הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעלות חזרה בסט אחרון או ראשון?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני מתחיל תוכנית שאני רוצה לתת טווח חזרות למשל 6-8 וכל פעם שאני יכול (בתקווה כל אימון) לעלות חזרה עד שמגיע לטווח העליון ואז מוריד חזרות ומעלה משקל אתם מכירים את השיטה.
עעשיו השאלה היא לעלות את החזרה בסט האחרון או הראשון? כי אם אני מעלה מ 666 וצתחיל 7 בראשון יכול להיות שאני לא אצליח 66 אלא 65 רק בשני ובשלישי מצד שני אני יודע שהסט הראשון הוא הכי משמעותי יותר מהאחרון ולכן עדיף לתת בו את שיא המאמץ

תעשה 3-4 סטים עם אותו משקל שתוכל להרים, אם בסט האחרון תרגיש שאתה יכול להרים עוד חזרה / שתיים לך על זה.
(או לשים עוד משקל / להוסיף עוד סט לצורך העניין- העיקר שהנפח יעלה לאורך זמן)

• פותח/ת השרשור
תעשה 3-4 סטים עם אותו משקל שתוכל להרים, אם בסט האחרון תרגיש שאתה יכול להרים עוד חזרה / שתיים לך על זה.
(או לשים עוד משקל / להוסיף עוד סט לצורך העניין- העיקר שהנפח יעלה לאורך זמן)
אתה לא הבנת מה ששאלתי, אני מתכננן לעלות חזרות השאלה אם לעלות בסט הראשון או האחרון מה עדיף

אני חושב שזה התעסקות מיותרת, העיקר שתעלה חזרה בסט כלשהו, בין אם בראשון בשני או בשלישי. במקומך הייתי רואה איך הסט מרגיש תוך כדי, אם הסט מרגיש כבד מדי אז אל תוסיף, תנסה בסט הבא וכו'

אתה לא הבנת מה ששאלתי, אני מתכננן לעלות חזרות השאלה אם לעלות בסט הראשון או האחרון מה עדיף

"תעשה 3-4 סטים עם אותו משקל שתוכל להרים, אם בסט האחרון תרגיש שאתה יכול להרים עוד חזרה / שתיים לך על זה.
(או לשים עוד משקל / להוסיף עוד סט לצורך העניין- העיקר שהנפח יעלה לאורך זמן)"

העניין הוא התקדמות לאורל זמן בנפי, בין אם בסטים/חזרות/משקל - בגדול פחות קריטי. כל פעם שהצלחת להשלים נפח מסוים - תדאג לעלות אותו. מעבר לזה לא קריטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית