הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון ייעוץ

• פותח/ת השרשור Yahoo
  • פורסם בתאריך

Yahoo

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בן 22 ,מתאמן כבר 6 שנים תמיד אמרתי לעצמי בעתיד אני אתחיל עם סטרואידים והמשכתי טיבעי.. בזמן האחרון אני מרגיש תקוע במשקלי עבודה ולא רואה התקדמות ויזואלית לכן התחלתי לחשוב על כיוון התוספים.. אני מעוניין להתחיל את התהליך עם בן אדם לא רק שיספק לי את החומרים אלא גם עם מעקב שיהיה בן אדם רציני ועם ניסיון בדברים האלה ..שיעלה כמה שיעלה בסופו של דבר הזמן וההשקעה שלי בתחום הזה לאורך כל השנים שהתאמנתי שווה את זה
אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקור כזה אוד לכם מאוד
תודה מראש

תעלה תמונה של הגוף (אפילו תחתוך את הראש בתמונה אם אתה מתבייש) ניראה לאיזה רמה הגעת 🏋️😅

ההתקדמות הכי גדולה שלי הייתה ביום שחתכתי את משקלי העבודה בחצי והתחלתי לטפס מחדש עם דגש על עבודה איטית ומבוקרת .
כיום אני עובד עם 80 אחוז ממשקלי השיא והגוף נראה הרבה יותר טוב .
מסיבה פשוטה שהשריר נבנה מהר יותר ומפחות עומס. פעם גם חשבתי שלהרים כבד זה חשוב, עם חומרים בעיקר זה הכי פחות חשוב, פחות סטרס על הגוף גם חשוב מאוד

ההתקדמות הכי גדולה שלי הייתה ביום שחתכתי את משקלי העבודה בחצי והתחלתי לטפס מחדש עם דגש על עבודה איטית ומבוקרת .
כיום אני עובד עם 80 אחוז ממשקלי השיא והגוף נראה הרבה יותר טוב .
השריר נבנה מנפח ולא מכובד. עבודה יותר איטית בחזרות מעלה משמעותית את הנפח.

חוזר ומדגיש מה שכתבו כאן ,
השריר מתפתח אך ורק בחזרות איטיות בייחוד בתרגילים הלא מורכבים היחידות מוטוריות שמתגייסות לפעילות השריר גבוהות יותר,
בקיצור תשלב משקלי עבודה כבדים בתרגילים מורכבים ובלא מורכבים חזרות איטיות ומבוקרות,
לגבי הסייקלים תשקול טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה נגעת נסעת כמו שאני תמיד אומר.

חוזר ומדגיש מה שכתבו כאן ,
השריר מתפתח אך ורק בחזרות איטיות בייחוד בתרגילים הלא מורכבים היחידות מוטוריות שמתגייסות לפעילות השריר גבוהות יותר,
בקיצור תשלב משקלי עבודה כבדים בתרגילים מורכבים ובלא מורכבים חזרות איטיות ומבוקרות,
לגבי הסייקלים תשקול טוב טוב לפני שאתה נכנס לזה נגעת נסעת כמו שאני תמיד אומר.
אני מאד אוהב את התשובות שלך!! שאפו לכם,90 אחוז כאן לא מעודדים חומרים, זה מראה על פורום איכותי❤️

השריר נבנה מנפח ולא מכובד. עבודה יותר איטית בחזרות מעלה משמעותית את הנפח
נו אז עכשיו שאנחנו מכניסים את המשתנה TUT שריר תחת עומס , זמן בפעולה או שאיך שאתה רוצה לקרוא לזה .. איך מחשבים את הנפח ?
חזרות × סטים × משקל = נפח
איפה נכנס הזמן בפעולה ?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית