הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם מריצים/מתכננים?

Viking

משתמש פעיל
862
1,013
נק' מוניטין:
1,898
862
1,013
דברו אליי 😃

אצלי מתכונן שלושה חודשים של:
150 טרן קצר
300 טסט ארוך
450 מאסטרון קצר
קרדרין 25 מג
שישה שבועות אחרונים ויני במינון של 30-50 מג(אעלה אם יהיה צורך)
ולקינוח חודש אחרון על קלן.
הכל של זנקו.
התנסות ראשונה בויני וטרן כמובן ארימדקס 0.5 כל שלושה ימים ודוסטינקס גם ( בעקבות ניסיון עם דקה ).

מה איתכם?

גם אני חוויתי מיחסית הרבה תופעות לוואי ממאסטרון - הרבה אקנה, כעס וכו'. מה שלא חוויתי על טסט אננטט
מאסטרון מעלה את הטסט החופשי בדם על ידי הורדת Shbg זה רק אחד מהסיבות שלו
הזריקה של המאסטרוו אמורה להיות יותר כואבת מטסט?
אסטר פרופיונט תמיד מעט כואב יותר אבל יש ברנדים שזה נכנס לך חלק אתה אפילו יוצא מופתע ואומר "ואוו לא מרגישים כלום" אבל מה שכן יש לזה כינוי וזה ניקרא קריעת תחת כי להזריק כמעט כל יום בטוסיק עושה הרגשה לא נעימה ושוב זה תלוי בחומר לא אציין שמות רק בפרטע למי שמתענין

מאסטרון מעלה את הטסט החופשי בדם על ידי הורדת Shbg זה רק אחד מהסיבות שלו

אסטר פרופיונט תמיד מעט כואב יותר אבל יש ברנדים שזה נכנס לך חלק אתה אפילו יוצא מופתע ואומר "ואוו לא מרגישים כלום" אבל מה שכן יש לזה כינוי וזה ניקרא קריעת תחת כי להזריק כמעט כל יום בטוסיק עושה הרגשה לא נעימה ושוב זה תלוי בחומר לא אציין שמות רק בפרטע למי שמתענין

יש לך ניסיון עם זנקו?

תפרט בבקשה

כתבתי הרבה פעמים בעבר אבל אפרט בכיף.
לקחתי כולה 200 טסט ו200-300 מאסטרון (תלוי בשבוע) וחוויתי את התופעות לוואי הבאות:
- מחשבות שליליות כל הזמן (לא אובדני חלילה, פשוט פסימי לגבי כל דבר)
- חוסר מוטיבציה להרבה דברים (חשק מיני לא היה חסר)
- שינה זוועה, 1-2 לילות בשבוע לא הייתי ישן כמעט בכלל
- חרדה, לחץ, דפיקות לב חזקות
- לא הייתי חברתי עם חבר׳ה שלא היה לי כוח אליהם (קולגות וכו׳)
- חוסר יכולת להתרכז בדברים שלא מעניינים אותי

מאז יצא לי להשתמש בהרבה דברים ולא היה לי שום דבר שקרוב לזה, בולדנון עשה לי בין חצי לרבע מהתופעות האלה~.

מצאתי עוד 1-2 חבר׳ה שגם עשה להם בלאגן מאסטרון, אבל רוב האנשים מצליחים איתו טוב.

בישראל היו ימים שסתם היו מוכרים ויאלים עם הכיתוב מאסטרון והיה שם טסט אנטט ..
היה יקר מאסטרון והיה קשה להשיג אמיתי .

יש! הגיע עכשיו בדואר הטרונרינובול דקה 500
2 טסט של 250
ועוד כמה דברים
הhcg הגיע לפני לא מעט זמן ויש לי קופסא עם מזרקים ומחטים אם לא אשכח אצלם
הולך להיות כיף, נראה לי מתחיל ביום ראשון את העסק אחרי בדיקות דם שאעשה בראשון בבוקר כי אחרי שמתחילים להזריק טסט אז הבדיקות דם יהיו "משובשות" אחרת הייתי כבר נותן זריקה 2 והולך לישון כבר, הולך להיות אשש

קבצים מצורפים

• IMG-20191122-WA0013.jpeg
    IMG-20191122-WA0013.jpeg
    KB 64.8 · צפיות: 96
  • IMG-20191122-WA0010.jpeg
    IMG-20191122-WA0010.jpeg
    KB 83.4 · צפיות: 92
יש לך ניסיון עם זנקו?
קודם כל לפי כל השמועות והייפ שיש מסביבו אומרים שהוא מדהים לי אישית ניסיון איתו אין וגם אצלנו באזור הוא לא זמין בכלל. השמנים שלהם מדהימים על פי מה שהבנתי.
יש! הגיע עכשיו בדואר הטרונרינובול דקה 500
2 טסט של 250
ועוד כמה דברים
הhcg הגיע לפני לא מעט זמן ויש לי קופסא עם מזרקים ומחטים אם לא אשכח אצלם
הולך להיות כיף, נראה לי מתחיל ביום ראשון את העסק אחרי בדיקות דם שאעשה בראשון בבוקר כי אחרי שמתחילים להזריק טסט אז הבדיקות דם יהיו "משובשות" אחרת הייתי כבר נותן זריקה 2 והולך לישון כבר, הולך להיות אשש
תענוג. Genza מדהימים. הדראגון פארמה יש להם פארטיות טובות ופארטיות פחות טובות מקווה לטובתך שנפלתה על פארטיה טובה אני אישית נהנתי מי דראגון חוץ מי הסייקל האחרון אנלי מושג מה הם שמו במסטרון אבל מסטרון זה בהחלט לא היה. עם הדקה אין לי ניסיון אבל עם הנונדרלון הקצר שלהם (npp) כל פעם נהנתי ממנו

עדכון קטן :
אני כאמור בשבוע הראשון של הסייקל - אחרי זריקה אחת של טסט ואחרי זריקה של אחת של מאטסרון (זנקו)
עוד יומיים-שלושה אתחיל לשלב ארמידקס - כדור כל 4 ימים.
הזריקות היו חלקות ובלתי מורגשות, אין על זנקו

גם אני חוויתי מיחסית הרבה תופעות לוואי ממאסטרון - הרבה אקנה, כעס וכו'. מה שלא חוויתי על טסט אננטט
מסטרון חומר מספר אחת , אין ספק שיש המון עצבים יחד עם זאת המון אנרגיה , תהיה בטוח שאני השתמשתי בעברי הרחוק בטרן למשך חצי שנה לא משתווה בכלל לכמות עצבים שטרן מסוגל לתת לך ומצבי רוח משתנים החומר הכי חזק שקיים כמו שאומרים תמיד הכל יחסי , מסטרון ייתן תוצאות מצויינות לחיטוב וכוח עם שילוב של דיאטה מנצחת , שורה תחתונה הכל עניין אידנדיוידואלי מסטרון נתן לי חשק מיני בשמיים , חוסר יציבות אבל שניתן להשתלט עליה , בקיצור ניסוי וטעייה כך תדע אם החומר טוב לך , בולדנון עשה לי לדוגמא רע בטירוף לא אהבתי בכלל.
יש לך ניסיון עם זנקו?
לי יש ניסיון עם זנקו חומרים בסדר גמור ,
בתחילת הסייקל תמיד יש הרגשה לא נעימה מעריך שזה כתוצאה מפלו טסט.

אני חושב שקיבלתי מסטרון לא איכותי בזמנו, עכשיו הזמנתי טסט+מסטרון+טבול+לגד של ppl נראה איך יזרום. זה בהשראה @Navira , שמנים ארוכים ל8 שבועות ואז יציאה עם טבול עוד שבועיים.

אני חושב שקיבלתי מסטרון לא איכותי בזמנו, עכשיו הזמנתי טסט+מסטרון+טבול+לגד של ppl נראה איך יזרום. זה בהשראה @Navira , שמנים ארוכים ל8 שבועות ואז יציאה עם טבול עוד שבועיים.
נשמע סייקל פצצה תן בראש, תן חוות דעת על החברה לא שמעתי עליה.

אוהב יציאה על אוראלים במינון נמוך מעדיף חומרים קצרים ויציאות על אוראלים במינונים נמוכים אני אוהב את שלושת החומרים האלה והם זורמים ממש טוב אצלי . מסטרון גם בהחלט יש חאלטורות לפעמים. המסטרון של דראגון זרם מצוין עשה עבודת קודש אבל הסייקל האחרון הפארטיה של המסטרון הייתה על הפנים. אז שים לב אח יקר תבצע בדיקות דם תיראה מי נגד מי ו טיבול נפלתי פעם אחת על דיבול במקום טיבול העליה בנוזלים ובכח הייתה דרסטית מדי והרגשה לא ואוו עליו אז הבנתי שזה דיבול אז שים לב
עדכון קטן :
אני כאמור בשבוע הראשון של הסייקל - אחרי זריקה אחת של טסט ואחרי זריקה של אחת של מאטסרון (זנקו)
עוד יומיים-שלושה אתחיל לשלב ארמידקס - כדור כל 4 ימים.
הזריקות היו חלקות ובלתי מורגשות, אין על זנקו
סוף שבוע שני אני בדרך כלל משלב A'i

האמת שחשבתי על זה אבל לא הייתי בטוח. צודק, ההיגיון אומר אחרי שבועיים להתחיל עם ארמידקס
למה ההגיון אומר את זה?
3-4 ימים אחרי זריקה ראשונה יש לך כבר בגוף רמות של טסט שאתה לא רוצה שיעברו ארומטזציה, מצד שני יש לך משחק מסוים ועדין עם רמות של אסטרודיל, אשמח להבהרה מדוע בסוף שבוע שני ובאיזה פרוטוקול אתה צורך ארימדקס?

גם בשבוע שני זה לא לחוץ . . רק מי ששם לב שהארומטיזציה אצלו רצינית ומתמלא נוזלים או עקצוצים בפטמות וזה מתחיל רק מעל 3 שבועות חודש ..

האמת שחשבתי על זה אבל לא הייתי בטוח. צודק, ההיגיון אומר אחרי שבועיים להתחיל עם ארמידקס
וגם בעדינות לא להגזים איתו. ממליץ לך לבצע בדיקות דם אמצע שבוע 3 או אפילו תחילת שבוע 4 ליראות מה המצב
למה ההגיון אומר את זה?
3-4 ימים אחרי זריקה ראשונה יש לך כבר בגוף רמות של טסט שאתה לא רוצה שיעברו ארומטזציה, מצד שני יש לך משחק מסוים ועדין עם רמות של אסטרודיל, אשמח להבהרה מדוע בסוף שבוע שני ובאיזה פרוטוקול אתה צורך ארימדקס?
תראה אני לא מקצוען גדול מה שאמרתה די נכון אבל הרמות מתחילות לדלג מעל הנורמה כבר בסוף שבוע 2 ההמרה שונה מאדם לאדם לעומת אסטר קצר שכבר באמת ביום ה4 מאוד כדי לקחת ארימדקס אני בדרך כלל דוחף ארימדקס איך שנכנס דיבול לגופי כבר ביום הראשון 0.5 אנסטרזול. ארימדקס צריך באנבולים שעוברים המרה כמו טסט,דיבול,טרן,נונדרלון (כדאי מאוד כדי שהיה קל לשלוט על פרולקטין) וכו למשל ב וינסטרול אין צורך להשתמש כי הוא לא עובר המרה גם טיבול לא צריך למרות שבאחוז שומן גבוה הוא דווקא כן עובר המרה לא חזקה כמו הדיבול אבל נצפה בבדיקות דם של חבר שכן יש המרה+השבתה (סייקל טורינבול סולו) אז שלא יזבלו לכם בשכל ויגידו שבשביל 2 גרם טסט בשבוע אין צורך בארימדקס תמיד תמיד לעשות בדיקות דם תמיד סיפתח להצלחת מניעת תופעות לוואי הורמונליות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית