הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה הקטע של אימונים חורניים שכאלו? אתגר בלבד? או שבאמת חשבו שזה הכי יעיל?

• פותח/ת השרשור Qubit
  • פורסם בתאריך

Qubit

משתמש מתחיל
297
26
נק' מוניטין:
85
297
26

נ.ב:

באמת ניסיתי לבצע את כולו ונכשלתי קשות

הפאמפ היה מטורף והרגשתי שריפה בחזה שבחיים לא הרגשתי ועברתי אימונים קשים מן הרגיל(הרגיל = כתריסר סטים, כדקה מנוחה עד כמעט כשל, כבר מאוד קליל) אנשים הסתכלו עליי כאילו יש לי בעיות, אבל זין, בחיים לא הרגשתי ככה

השאלה היא למה שתעשה תוכניות של אנשים אחרים רק כי הם אמרו. זה לא יגרום לך להיראות כמוהם, תעבוד בתוכנית שמתאימה לרמה שלך.

כאילו הוא שואל, למה התוכנית הזאת נועדה, זה פאקינג איזה שני תריסרי ג'יאנט סטים...

נערך לאחרונה:

נ.ב:

באמת ניסיתי לבצע את כולו ונכשלתי קשות

הפאמפ היה מטורף והרגשתי שריפה בחזה שבחיים לא הרגשתי ועברתי אימונים קשים מן הרגיל(הרגיל = כתריסר סטים, כדקה מנוחה עד כמעט כשל, כבר מאוד קליל) אנשים הסתכלו עליי כאילו יש לי בעיות, אבל זין, בחיים לא הרגשתי ככה

זה אימון מאוד סיבולתי. הוא לא אימון שאם אתה חזק או רץ הרבה יהיה לך יתרון בו.
כדי להצליח כזה אימון, צריך לעבוד אותו, עם קצת פחות עומס בהתחלה, ולאט לאט להגיע לעומס שהוא עושה בסרטון.
הקושי לא יהיה בשריר כמו בסחרחורת ובתשישות.

זה לא הכי יעיל כדי להיות חזק או אפילו גדול, אבל זה נראה סבבה כדי לקבל פאמפ מיד אחרי אימון, וכדי לפתח סיבולת שריר.

מה גרם לך לחשוב שאתה יכול לבצע אימון של מישהו עם המון שנים של ניסיון ואימונים בסגנון הזה בלי אותו ניסיון ווותק

מה גרם לך לחשוב שאתה יכול לבצע אימון של מישהו עם המון שנים של ניסיון ואימונים בסגנון הזה בלי אותו ניסיון ווותק

חשבתי שאני חזק מספיק ועברתי כחצי עד שלא הצלחתי לעשות שכיבות סמיכה בנות פעם אחת
זה אימון מאוד סיבולתי. הוא לא אימון שאם אתה חזק או רץ הרבה יהיה לך יתרון בו.
כדי להצליח כזה אימון, צריך לעבוד אותו, עם קצת פחות עומס בהתחלה, ולאט לאט להגיע לעומס שהוא עושה בסרטון.
הקושי לא יהיה בשריר כמו בסחרחורת ובתשישות.

זה לא הכי יעיל כדי להיות חזק או אפילו גדול, אבל זה נראה סבבה כדי לקבל פאמפ מיד אחרי אימון, וכדי לפתח סיבולת שריר.
שאלה מעניינת, ידוע לי שיש לו בנצ 140 ל8

אם אני משיג בנצ 140 ל8, זה אומר בוודאות שאני יכול לסיים את האימון הזה?

אם אני משיג בנצ 140 ל8, זה אומר בוודאות שאני יכול לסיים את האימון הזה?
לא, זה לא אומר כלום, אבל זה כנראה כן יעזור לך.
אבל תאמין, אם אי פעם תגיע ל-140 ל-8 (שזה רמה גבוהה מאוד שאני בספק אם באמת יש לו), לא יעניין אותך בכלל אימון מהסוג הזה

אבל תאמין, אם אי פעם תגיע ל-140 ל-8 (שזה רמה גבוהה מאוד שאני בספק אם באמת יש לו), לא יעניין אותך בכלל אימון מהסוג הזה
הייתי מנוי באתר שלו וראיתי את המשקל ההתחלתי של אימון חזה שלו, זה היה 140 ל8 (כן, יכול להיות משקולות מזוייפות אבל נראה אמין)

הייתי מנוי באתר שלו וראיתי את המשקל ההתחלתי של אימון חזה שלו, זה היה 140 ל8 (כן, יכול להיות משקולות מזוייפות אבל נראה אמין)
אתה יכול לפרסם את הסרטון כאן? בא לי לראות בעצמי

כנראה מזויפות, היה גם סרטון שלו עושה 220 בנץ' וידוע בוודאות שהוא השתמש בפלטות מזויפות. בכל מקרה הוא בכלל נפטר לפני משהו כמו 4-5 שנים

כנראה מזויפות, היה גם סרטון שלו עושה 220 בנץ' וידוע בוודאות שהוא השתמש בפלטות מזויפות. בכל מקרה הוא בכלל נפטר לפני משהו כמו 4-5 שנים

זה סתם היה לפרסומת,
ברור לי, אבל סתם מעניין אותי אם הוא באמת מספיק חזק לזה

אני כבר לא רשום, אבל זה מה שראיתי

בין היתר גם 8 חזרות צ'ין אפס עם 60 או 40 קילו קשורות אליו

זה סתם היה לפרסומת,

אני כבר לא רשום, אבל זה מה שראיתי

בין היתר גם 8 חזרות צ'ין אפס עם 60 או 40 קילו קשורות אליו
אם זה היה משהו אמיתי היה בקלות אפשר למצוא סרטון של זה. מדובר על משקלים רציניים מאוד ולא מגיעים לשם סתם מאימוני חזה דביליים, אלא צריך ממש אימונים ספציפיים

אם זה היה משהו אמיתי היה בקלות אפשר למצוא סרטון של זה. מדובר על משקלים רציניים מאוד ולא מגיעים לשם סתם מאימוני חזה דביליים, אלא צריך ממש אימונים ספציפיים

אם זה היה משקל תחרותי הוא כבר היה עושה על זה סרטון ערוך ומעוצב

מתי קורית בדרך כלל האטה משמעותית מבחינת קצב המשקלים? (אני מתכוון למצב בה הסקוואט הבנץ' הדדליפט והפרס כבר גבוהים..

מתי קורית בדרך כלל האטה משמעותית מבחינת קצב המשקלים? (אני מתכוון למצב בה הסקוואט הבנץ' הדדליפט והפרס כבר גבוהים..
אין כלל קבוע, יש אנשים שיכולים גם להגיע ל-200 בסקוואט בצורה לינארית מהירה יחסית, אבל הם יותר מקרי קיצון

אין כלל קבוע, יש אנשים שיכולים גם להגיע ל-200 בסקוואט בצורה לינארית מהירה יחסית, אבל הם יותר מקרי קיצון
אני שואל דווקא על אנשים עם גנטיקה ממוצעת ויש להם תוכנית כוח מתאימה וכל התנאים האידיאליים להתאוששות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית