מה אתם מריצים/מתכננים?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
דברו אליי 😃

אצלי מתכונן שלושה חודשים של:
150 טרן קצר
300 טסט ארוך
450 מאסטרון קצר
קרדרין 25 מג
שישה שבועות אחרונים ויני במינון של 30-50 מג(אעלה אם יהיה צורך)
ולקינוח חודש אחרון על קלן.
הכל של זנקו.
התנסות ראשונה בויני וטרן כמובן ארימדקס 0.5 כל שלושה ימים ודוסטינקס גם ( בעקבות ניסיון עם דקה ).

מה איתכם?

• פותח/ת השרשור
בתקופת חיטוב טובה
660 מג טרן אצטט
660 מג פרופ
660 מג מאסט

בתמונה
2.2 cc טרן אצטט
2.2 cc פרופ
2.2 cc מסטרון
3 פעמים בשבוע

הבחור שכתב ש200 מג מאסט עושים לו בלאגן בראש הצחקת אותי עדיף שלא תשתמש

אני לא אתפלא אם לילדים שלך יהיו כנפיים עם כל החרא שאתה דוחף לעצמך.

לפחות אני לא פוסיבוי על 150 טרן
סיכוי גבוהה שאתה טרול, וסיכוי נמוך שהחומרים פשוט שיבשו לך את המוח. אף בן אדם שפוי לא ישוויץ בחיים שהוא לוקח יותר חומרים ממה שדוחפים לסוסים.

הבחור שכתב ש200 מג מאסט עושים לו בלאגן בראש הצחקת אותי עדיף שלא תשתמש

אני שמח שתופעות לוואי של חומרים מצחיקות אותך. הכי טוב להיות גבר ולהראות שאתה הכי סוס ומשתמש בהכי הרבה חומר - כי זה מה שקובע.

ת׳כלס - הלוואי שהייתי יכול להתמודד כמו שצריך עם כל מיני חומרים וכל מיני מינונים. אבל אני לא. יש המון אנשים שרגילים להיות על מינונים גבוהים ששוכחים איך זה מרגיש להיות ״נורמלי״ איך זה מרגיש לישון 8 שעות רצוף בלי להתעורר בשלולית זיעה, איך זה מרגיש לשבת להרגע איך זה מרגיש היכולת להתרכז ולקרוא כתבה שלמה או להאזין לפודקאסט מבלי לאבד סבלנות וכו׳ וכו׳ וכו׳... רק שיורדים מחומר מבינים את ההבדל בין מה שהיית למה שנורמלי.

העניין הוא, שאני מכיר חבר׳ה שלוקחים בית מרקחת שלם עם תוצאות מאוד ממוצעות, לעומת אנשים שלוקחים כמויות בהחלט סבירות ומרימים 400+ סקוואט.

*לא לדבר על קניה ומכירה של חומרים*

*לא ״להשפיל״ אנשים שלוקחים מינונים נמוכים, דברו חופשי על חומרים אבל אני לא אאפשר נסיון לגרום לאנשים לקחת יותר חומרים בגלל שמישהו יורד עליהם בפורום*

אני שמח שתופעות לוואי של חומרים מצחיקות אותך. הכי טוב להיות גבר ולהראות שאתה הכי סוס ומשתמש בהכי הרבה חומר - כי זה מה שקובע.

ת׳כלס - הלוואי שהייתי יכול להתמודד כמו שצריך עם כל מיני חומרים וכל מיני מינונים. אבל אני לא. יש המון אנשים שרגילים להיות על מינונים גבוהים ששוכחים איך זה מרגיש להיות ״נורמלי״ איך זה מרגיש לישון 8 שעות רצוף בלי להתעורר בשלולית זיעה, איך זה מרגיש לשבת להרגע איך זה מרגיש היכולת להתרכז ולקרוא כתבה שלמה או להאזין לפודקאסט מבלי לאבד סבלנות וכו׳ וכו׳ וכו׳... רק שיורדים מחומר מבינים את ההבדל בין מה שהיית למה שנורמלי.

העניין הוא, שאני מכיר חבר׳ה שלוקחים בית מרקחת שלם עם תוצאות מאוד ממוצעות, לעומת אנשים שלוקחים כמויות בהחלט סבירות ומרימים 400+ סקוואט.
אני שוקל 105 קילו 186 גובה עם אחוז שומן של 12 אחוז לערך , הסייקלים שלי הם 2 בשנה ובדרך כלל סוס ומסטרון או לחילופין סוס וnpp הבחור כאן חושב שמי שמזריק הכי הרבה הוא הכי קול הכי חזק מה שלא בטוח בכלל אני לא משתמש כבד ומעולם לא הייתי חוץ מפעפ אחת שהייתי צעיר ומטומטם הרצתי טרן 600 מג למשך חצי שנה , אנשים לא מודעים לסכנות שבטווח הארוך של השימוש טיפשות גמורה עושים נזק בלתי הפיך אבל אני לא מתיימר להיות מאמא תרזה אבל אני חייב לציין שזה אידיוטי מה שטרןחרטה או מה שמכנים אותו כאן עושה.

הדליק לנו את הפוסט הבחור 🤣
בואו נעשה ככה
@trenbase תעלה תמונה עדכנית (תחתוך אפילו את הראש מהתמונה) ניראה לאן התקדמת עד היום 🏋️😅
התקדם אתה יודע לאן עם כל כמות החומרים שהזריק התקדם לכיוון של ניוון של ההוא מלמטה לגמרי לשם הוא התקדם

@trenbase
עזוב תגובות עקיצות .
תייחס לזה גם אנחנו רוצים ללמוד , ניראה מה ההתקדמות שלך תתן לנו כמה טיפים .
בואו נעשה ככה
@trenbase תעלה תמונה עדכנית (תחתוך אפילו את הראש מהתמונה) ניראה לאן התקדמת עד היום 🏋️😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית