הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון תחליף לארוחה

לילו3006

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום אני מתאמת 4 פעמים בשבוע באימונים משולבים מבחינת משקל 2 קילו ליעד אז עדיין בתהליך ירידה המשלב חיטוב.
אני אחרי אימון שותה אבקת חלבון איזו וואן.
והבעיה העיקרית שלי שלא תמיד נמצאת בבית בשעות הערב או שיש לי מספיק זמן להכין א. ערב ומחפשת אבקה עם חלבון לתחליף ארוחה עם מינימום קלוריות אבל שתעניק תחושת שובע.
המליצו לי על המטריקס 5 ופרוטאין 3d
ואשמח לשמוע דעה ממי שמכיר וניסה

למה לא להמשיך עם ה-iso 100?
לא יודע כמה שייק משביע אותך, אותי זה תופס לחצי שעה מקסימום וגם זה בגלל הנוזלים.
תאכלי תפוח 😃

שייק חלבון לא כזה משביע באופן כללי.
את יכולה לקחת איזה חטיף חלבון אחרי אימון (קומבט קראנצ'/קריספ של מאסלפארם וקארב קראשר של מיי פרוטאין מאוד מומלצים).
או שאת יכולה להכין מראש כריך עם חזה עוף וככה תוכלי לאכול את ארוחת הערב בתוך סנדוויץ' 😉 .

שייק חלבון לא כזה משביע באופן כללי.
.

הייתה תקופה שחצי סקופ על מים שימש בעבורי כארוחת ערב 🙄

את יכולה לקחת איזה חטיף חלבון אחרי אימון (קומבט קראנצ'/קריספ של מאסלפארם וקארב קראשר של מיי פרוטאין מאוד מומלצים).
או שאת יכולה להכין מראש כריך עם חזה עוף וככה תוכלי לאכול את ארוחת הערב בתוך סנדוויץ' 😉 .

הווו חטיף חלבון זה מעולה!! והקומבטים מעולים באופן ספציפי.
פיתרון מושלם 😃
או באמת בנדוויץ'. אבל בשרי זה כבר לערב...😕
הייתי הולכת על טונה / חביתה / גבנ"ץ...

הייתה תקופה שחצי סקופ על מים שימש בעבורי כארוחת ערב 🙄
וואו, קשוח.

או באמת בנדוויץ'. אבל בשרי זה כבר לערב...😕
היא כתבה שהיא לא יכולה להיות בבית בערב אז הצעתי רעיון שיחליף ארוחת ערב. כריכים עם חזה עוף/שניצל זה רעיון נהדר ששימש אותי תקופה ארוכה.

וואו, קשוח.

היא כתבה שהיא לא יכולה להיות בבית בערב אז הצעתי רעיון שיחליף ארוחת ערב. כריכים עם חזה עוף/שניצל זה רעיון נהדר ששימש אותי תקופה ארוכה.

יאפ. קשוח. חח
כן, הרעיון של הכריך זה רעיון מעולה, רק הצעתי מילויים חלופיים חחח 🤣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית