הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג טקסס!!!

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 14/11/19

אימון עצימות יום חמישי:
בנץ' פרס: 102.5X3 (בגלל הכשל ביום ראשון בנפח נשארתי על אתו משקל של שבוע שעבר בעצימות)
סקוואט: 160X3!!! הרגשתי חזק היום בסקוואט והחימום של ה-140 וה150 עלה לי כמו כלום אז ניסיתי 160 והצלחה!!
דדליפט: 182.5X3 מלחמה
אחלה אימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 17/11/19

אימון נפח יום ראשון:
בנץ' פרס: 90 קילו 5X5 (בגלל הכשל שבוע שעבר)
סקוואט: 145 קילו 5X5 קרוב לכשל חזרה אחרונה בסט האחרון. אחרי ה5X5 הרגשתי שיש לי עוד כוח אז החלטתי ללכת על סינגלים. עשיתי 150X1 , 155X1, 160X1, 165X1, 170X1!! אולי זו היתה טעות כי הרגליים שלי עכשיו שורפות ואני סובל מבחילות באות והולכות..
צין אפס: 22 קילו 5X5 כמעט כשל בחזרה אחרונה בסט האחרון
אימון מוצלח.
קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
חלום שלי זה לעקוף את הסקוואט שלך. אתה חיה. אגב - כמה עשית בתחרות? 185?
אתה בכיוון הנכון.
נתתי 200. בתוכנית היה לתת 210, אבל התפקשש לי הכניסה הראשונה, אז התפשרתי.

• פותח/ת השרשור
אתה בכיוון הנכון.
נתתי 200. בתוכנית היה לתת 210, אבל התפקשש לי הכניסה הראשונה, אז התפשרתי.
עוד 31 קילו ושברתי את השיא שלך.. זה כל כך רחוק שזה במשקלים גבוהים.. וגם אני שוקל כמעט 15 ק"ג יותר ממך.. כך שאני קצת מרמה ☝️

העיקר להיכנס למועדון ה 200, זה חויה אחרת להיות חלק מהמועדון האקסלסובי הזה.
חבר שלי בחור בן 19 במשקל שלך שנתן בתחרות 250 ק"ג סקוואט.
זה פשוט מטורף.
אם תתאמן נכון, אין סיבה שלא תגיע לזה.

• פותח/ת השרשור
העיקר להיכנס למועדון ה 200, זה חויה אחרת להיות חלק מהמועדון האקסלסובי הזה.
חבר שלי בחור בן 19 במשקל שלך שנתן בתחרות 250 ק"ג סקוואט.
זה פשוט מטורף.
אם תתאמן נכון, אין סיבה שלא תגיע לזה.
צודק.. 200 קילו.. חלום
בעזרת השם אגיע גם ל250 ("אני ידעתי עוד הדרך ארוכה"

צודק.. 200 קילו.. חלום
בעזרת השם אגיע גם ל250 ("אני ידעתי עוד הדרך ארוכה"
לא ארוכה כמו שאתה חושב, הוא מתאמן שנתיים והוא בחור ישיבה מאוד עסוק.
אבל יש לו מאמן פצצה, ממליץ לך בחום לאמץ את אליהו הנקין בירושלים כמאמן, אין עליו.

• פותח/ת השרשור
לא ארוכה כמו שאתה חושב, הוא מתאמן שנתיים והוא בחור ישיבה מאוד עסוק.
אבל יש לו מאמן פצצה, ממליץ לך בחום לאמץ את אליהו הנקין בירושלים כמאמן, אין עליו.
אני הבנתי שאליהו רוצח עם נפח פסיכי מאוד, זה נכון? אה ובינתיים בטקסס אני מתקדם יופי כך שאין לי סיבה לקחת אתו כמאמן כרגע.. אבל כשאסיים טקסס הוא באמת יהיה שימושי לי כי התוכנית היחידה שאני מכיר שמתאימה אחרי טקסס היא סמולוב ואין לי הרבה מידע עליה או האם היא תתאים לי לאור משקלי העבודה
נ.ב - שנתיים אימונים ו250 סקוואט זה מרשים ביותר. אנאבוליים בעסק או שהוא מחוץ לתחום, כמוך?

אני הבנתי שאליהו רוצח עם נפח פסיכי מאוד, זה נכון? אה ובינתיים בטקסס אני מתקדם יופי כך שאין לי סיבה לקחת אתו כמאמן כרגע.. אבל כשאסיים טקסס הוא באמת יהיה שימושי לי כי התוכנית היחידה שאני מכיר שמתאימה אחרי טקסס היא סמולוב ואין לי הרבה מידע עליה או האם היא תתאים לי לאור משקלי העבודה
הוא רוצח בלי קשר, אבל מביא תוצאות. אני כלום בלעדיו.

• פותח/ת השרשור
הוא רוצח בלי קשר, אבל מביא תוצאות. אני כלום בלעדיו.
זה רק מדליק אותי עוד יותר.
חולה על אימונים שאחריהם אני שוכב במיטה עם גוף כואב (רציני). זה גורם לי להרגיש שעשיתי אימון ששווה משהו

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
חחח... אני דווקא ממליץ לא לבדוק סינגלים, באופן כללי הפעם היחידי בחיים שלי שאני בודק סינגלים זה שבוע וחצי לפני תחרות.
מסכים. אני לא אוהב סינגלים יותר מדי אבל בתוכנית כמו טקסס יש מקום לעשות דבר כזה - בעצימות וגם באמת אני רוצה לדעת אם יש לי סקוואט 180 קילו ואם אני יכול להרים 200 דדליפט ובכך להיכנס למועדון ה200 קילו

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 21/11/19

אימון עצימות יום חמישי:
אימון אגדה!!!!!!!
סקוואט: 170X1, 175X1, 180X1. ה180 עלה לי בקושי רב.. לא מאמין שאני יכול 182.5. מועדון ה4 פלטוווות+ הגעתי לאן שרציתי בסקוואט עד סוף המסה. סקוואט 4 פלטות לסינגל
בנץ פרס: 110X1, 115X1, 120X1. הסינגל של ה120 היה סיוט.. אני חושב שלא באמת דחפתי את עצמי עד לקצה באימוני עצימות (לא שאני חושב שצריך) אבל הפעם באמת הרגשתי שאני דוחף את עצמי לקצה.. תמיד באימוני העצימות המשקלים היו יחסית קלים לי, ואני מאמין שאם הייתי מנסה אפילו 110X3 בנץ' פרס ו170X3 סקוואט ו190X3 דדליפט באימון עצימות הקודם הייתי מצליח.
דדליפט: 202.5X1!!!! מועדון ה200 קילו!!! (קודם לכן הרמתי 180X1

קרא את שאר עדכון הלוג...

מזל טוב, שמח על ההתקדמות שלך. כל הכבוד.
בלי להרוס את המסיבה, אני רק רוצה לזרוק כאן עיצה קטנה שאני חושב שחשוב להרבה שוברי שיאים אישיים לשמוע.
לפעמים אנשים כל כך רוצים לשבור שיא אישי, או להיכנס למועדון ספציפי, עד שהם לא מבצעים את התרגיל נכון.
לדוגמה לא שוברים מקביל או שעושים טכניקה מסוכנת.

תמיד לזכור את הכללים שנחשבים "לא עובר", ולהיזר לא לעשות אותם. ולזכור את הכללים "טכניקה מסוכנת" ולהימנע מהם.
גם טכניקה רעה במשקל כבד זה מעולה והצלחה, רק להימנע מטכניקה מסוכנת או לא עוברת.

בכל אופן, ממש שמח בשבילך, אוטוטו אתה מביא גם את הסקוואט שלך למועדון.

• פותח/ת השרשור
מזל טוב, שמח על ההתקדמות שלך. כל הכבוד.
בלי להרוס את המסיבה, אני רק רוצה לזרוק כאן עיצה קטנה שאני חושב שחשוב להרבה שוברי שיאים אישיים לשמוע.
לפעמים אנשים כל כך רוצים לשבור שיא אישי, או להיכנס למועדון ספציפי, עד שהם לא מבצעים את התרגיל נכון.
לדוגמה לא שוברים מקביל או שעושים טכניקה מסוכנת.

תמיד לזכור את הכללים שנחשבים "לא עובר", ולהיזר לא לעשות אותם. ולזכור את הכללים "טכניקה מסוכנת" ולהימנע מהם.
גם טכניקה רעה במשקל כבד זה מעולה והצלחה, רק להימנע מטכניקה מסוכנת או לא עוברת.

בכל אופן, ממש שמח בשבילך, אוטוטו אתה מביא גם את הסקוואט שלך למועדון.
אני תמיד מקפיד על עומק - גם בסינגלים, וכל דבר אחר פשוט נחשב לכשל. אני נוהג להרגיש את עצמי כאילו שאני בתחרות, ובתחרות אני יודע שאם "אפקשש" בטכניקה אז לא ירימו לי דגל לבן. אני בטוח ב100% שהטכניקה שלי היתה מספיק טובה בבדיקת הסינגל (מנח גב ניטראלי, המוט נשאר יציב לאורך כל התנועה, ברכיים לא קורסות, ועוד ועוד), אבל אולי אצלם בפעם הבאה שאבדוק סינגלים (חודש חודשיים) ואראה אם יש פקשוש למרות שלפי דעתי לא.
תודה רבה!
נ.ב: משקל גוף: 100
עוד 5 קילו מתחיל לחטב. אני מאמין שאגיע ל200 סקוואט, 220 דדליפט, ו140 בנץ' עד אז (לסינגל.. שים לב שבהתחלה כיוונתי ל180 סקוואט לסינגל אבל הוא הגיע מוקדם מהצפוי לכן אני מעלה את הרף)

נערך לאחרונה:
אני תמיד מקפיד על עומק - גם בסינגלים, וכל דבר אחר פשוט נחשב לכשל. אני נוהג להרגיש את עצמי כאילו שאני בתחרות, ובתחרות אני יודע שאם "אפקשש" בטכניקה אז לא ירימו לי דגל לבן. אני בטוח ב100% שהטכניקה שלי היתה מספיק טובה בבדיקת הסינגל (מנח גב ניטראלי, המוט נשאר יציב לאורך כל התנועה, ברכיים לא קורסות, ועוד ועוד), אבל אולי אצלם בפעם הבאה שאבדוק סינגלים (חודש חודשיים) ואראה אם יש פקשוש למרות שלפי דעתי לא.
תודה רבה!
אז אתה כבר יותר טוב ממני, אני במשקלים הכבדים תמיד מפקשש כמה דברים.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית