הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג טקסס!!!

• פותח/ת השרשור
אז אתה כבר יותר טוב ממני, אני במשקלים הכבדים תמיד מפקשש כמה דברים.
הטעות הכי גדולה שלנו עלולה להיות אגו.. עדיף פי 10 שתתקדם 10 קילו פחות מהר עם טכניקה טובה, מאשר שתתקדם 10 קילו מהר יותר עם טכניקה גרועה (או לא טובה מספיק).. כי זה עלול להוביל לפציעה, ומי יודע כמה זמן לא יהיו אימונים בגלל הפציעה.. וכשתחזור, תצטרך לבנות הכל מחדש (אף על פי שחוזרים לזה מאוד מהר)
שאלה לי אליך אלחנן, בתור מתחרה - האם butt wink בסקוואט בתחרות עובר? (יש מספיק עומק בחזרה)

שאלה לי אליך אלחנן, בתור מתחרה - האם butt wink בסקוואט בתחרות עובר? (יש מספיק עומק בחזרה)
זה לא משנה, פשוט צריך לשבור מקביל.
צריך שהאזור העליון של האגן יהיה יותר נמוך מהברך.
תצפה בסרטונים של מתחרים, באט ווינק הוא לא תרוץ כמו שפלאטפוס לא תירוץ, וזה היה התירוץ שלי שנים.
אבל בסופו של דבר זה לא קשור למקביל לעניות דעתי.
אם תעלה סרטון מהצד אוכל להגיד מה אני חושב.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה, פשוט צריך לשבור מקביל.
צריך שהאזור העליון של האגן יהיה יותר נמוך מהברך.
תצפה בסרטונים של מתחרים, באט ווינק הוא לא תרוץ כמו שפלאטפוס לא תירוץ, וזה היה התירוץ שלי שנים.
אבל בסופו של דבר זה לא קשור למקביל לעניות דעתי.
אם תעלה סרטון מהצד אוכל להגיד מה אני חושב.
לא שאלתי בגלל שאני חושש לגבי הטכניקה שלי.. פשוט כתבת שבמשקלים הכבדים אתה מתחיל לפקשש, אז תהיתי מה אתה בדיוק עושה בתחרויות? שאם אתה עושה butt wink לדוגמה - איך זה עובר? מפה השאלה האם טכניקה לא טובה בסקוואט עוברת בתחרות, אם שוברים מקבלים.. הבנת אחי?

הבנתי, הכל עובר בתחרות מלבד מה שלא עובר.
לא עובר זה חוסר שבירת מקביל, כשל, או ירידה קטנה באמצע העליה. לפעמים גם אם נשענים מידי קדימה, וכמובן חוסר ציות לפקודות של השופט.
אצלי הברכיים קצת קורסות, זה עובר תחרות, אבל טכניקה שגויה.
גם מנח הזרועות, וכיוון הראש יכול להיות טכניקה שגויה, אבל עובר תחרות.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 06/12/19

היום הגעתי למכון עם חבר מורעל והרגשתי כמו חיה רעה עםםםםםםםםםם פול מוטביציה לאימון עצבני!!!!!!!!!!!
סקוואט: 185X3!!!! עשיתי חימום על 165 לחזרה אחת וזה הרגיש לי קל מאוד אז אמרתי לעצמי שבמקום לעשות 180X3 אנסה 185X3. היה בי חשש קטן שאכשל (90% האמנתי שאצליח, 10% שאכשל) ואמרתי לעצמי שאם נגיד אחרי החזרה הראשונה או השנייה ארגיש שאני לא יכול יותר אז פשוט אחזיר את המוט לראק. החבר נתן לי אמוניה, מרח לי מגנזיום על הגב ופשוט נכנסתי לסט ברייג' מטורף ובסופו של דבר כל 3 החזרות עלו (שהיו מלוות בצעקות עידוד רציניות מהחבר)
בנץ' פרס: 120X3. הייתי אמור לעשות 115X3 אבל באמת הרגשתי שאני יכול 120X3 לפי החימום שעלה בקלות גם כן (כמו בסקוואט)
דדליפט: 200X3 !!!! דאםםםםםםםםםםם (הייתי אמור לעשות 197.5)
אימון אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 09/12/19

אימון נפח יום ראשון:
סקוואט: 160 5X5
בנץ' פרס: 97.5 5X5 - בסט החמישי הספוטר שם ידיים בחזרה החמישית כי חשב שאני נכשל אבל חד משמעית זה היה שלי.
צ'ין אפס: 27.5 4X5, 1X1 . כשל חזרה אחרונה סט אחרון.. השלמתי את החזרה הראשונה..

קרא את שאר עדכון הלוג...

יאללה
את לא עוצרת עד סקוואט 4 פלטות! 😉
חח אעלק.. או שמא - אמן ואמן!!
כרגע אסתפק בלמצוא ווריאציה כלשהי של תרגיל שיגרה לי את הקוואד ההולך ומתפרק שלי בלי להכאיב.
אם כי תכלס עדיין לא התייאשתי לגמרי. רק קצת.

*בוא לא נדבר על הקנאה בכל מי שמסקוויט באזור (ועושה את זה בטכניקה סבירה. בחצאים, קריסות ודרכים סלולות לפציעה אני לא מקנאה)
**רק ברגעים של חולשה כמובן. או כשנוחתת לנוח בפוזיציה מושלמת לבהייה ארוכה מדי, עד שבאמת אי אפשר לעמוד בזה 🤒

• פותח/ת השרשור
חח אעלק.. או שמא - אמן ואמן!!
כרגע אסתפק בלמצוא ווריאציה כלשהי של תרגיל שיגרה לי את הקוואד ההולך ומתפרק שלי בלי להכאיב.
אם כי תכלס עדיין לא התייאשתי לגמרי. רק קצת.

*בוא לא נדבר על הקנאה בכל מי שמסקוויט באזור (ועושה את זה בטכניקה סבירה. בחצאים, קריסות ודרכים סלולות לפציעה אני לא מקנאה)
**רק ברגעים של חולשה כמובן. או כשנוחתת לנוח בפוזיציה מושלמת לבהייה ארוכה מדי, עד שבאמת אי אפשר לעמוד בזה 🤒
אם יש לך כאב בקוודאס שלא אמור להיות תפסיקי לעשות כל תרגיל שגורם לך כאב, תבחני את שורש הבעיה, ותפתרי אותה. הבריאות יותר חשובה מרגליים חזקות/ אסתטיות/ שניהם.
לעשות סקוואט טוב זה לא כזה קשה.. ברגע שאתה לומד ומתרגל את זה מספיק זה כבר נהיה פשוט (הסקוואט עצמו הוא קשה, אבל ההכנות עצמן לסקוואט כמו כיווץ שרירים, לקיחת שאיפה והחזקה עד סיום החזרה, חזה קדימה, התיישבות אחורה ותוך כדי שליחת הברכים לצדדים וכו' וכו' בסופו של דבר יבואו בקלות ומתוך הרגל. כלל חשוב הוא לא לשכוח את הכללים בסקוואט שכבר יודעים ומיישמים.. לשים לב שעושים הכל כמו שצריך.. ואם מתעוררת בעיה לבדוק אם היא הגיעה כי שכחנו ליישם משהו שאנחנו יודעים..

אם יש לך כאב בקוודאס שלא אמור להיות תפסיקי לעשות כל תרגיל שגורם לך כאב, תבחני את שורש הבעיה, ותפתרי אותה. הבריאות יותר חשובה מרגליים חזקות/ אסתטיות/ שניהם.
לעשות סקוואט טוב זה לא כזה קשה.. ברגע שאתה לומד ומתרגל את זה מספיק זה כבר נהיה פשוט (הסקוואט עצמו הוא קשה, אבל ההכנות עצמן לסקוואט כמו כיווץ שרירים, לקיחת שאיפה והחזקה עד סיום החזרה, חזה קדימה, התיישבות אחורה ותוך כדי שליחת הברכים לצדדים וכו' וכו' בסופו של דבר יבואו בקלות ומתוך הרגל. כלל חשוב הוא לא לשכוח את הכללים בסקוואט שכבר יודעים ומיישמים.. לשים לב שעושים הכל כמו שצריך.. ואם מתעוררת בעיה לבדוק אם היא הגיעה כי שכחנו ליישם משהו שאנחנו יודעים..
כאב בברכיים 🤒😭 שמתעורר/מתחזק עם כל תרגיל לארבע ראשי וכמעט בכל משקל.

**השורה האחרונה חשובה ממש. תודה על התזכורת

כאב בברכיים 🤒😭 שמתעורר/מתחזק עם כל תרגיל לארבע ראשי וכמעט בכל משקל.

**השורה האחרונה חשובה ממש. תודה על התזכורת

אוף. אני ממש מקווה ומתפללת בשבילך שהכאבים האלה יעברו ⁦❤️

ו @Texas Method אחלה התקדמותתת!!!
ה200 דד - אמאאא. מוות קליני חחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית