הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנון ותזמון נכון של PCT

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
בן 30, מתאמן כשנתיים. פעם ראשונה עם סארמס.
התכנון כרגע הוא להריץ אוסטרין ו LGD באופן הבא-
שבוע 1-12 אוסטרין (מתחיל ב10 ומסיים ב20 מג).
שבוע 1-8 LGD (מתחיל ומסיים ב 5 מג).
שבוע 7-12 קרדרין 10 מ״ג מההתחלה ועד הסוף.

המטרה היא לעלות במסת שריר בצורה כמה שיותר נקיה. קראתי הרבה לוגים של חבר׳ה מחו״ל שהמליצו על השילוב הנ״ל (אומנם במינון גבוהה יותר של ליגנדרול, אבל לפעם הראשונה אסתפק בזה).
היות והמינונים מאוד נמוכים, במיוחד של ה LGD, החלטתי לשלב את שניהם מההתחלה. התכנון המקורי היה ללכת רק עלהאוסטרין.

לגביי PCT - מתי יהיה נכון לבצע בדיקות דם? שבוע אחריי סיום סייקל LGD או שבוע אחריי סיום האוסטרין? כמובן שאבצע בדיקות דם לפניי תחילת הסייקל.

תודה מראש חברים!

לגביי PCT - מתי יהיה נכון לבצע בדיקות דם? שבוע אחריי סיום סייקל LGD או שבוע אחריי סיום האוסטרין? כמובן שאבצע בדיקות דם לפניי תחילת הסייקל
אתה יכול לעשות בדיקת דם כבר ביומיים אחריי סוף שבוע ה12 .
ממליץ לך להתחיל אוסטרין ורק בשבוע ה4 להכניס LGD .. התקבל יותר טוב 😉
כאילו ככה - LGD 4-12

ממליץ להריץ חומר אחד... יש סיכוי לא רע שתרגיש כמו זומבי במהלך הסייקל.

נב 5 מג lgd זה לא כזה נמוך. 1 מג של lgd מוריד את הטסט באופן משמעותי בפרק זמן של 3 שבועות אז 5 מג ירסק לך אותו עוד יותר ותוסיף גם את האוסטרין.

• פותח/ת השרשור
ממליץ להריץ חומר אחד... יש סיכוי לא רע שתרגיש כמו זומבי במהלך הסייקל.

נב 5 מג lgd זה לא כזה נמוך. 1 מג של lgd מוריד את הטסט באופן משמעותי בפרק זמן של 3 שבועות אז 5 מג ירסק לך אותו עוד יותר ותוסיף גם את האוסטרין.

צודק. התכוונתי שזה נמוך ביחס למה שמריצים בדרך כלל שזה 10+ מ״ג.
אני עדין מתלבט האם באמת ללכת אוסטרין סולו או לכלול את ה LGD כמו שכתבתי.

תודה על התגובה.

תודה על התגובה.
אתה מוזמן להיכנס לבלוג שלי כאן. הרצתי 5 מג של lgd יחד עם mk667 למשך 8 שבועות והייתי ממש מרוצה מהתוצאות.

לא עשיתי pct ולא כלום. עושה בדיקות דם עוד שבוע או שבועיים. (חודש ושבוע אחרי הסייקל).

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות בדיקת דם כבר ביומיים אחריי סוף שבוע ה12 .
ממליץ לך להתחיל אוסטרין ורק בשבוע ה4 להכניס LGD .. התקבל יותר טוב 😉
כאילו ככה - LGD 4-12

הבנתי. יומיים אחריי כי מחצית החיים של האוסטרין 24 שעות? ולכן אחריי יומיים בוודאות הוא יוצא מהמערכת שלי? מה דעתך לגביי שילוב LGD? עדיף להשאיר לסייקל שני במידה ויגיע וללכת רק אוסטרין?
דרך אגב לא ציינתי, אבל אני במאזן נטרלי ולאט לאט מתקדם למאזן חיובי קטן מאוד.

תודה על התגובה.
בדרכ נהוג לקחת 2.5 עד 10 מג כאשר 5 זה המועדף לפי מה שראיתי בreddit. לא יודע איפה אתה מסתכל.

• פותח/ת השרשור
אתה מוזמן להיכנס לבלוג שלי כאן. הרצתי 5 מג של lgd יחד עם mk667 למשך 8 שבועות והייתי ממש מרוצה מהתוצאות.

לא עשיתי pct ולא כלום. עושה בדיקות דם עוד שבוע או שבועיים. (חודש ושבוע אחרי הסייקל).

קראתי כל פוסט בלוג שלך.
קודם כל זה מבורך שהחלטת לשתף. אהבתי שהחלטת ללכת 5 מג מההתחלה ועד הסוף ודרך אגב זה עוד יותר חיזק את המחשבה שלי ללכת 5 מג כי אכן ראיתי שהשגת אחלה תוצאות.
בדרכ נהוג לקחת 2.5 עד 10 מג כאשר 5 זה המועדף לפי מה שראיתי בreddit. לא יודע איפה אתה מסתכל.

קראתי ב Reddit. ראיתי שיש אנשים שהולכים 2.5 מג, אבל בודדים. ראיתי אנשים שפרסמו ביוטיוב, ברדיט, בפורומים בחו״ל.
הזמנתי כבר את החומרים, מקסימום אשאיר את הליגנדרול לפעם אחרת. הבריאות מעל הכל ולא אקח סיכון מיותר אם ארגיש שזה לא שווה את זה.

הבנתי. יומיים אחריי כי מחצית החיים של האוסטרין 24 שעות? ולכן אחריי יומיים בוודאות הוא יוצא מהמערכת שלי? מה דעתך לגביי שילוב LGD? עדיף להשאיר לסייקל שני במידה ויגיע וללכת רק אוסטרין?
דרך אגב לא ציינתי, אבל אני במאזן נטרלי ולאט לאט מתקדם למאזן חיובי קטן
אכן בוודאות אחריי יומיים אה כבר נקי , יכול לעשות בדיקות דם .
ורעיון יותר יפהזה שLGD יהיה כאילו סייקל שני ואפילו מחובר סוף האוסטרין כבר מתחיל LGD. 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
אכן בוודאות אחריי יומיים אה כבר נקי , יכול לעשות בדיקות דם .
ורעיון יותר יפהזה שLGD יהיה כאילו סייקל שני ואפילו מחובר סוף האוסטרין כבר מתחיל LGD. 🏋️😅

נתחיל מאוסטרין בלבד. מאמין שאני אראה תוצאות היות ואף פעם לא השתמשתי בכלום. ביי ביי טבעי.

בנושא הזה יש לי אפס ידע.
מניח שצריך לקבל הפנייה מהרופא לבדיקות דם הנ״ל?
אתה הולך לרופא ומשפחה ומבקש, במידה והוא לא מאשר(כי זה עולה לקופת חולים כסף) אתה יכול להגיד לו את התסמינים של מי שיש לו חוסר בהורמונים כדי שהוא יראה צורך רפואי בלשלוח אותך לבדיקה. (עייפות, חוסר חשק מיני ועוד)

אתה הולך לרופא ומשפחה ומבקש, במידה והוא לא מאשר(כי זה עולה לקופת חולים כסף) אתה יכול להגיד לו את התסמינים של מי שיש לו חוסר בהורמונים כדי שהוא יראה צורך רפואי בלשלוח אותך לבדיקה. (עייפות, חוסר חשק מיני ועוד)
ואם הוא לא מסכים אתה יכול לפנות לרופא אחר באותה קופה

• פותח/ת השרשור
ואם הוא לא מסכים אתה יכול לפנות לרופא אחר באותה קופה

אני צריך ״לכוון״ לבדיקות דם ספציפיות? או שבדיקה רגילה תכלול בתוכה ערכי כבד, טסט, אסטרודול, lh ו fsh? מה לגביי free test?

תודה על העזרה.

אני צריך ״לכוון״ לבדיקות דם ספציפיות? או שבדיקה רגילה תכלול בתוכה ערכי כבד, טסט, אסטרודול, lh ו fsh? מה לגביי free test?

תודה על העזרה.
הבדיקה היחידה שהיא באמת יקרה וכנראה יעשו לך בעיות לגביה זה test free, כל השאר לא עולה הרבה כסף לקופה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית