפני בישול) מאשר 4 גביעי קוטג'.

קראת את תגובה 170?
אני literally הראתי לך שעדיף לא לשלב ואתה אומר לי שעדיף כן? מה עוד אני צריך לעשות
אל מי אתה בא לעבוד? מדובר על 500 גרם לפני בישול!!
אז ברור שיהיו לך את כל החומצות אמינו בגלל שהכמות עצומה לאחר בישול.
לצורך העיניין - עדשים אדומות
לפני בישול
93C40B95-FE76-4153-8E83-52041761FD36.jpeg

זה כמו לחשב 500 גרם אורז ולהגיד שיש בו את כל החומצות אמינו אבל אתה לא קולט שהאורז המבושל הופך לקילו אחרי בישול. לא מבין מה אתה לא מבין..

אל מי אתה בא לעבוד? מדובר על 500 גרם לפני בישול!!
אז ברור שיהיו לך את כל החומצות אמינו בגלל שהכמות עצומה לאחר בישול.
לצורך העיניין - עדשים אדומות
לפני בישול
צפה בקובץ המצורף 51218
אבל חמוד שלי, עצבני שלי, גם הדגנים לפני בישול נשמה יקרה שלי...
אני לא יודע מי עבד עלייך אבל תשתה מים תרגע (300 גרם מים תוכל להתמודד איתם? או שזה הרבה מידי בשבילך?)

כן? לא ראית ניסיון להכליל על הכלל את הדרך שלו? ומי אמר שזה עבד לו? אדון אלירן, מה משקלי העבודה שלך? איך אתה מרגיש באימונים? מי אמר שאכילת חלבון לא מלא לאורך זמן לא פגעה לו בביצועים?

אני השוויתי. לא טענת שום דבר בנושא הזה. אבל עצם כל מה שהבאת בשביל הטיעונים שלך מראה כמה הרבה יותר קל ועדיף להכניס חלבון מהחי/סויה מאשר מקטניות או משילובים.
ולא, קשה הרבה יותר לאכול חצי קילו עדשים (לפני בישול) מאשר 4 גביעי קוטג'.
לא טענתי שום דבר בנושא הזה כי לא על זה הוויכוח..

אבל חמוד שלי, עצבני שלי, גם הדגנים לפני בישול נשמה יקרה שלי...
אני לא יודע מי עבד עלייך אבל תשתה מים תרגע (300 גרם מים תוכל להתמודד איתם? או שזה הרבה מידי בשבילך?)
צודק עחי. אני עצבני מאיזה אדם רנדומאלי בפורום. אתה הולך בכוח ראש בראש על כלום. מיצידינו תאכל 6 קילו למי אכפת אבל אתה פשוט לא קולט שזאת כמות גדולה ולא פלא שיש שם את כל החומצות..

לא טענתי שום דבר בנושא הזה כי לא על זה הוויכוח..
כמה זמן אתה מתאמן ככה? לאן התקדמת בינתיים?
זה בסדר מצדך לחשוף את המידע הזה או שזה אישי?
אם אני שוקל לאכול חצי קילו עדשים כל יום אני רוצה לדעת אם זה יעזור לי ולא יחליש אותי.

צודק עחי. אני עצבני מאיזה אדם רנדומאלי בפורום. אתה הולך בכוח ראש בראש.
אחי אז פשוט עזוב.. הטענות הלא רלוונטיות שלך כבר מיצו את עצמן
כמה זמן אתה מתאמן ככה? לאן התקדמת בינתיים?
זה בסדר מצדך לחשוף את המידע הזה או שזה אישי?
אם אני שוקל לאכול חצי קילו עדשים כל יום אני רוצה לדעת אם זה יעזור לי ולא יחליש אותי.
מכיר את השיר, "אבל אני תמיד נשאר אני"?

אחי אז פשוט עזוב.. הטענות הלא רלוונטיות שלך כבר מיצו את עצמן
בוא תחלק איתנו מה ה 7 קילו עדשים נתנו לך. בוא תוכיח לנו כמה אתה מרים חביבי - האמן לי נוריד את הכובע.
סירטון טוב של אחת ההרמות יעשה תעבודה. כרגע אתה סתם מבלבל את המוח מאחורי המסך.

חצי קילו עדשים לפני בישול זה שקית 500 גר' של סוגת כל יום.
אם הוא מבשל את זה , יוצא סיר בינוני סהכ.... לא משהו שאי אפשר לאכול כל יום...
אז הגיוני לגמרי שזה מספק לו מספיק מכל חומצות האמיני מבלי שהוא יצטרך להוסיף גם דגן....
לדוג' אני, שאני מחשיבה את עצמי אדם נורמטיבי, יכולה בכיף לכול מרק שבושל מ100 גרם עדשים לפני בישול. זה סהכל 300-400 קל'.

להבנתי,מה שהוא מנסה להוכיח זה שאכילת המרק הזה שציינתי, תוסיף לי 25 ג' חלבון שאני יכולה להחשיב אותו בחישוב שלי ככה, כמו שהוא.
ואתם טוענים שאני חייבת להגיע לעוד 25 גר' חלבון מדגנים.
ואני מוסיפה שאלה - האם ביחד עם הדגנים זה ייחשב לי כ 50 גרם חלבון או רק 25?

בוא תחלק איתנו מה ה 7 קילו עדשים נתנו לך. בוא תוכיח לנו כמה אתה מרים חביבי - האמן לי נוריד את הכובע.
סירטון טוב של אחת ההרמות יעשה תעבודה. כרגע אתה סתם מבלבל את המוח מאחורי המסך.
אני לא יודע מה אתה רוצה, הראתי לך שעדיף לא לשלב קטניה עם דגן, אל תהרוג את השליח בגלל זה.
זה משנה אם השליח עושה 500 סקוואט 1RM או לא מרים את השקית עדשים? מידע הוא מידע
מסתבר שאני לא המטחנה היחידה אלירני.אתה גם מתחרה איתי על התואר עם ה7 קילו עדשים שלך
🍦

אני לא יודע מה אתה רוצה, הראתי לך שעדיף לא לשלב קטניה עם דגן, אל תהרוג את השליח בגלל זה.
זה משנה אם השליח עושה 500 סקוואט 1RM או לא מרים את השקית עדשים? מידע הוא מידע

🤦‍♂️ תיהיה לי בריא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית