הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם חוזרות(לא הכי טובות)

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
היום עשיתי בדיקות דם חלק מהתוצאות כבר הגיעו מה שמדאיג אותי זה הבילירובין ובמיוחד פריטין יש לי תלסמיה מיינר**
עדין לא קיבלתי את שאר הבדיקות מאמין שמחר כבר אקבל ואעדכן בנתיים אשמח לדעות כאן, ערכי הכבד ירדו משמעותית לנורמה מחודש שעבר. ** hct התייצב על הגבול**
מציין ש-יומים לפני אכלתי בייגלה פרייזל שיש בו מלא ויטמינים b וברזל במיוחד וגם קרונפלקס פיטנס יכול להיות שזה השפיע. ההמוגלובין לא מתייצב עדין חודשיים כמעט בלי חומרים הפסקתי גם trt* עקב מוגלובין גבוה.בנוסף מרגיש בימים האחרונים יש לי סחרחורות,התקפי לחץ,חולשה בשרירים, אני משייך את זה כנראה למחסור בטסט' בדקתי אקו לב בטרם יצא תקין, דעות ?
@Mike @kotzer @שים[USER]@MasterSplitter litter @Navira

קבצים מצורפים

• IMG-20191027-WA0004.jpg
    IMG-20191027-WA0004.jpg
    KB 86.8 · צפיות: 233
  • IMG-20191027-WA0005.jpg
    IMG-20191027-WA0005.jpg
    KB 45.2 · צפיות: 264
  • IMG-20191027-WA0003.jpg
    IMG-20191027-WA0003.jpg
    KB 22.6 · צפיות: 263
  • IMG-20191027-WA0002.jpg
    IMG-20191027-WA0002.jpg
    KB 89.2 · צפיות: 178
נערך לאחרונה:
@Gnfit
תיהיה חזק אח כולנו פה מאחוריך
זה לא משנה אם זה מהחומרים כן או לא
העיקר להיבדק ולטפל
המזל שאת מודע ויודע להרגיע את עצמך
תמשיך ככה
עוד טיפה אתה יוצא מהמערבולת

• פותח/ת השרשור
ואוו חתיכת מקרה קרה לך אתמול אחי שלא תכיר בזה יותר פאקק הלוואי והייתי יכול להיות איתך לפחות נפשית לעזור לך. בהחלט זה רושש אותך יכול להיות הבעיות קיבה שיש לך משבשות אותך ואוכלות אותך? אבל בכל מקרה מקווה שהיה טוב והגוף יתייצב מה שצינתה קצת מזכיר בעיות של אי ספיקה (נמלול,זיעה קרה) אבל לא בכל מצב "הלב אשם" יש המון פרמטרים שיכולים להפקיץ לחצי דם,דופק,נמלול,וזעעה קרה. תגיד הלחץ דם הגבוה גרם לך להרגיש כמו פיצוצים באזור העיינים,ראש?
תודה רבה אח יקר האמת שאני מאמין שזה מגיע מהקיבה בעיקר, התחושה של סחרחורות נימול בידיים וברגליים וקשיי נשימה, זה קשור להמוגלובין גבוהה שיש לי , ברגע שהוציאו לי דם הרגשתי הרבה יותר טוב, לדעתי העודף ברזל נובע מהבעיות עיכול במעיים גם כי יש לי בעיות בריצפת אגן ואין לי התרוקנות תקינה ויציאות וזה גורם לזיהום, מאמין שאחרי שאעבור קנולוסקופיה וגסטרו חוזרים יהיו תשובות וודאיות, אני מכיר את הגוף שלי די טוב, הלב לא קשור זו לא הבעיה , הכל נובע מהמערכת ליקוי הדפוקה שלי , אם היו מקשיבים לי ומטפלים זה היה טוב והרבה היה נחסך.

@Gnfit
תיהיה חזק אח כולנו פה מאחוריך
זה לא משנה אם זה מהחומרים כן או לא
העיקר להיבדק ולטפל
המזל שאת מודע ויודע להרגיע את עצמך
תמשיך ככה
עוד טיפה אתה יוצא מהמערבולת
תודה אח , בעזרת ה' עוד קצת נסחב מה שצריך נסיים לטפל ואז נמצא גם דרך לבעיות עיכול ולהכל. אני מאמין בעצמי זה הכי חשוב , מחזיר אותי לפעם לתקופה שאמרו לי תמיד שהייתי ילד :245:לא תצליח לפתח גוף וכו כל הדברים האלה רק מחזקים אותי.
שנה שעברה כבר ירד לי החשק מהאימונים עכשיו זה החזיר לי את החשק מחדש 😋🍴

יא אלופים 🙌🙌

היום עשיתי בדיקות דם חלק מהתוצאות כבר הגיעו מה שמדאיג אותי זה הבילירובין ובמיוחד פריטין יש לי תלסמיה מיינר**
עדין לא קיבלתי את שאר הבדיקות מאמין שמחר כבר אקבל ואעדכן בנתיים אשמח לדעות כאן, ערכי הכבד ירדו משמעותית לנורמה מחודש שעבר. ** hct התייצב על הגבול**
מציין ש-יומים לפני אכלתי בייגלה פרייזל שיש בו מלא ויטמינים b וברזל במיוחד וגם קרונפלקס פיטנס יכול להיות שזה השפיע. ההמוגלובין לא מתייצב עדין חודשיים כמעט בלי חומרים הפסקתי גם trt* עקב מוגלובין גבוה.בנוסף מרגיש בימים האחרונים יש לי סחרחורות,התקפי לחץ,חולשה בשרירים, אני משייך את זה כנראה למחסור בטסט' בדקתי אקו לב בטרם יצא תקין, דעות ?
@Mike @kotzer @שים[USER]@MasterSplitter litter @Navira
לגבי ההומוגלובין והבילורבין הוא אמור לרדת תן לזה עוד קצת זמן תאכל מאוזן תתאמן טוב ותשן טוב ,
גם לי היה את אותו הדבר בדיוק כשסיימתי טיארטי, לגבי שאר הבדיקות שאל את הרופא שלך מה הוא ממליץ לעשות.

• פותח/ת השרשור
לגבי ההומוגלובין והבילורבין הוא אמור לרדת תן לזה עוד קצת זמן תאכל מאוזן תתאמן טוב ותשן טוב ,
גם לי היה את אותו הדבר בדיוק כשסיימתי טיארטי, לגבי שאר הבדיקות שאל את הרופא שלך מה הוא ממליץ לעשות.
אם הייתי מחכה לרופא שלי לא הייתי פה.. כרגע במלחמות איתם , אעדכן בהמשך. תודה על הדאגה

אני רוצה לנצל את הפוסט לשאלה קצת מצחיקה ברשותכם 😃
אני יוצא מנקודת הנחה שאני לא המעשן היחידי פה .
גם לכם יש חרדת ביצוע (בהזרקות)שאתם מעושנים?

אני רוצה לנצל את הפוסט לשאלה קצת מצחיקה ברשותכם 😃
אני יוצא מנקודת הנחה שאני לא המעשן היחידי פה .
גם לכם יש חרדת ביצוע (בהזרקות)שאתם מעושנים?
אני יגיד לך מעבר לזה אני אישית לא מעשן. אבל אני מכיר בודד אחד שלא רק שרוב היום הוא מעושן הוא גם עושה סייקלים די חזקים וזה לא מסתכם ב "ירק" אלה גם "בשלג" ואני די בטוח שעוד דברים והוא מבסוט על החיים

לא לא
התכוונתי חרדה מלהזריק
אמא שלי אחות אני מזריק מעולה אבל אם אני קצת מעושן מידי אני יכול לעמוד חצי שעה עם המזרק ביד לפני שאני אוזר אומץ לדקור.

• פותח/ת השרשור
לא לא
התכוונתי חרדה מלהזריק
אמא שלי אחות אני מזריק מעולה אבל אם אני קצת מעושן מידי אני יכול לעמוד חצי שעה עם המזרק ביד לפני שאני אוזר אומץ לדקור.
עוד לא ראיתי בנאדם מעושן שמזריק לעצמו תהיה בריא אחי

• פותח/ת השרשור
אני עם אישור רפואי .
נורא עוזר בתיאבון ושינה.
ברור שיהיה לך חרדות אני לא הייתי עושה את זה אישית. כבר לא מעשן את הזבל הזה תקופה טובה , עוזר לתיאבון ושינה זה ברור אבל מעדיף שלא לגעת במיוחד במהלך היום... תנסה לעשן בערב רק אחרי אימון יהיו לך פחות חרדות

ברור שיהיה לך חרדות אני לא הייתי עושה את זה אישית. כבר לא מעשן את הזבל הזה תקופה טובה , עוזר לתיאבון ושינה זה ברור אבל מעדיף שלא לגעת במיוחד במהלך היום... תנסה לעשן בערב רק אחרי אימון יהיו לך פחות חרדות
מוזר שאתה נמנע כל כך מוויד בזמן שהזרקת כמויות מטורפות של הורמונים

• פותח/ת השרשור
מוזר שאתה נמנע כל כך מוויד בזמן שהזרקת כמויות מטורפות של הורמונים
מי אמר שהזרקתי "כמויות" מטורפות של הורמונים אתה הדילר שלי במקרה ?
500 טסט אחת לשבועיים זה באמת מטורף

הייתי בטוח שרשמת פעם באחד מהפוסטים כמויות אחרות כנראה שזכרתי לא נכון מצטער
הוויד מחק לי את הזיכרון:s49:

• פותח/ת השרשור
הייתי בטוח שרשמת פעם באחד מהפוסטים כמויות אחרות כנראה שזכרתי לא נכון מצטער
הוויד מחק לי את הזיכרון:s49:
חח הכל טוב , ואין לי בעיה עם וויד פשוט זה עושה פרנויות ומחליש את הגוף באופן כללי , אני פחות אוהב את ההרגשה הזו.

לא לא
התכוונתי חרדה מלהזריק
לא יצא לי להזריק מעושן אבל אני חייב לציין שאני ממש אוהב להזריק, אני לא מזוכיסט אבל ביום שאפסיק עם חומרים אין לי מושג איך אפסיק להזריק, כל פעם אחרי שאני מזריק אני מחכה כבר לפעם הבאה, אמרתי להורים שלי שהייתי צריך להיות רופא:s85:

אני דווקא בניתי על הירק כדי שההזרקות לא יכאבו
האשכול הזה נתן לי פרספקטיבה שונה על הנושא אבל אנסה ואראה מי נגד מי

אני דווקא בניתי על הירק כדי שההזרקות לא יכאבו
האשכול הזה נתן לי פרספקטיבה שונה על הנושא אבל אנסה ואראה מי נגד מי
זה כאב כיף כזה, לא יודע להסביר, אבל אל תיקח ממני דוגמא, אני אוהב בדיקות דם כדי לראות איך הדם עובר בצינורית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית