נ.ב:
באמת ניסיתי לבצע את כולו ונכשלתי קשות
הפאמפ היה מטורף והרגשתי שריפה בחזה שבחיים לא הרגשתי ועברתי אימונים קשים מן הרגיל(הרגיל = כתריסר סטים, כדקה מנוחה עד כמעט כשל, כבר מאוד קליל) אנשים הסתכלו עליי כאילו יש לי בעיות, אבל זין, בחיים לא הרגשתי ככה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה היא למה שתעשה תוכניות של אנשים אחרים רק כי הם אמרו. זה לא יגרום לך להיראות כמוהם, תעבוד בתוכנית שמתאימה לרמה שלך.
נ.ב:
באמת ניסיתי לבצע את כולו ונכשלתי קשות
הפאמפ היה מטורף והרגשתי שריפה בחזה שבחיים לא הרגשתי ועברתי אימונים קשים מן הרגיל(הרגיל = כתריסר סטים, כדקה מנוחה עד כמעט כשל, כבר מאוד קליל) אנשים הסתכלו עליי כאילו יש לי בעיות, אבל זין, בחיים לא הרגשתי ככה
מה גרם לך לחשוב שאתה יכול לבצע אימון של מישהו עם המון שנים של ניסיון ואימונים בסגנון הזה בלי אותו ניסיון ווותק
שאלה מעניינת, ידוע לי שיש לו בנצ 140 ל8זה אימון מאוד סיבולתי. הוא לא אימון שאם אתה חזק או רץ הרבה יהיה לך יתרון בו.
כדי להצליח כזה אימון, צריך לעבוד אותו, עם קצת פחות עומס בהתחלה, ולאט לאט להגיע לעומס שהוא עושה בסרטון.
הקושי לא יהיה בשריר כמו בסחרחורת ובתשישות.
זה לא הכי יעיל כדי להיות חזק או אפילו גדול, אבל זה נראה סבבה כדי לקבל פאמפ מיד אחרי אימון, וכדי לפתח סיבולת שריר.
לא, זה לא אומר כלום, אבל זה כנראה כן יעזור לך.אם אני משיג בנצ 140 ל8, זה אומר בוודאות שאני יכול לסיים את האימון הזה?
הייתי מנוי באתר שלו וראיתי את המשקל ההתחלתי של אימון חזה שלו, זה היה 140 ל8 (כן, יכול להיות משקולות מזוייפות אבל נראה אמין)לא, זה לא אומר כלום, אבל זה כנראה כן יעזור לך.
אבל תאמין, אם אי פעם תגיע ל-140 ל-8 (שזה רמה גבוהה מאוד שאני בספק אם באמת יש לו), לא יעניין אותך בכלל אימון מהסוג הזה
אתה יכול לפרסם את הסרטון כאן? בא לי לראות בעצמיהייתי מנוי באתר שלו וראיתי את המשקל ההתחלתי של אימון חזה שלו, זה היה 140 ל8 (כן, יכול להיות משקולות מזוייפות אבל נראה אמין)
כנראה מזויפות, היה גם סרטון שלו עושה 220 בנץ' וידוע בוודאות שהוא השתמש בפלטות מזויפות. בכל מקרה הוא בכלל נפטר לפני משהו כמו 4-5 שניםהייתי מנוי באתר שלו וראיתי את המשקל ההתחלתי של אימון חזה שלו, זה היה 140 ל8 (כן, יכול להיות משקולות מזוייפות אבל נראה אמין)
אתה יכול לפרסם את הסרטון כאן? בא לי לראות בעצמי
ברור לי, אבל סתם מעניין אותי אם הוא באמת מספיק חזק לזהלא מבין מה כ"כ מיוחד בזה, יש מלא כמוהו ויותר ממנו
כנראה מזויפות, היה גם סרטון שלו עושה 220 בנץ' וידוע בוודאות שהוא השתמש בפלטות מזויפות. בכל מקרה הוא בכלל נפטר לפני משהו כמו 4-5 שנים
ברור לי, אבל סתם מעניין אותי אם הוא באמת מספיק חזק לזה
אם זה היה משהו אמיתי היה בקלות אפשר למצוא סרטון של זה. מדובר על משקלים רציניים מאוד ולא מגיעים לשם סתם מאימוני חזה דביליים, אלא צריך ממש אימונים ספציפייםזה סתם היה לפרסומת,
אני כבר לא רשום, אבל זה מה שראיתי
בין היתר גם 8 חזרות צ'ין אפס עם 60 או 40 קילו קשורות אליו
אם זה היה משהו אמיתי היה בקלות אפשר למצוא סרטון של זה. מדובר על משקלים רציניים מאוד ולא מגיעים לשם סתם מאימוני חזה דביליים, אלא צריך ממש אימונים ספציפיים
בידיוק, עם 140 להרבה חזרות זה אומר שיש לו מינימום 160 קילו לחזרה אחת, אם לא 170-180, וזה משקל רציני כבראם זה היה משקל תחרותי הוא כבר היה עושה על זה סרטון ערוך ומעוצב
מתי קורית בדרך כלל האטה משמעותית מבחינת קצב המשקלים? (אני מתכוון למצב בה הסקוואט הבנץ' הדדליפט והפרס כבר גבוהים..לא, זה לא אומר כלום, אבל זה כנראה כן יעזור לך.
אבל תאמין, אם אי פעם תגיע ל-140 ל-8 (שזה רמה גבוהה מאוד שאני בספק אם באמת יש לו), לא יעניין אותך בכלל אימון מהסוג הזה
אין כלל קבוע, יש אנשים שיכולים גם להגיע ל-200 בסקוואט בצורה לינארית מהירה יחסית, אבל הם יותר מקרי קיצוןמתי קורית בדרך כלל האטה משמעותית מבחינת קצב המשקלים? (אני מתכוון למצב בה הסקוואט הבנץ' הדדליפט והפרס כבר גבוהים..
אני שואל דווקא על אנשים עם גנטיקה ממוצעת ויש להם תוכנית כוח מתאימה וכל התנאים האידיאליים להתאוששותאין כלל קבוע, יש אנשים שיכולים גם להגיע ל-200 בסקוואט בצורה לינארית מהירה יחסית, אבל הם יותר מקרי קיצון