הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

Yairhaiim123

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
האם קלן משפיע לרעה על היכולות האירוביות בעתיד?
כידוע קלן מעלה את הדופק משמע דופק מהיר ישפיע עליי לרעה בזמן ריצות? ובעתיד בכללי?

קלן כאילו "מפריע" לאירובי בזמן שימוש , אבל אחריי שהפסקת אתה חוזר לדופק רגיל, אם לא פגעת בעצמך בזמן השימוש בעתיד הכל (אמור להיות) "בסדר".

@Navira תספר לו איך אישפזו אותך בטיפול נמרץ
בהחלט סיימץי את בערב באישפוז בגלל טעות שלי אם לא הייתי מגיע לשם כנירא שלא הייתי כותב לכם זה ככה בקצרה הדופק עלה והלחץ דם זינק לחלל חשבתי שעוד רגע אני מקבל דום לב מי פעימה לפעימה

בהחלט סיימץי את בערב באישפוז בגלל טעות שלי אם לא הייתי מגיע לשם כנירא שלא הייתי כותב לכם זה ככה בקצרה הדופק עלה והלחץ דם זינק לחלל חשבתי שעוד רגע אני מקבל דום לב מי פעימה לפעימה

למה כמה מינון לקחת?

האם קלן משפיע לרעה על היכולות האירוביות בעתיד?
כידוע קלן מעלה את הדופק משמע דופק מהיר ישפיע עליי לרעה בזמן ריצות? ובעתיד בכללי?
בעתיד בטוח שלא ישפיע. 24 שעות אחרי שהשפעה שלו נגמרת זהו זה נגמר באותו רגע.
קלן לריצות תיכול לנסות עם יעשה לך רע התקבצויות דופק וכו על תשתמש בוא בריצות בכלל. רק אפדרין וקפאין.

למה כמה מינון לקחת?
קצת מעל 200 ושוב זה טעות שלי כי שחכתי שבכלל לקחתי את זה היה לי יום עמוס וכבר בשעות הערב הרגשתי שהעיינים מתפוצצות לי ויש לי לחץ על הראש מדדתי לחץ דם ויצא לי מעל 200 אז הטסתי את עצמי למיון
וואאוו @Navira 😍👏🙃 אוהבים אותך כאן .
אם הקלן היה לוקח אותך לא היינו סולחים לעצמנו בחיים 😭🙃
רוב הסיכוים שלא הייתם יודעים חחח אבל תודה על העידוד:wub:

• פותח/ת השרשור
בעתיד בטוח שלא ישפיע. 24 שעות אחרי שהשפעה שלו נגמרת זהו זה נגמר באותו רגע.
קלן לריצות תיכול לנסות עם יעשה לך רע התקבצויות דופק וכו על תשתמש בוא בריצות בכלל. רק אפדרין וקפאין.
מקובל אני איתך אני יורד מעניין הקלן
איך אפרדין משפיע על יכולות ארוביות?

מקובל אני איתך אני יורד מעניין הקלן
אה זה הראש .. תחזור לקלן
מגיע לך אותה תגובה שוב :
הממריצים האלה לדעתי יותר מסוכנים מאנאבולים כל ההתעסקות עם הלב מיותרת ומסוכנת , מספיק כדורי קפאין ,תעשו אירובי מאזן קלורי שלילי וזה הכל .

אפדרין+ קפאין ממריץ מאוד לפני פעילות אירובית נותן הרבה אנרגיה ומשפר ביצועים של כושר. עם אתה אדם בריא לב/לחץ דם ולא סובל משום דבר בשימוש נכון ומבוקר לדוגמה 30-40 מלגרם אפדרין +200 מלגרם קפאין זה יעזור לך באירובי .

תמיד כשכתבתי פה שאני מתנגד חריף לקלן
היו כאלו שאמרו שאני מגזים.... צודק או לא צודק
אם מתוך 20 דעות אחד כתב מניסיון שלא כדאי לגעת בזה כדאי ומומלץ לבדוק היטב מה הוא מדבר
😃

ה-p.w יותר מסוכנים מהם, אתה לא יודע מה יש שם. ראה לפני 9 שנים היה ג'אק 3 ממנו מתו 6 אנשים בעולם.
כן קראתי
לכן הורידו מהמדפים,עקב המינון של הdmaa הוא גרם לכאורה להתקפות לב.
ואני שואל איך בארצות הברית מאשרים את התכשירים האלה,יש להם פיקוח נוקשה מהארץ שלנו.?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית