הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם מריצים/מתכננים?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
דברו אליי 😃

אצלי מתכונן שלושה חודשים של:
150 טרן קצר
300 טסט ארוך
450 מאסטרון קצר
קרדרין 25 מג
שישה שבועות אחרונים ויני במינון של 30-50 מג(אעלה אם יהיה צורך)
ולקינוח חודש אחרון על קלן.
הכל של זנקו.
התנסות ראשונה בויני וטרן כמובן ארימדקס 0.5 כל שלושה ימים ודוסטינקס גם ( בעקבות ניסיון עם דקה ).

מה איתכם?

התנסות ראשונה שלי עם אנאבר אני אעלה מינון שבועות ראשונים נראה איך מרגיש לי .

נראה לי שאנאבר טוב יותר אבל שוב פעם ראשונה שלי.
מאסטרון קצר לצערי לזנקו אין ארוך .
ואני לא מבין במה עוד טסט יתרום.
אשמח להסבר
זה קצת שאלה שבאמת מתקילה אותי אני יודע פשוט ללכת לפי "הספר" אבל בפועל כל אחד ומה שיתאים לו לגבי אנאבר זה בחירה שלך והטעם שלך וכמובן הזכות שלך לפי דעתי הסייקל הזה יעייף לך תתוצאות בכיף

אין טעם לעבור 300 טסט, תפקידו בסיס לסייקל ולא העיקר שבו (לא מדבר על סייקל ראשון)
לדוגמא להוסיף ננדרולון קצר, ולבנות עליו את העלייה במסה במקום להשתולל עם מינון גבוה של טסט שלא בטוח שיהיה שווה את הרווח

הסייקל האהוב עליי : חיטוב כי יש לי מסה של 105 קילו
חיטוב ברגיל:
טסט 500 מג
מסטרון 600
אנאבר לקיק בשבילי זה מספיק,
ותפסיקו לדחוף כמויות היסטריות של חומרים אנשים שוכחים את התזונה והאימונים המסיביים חבל להרעיל את הגוף ביותר מדיי חומרים אלא אם כן אתה מתחרה מקצועי ולפי מה שאני יודע ומכיר מהפורום רוב האנשים לא מתחרים.

ממש גאווה גדולה ,
הגוף שלו בגיל 50 יצעק הצילו תגיד תודה אם לא יחליפו לך את הכבד ,
אנשים פשוט לא חושבים על העתיד והבריאות שלהם זה משהו הזוי ,
אני אכתוב את זה בפעם המי יודע כמה רק כדי שאנשים יקראו ואולי חלק יפנימו , במידה ואותו מתאמן לא מתחרה איו טעם לדחוף כל כך הרבה חומרים לגוף שידוע שהם הורסים את הגוף מבפנים מבחוץ הכל נראה פצצה מבפנים הגוף נאכל , דעה אישית שלי כל עוד אתה לא משתמש בחומרים כבדים מדיי הגוף עוד איכשהו יתאושש מכל הסיפור אבל אם מריצים חומרים כדוגמה לעיל כמות מטורפת לדעתי זה דבילי לא בריא התעללות בגוף פשוט ,
וסתם כדרך אגב מתחרים מרעילים את הגוף שלהם ולא יוצא להם יותר מדיי מכל הסיפור חוץ מגביע טיפשי מילא בחו"ל עוד איכשהו עושים מכל הסיפור כסף וגם לא מצדיק את כמות החומרים שהם מזריקים לעצמם זה פשוט רולטה רוסית.

נערך לאחרונה:
בתקופת חיטוב טובה
660 מג טרן אצטט
660 מג פרופ
660 מג מאסט

בתמונה
2.2 cc טרן אצטט
2.2 cc פרופ
2.2 cc מסטרון
3 פעמים בשבוע

הבחור שכתב ש200 מג מאסט עושים לו בלאגן בראש הצחקת אותי עדיף שלא תשתמש

קבצים מצורפים

• 20191104_180421.jpg
    20191104_180421.jpg
    KB 26.4 · צפיות: 102
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית