המלצות לשעון חכם ו/או טלפון סלולרי.

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
אוטוטו יום הרווקים הסיני(11.11), ויהיו מלאמלא מבצעים שווים...
(וגם בבלק פרידיי, וסאבר מנדיי... אבל יש עוד זמן עד אז...)

אני צריכה לקנות פון חדש. הוואווי P10 המהמם והיקר שלי עשה את שלו.... (התוכי שלי אכל לי את המסך - סיפור אמיתי.)
מחפשת משנו עם מצלמה טובה, וסוללה טובה. וסאונד טוב. קיצר פלאפון טוב 😆

ומבחינת שעון, אני מחפשת שעון יפה, שיהיה בו מד דופק, ומד צעדים.
אה, ושגם יראה מה השעה, לא יזיק 🤣
ולמבינים - אשמח אם תאמרו לי מה ההלכה אומרת בעניין שעון חכם בשבת, במידה והוא לא מראה כל הזמן את מד הצעדים / הדופק.

לגבי השעון אני יכול לברר לך גם על דגם וגם על ההלכה (אני דתלש), הזיכרון שלי בנושא הנ"ל קצת מעורפל אבל אשמח לבדוק לך, לגבי פלאפון תלוי בתקציב שלך, תלוי כמה את מוכנה להשקיע בפלאפון ותלוי עד כמה דברים כמו מצלמה לצורך העניין חשובים לך, כי אני יכול להביא לך את ה"דבסט" מה שנקרא, אבל המחירים בהתאם, לכן עדיף שתפרטי קצת יותר

• פותח/ת השרשור
לגבי השעון אני יכול לברר לך גם על דגם וגם על ההלכה (אני דתלש), הזיכרון שלי בנושא הנ"ל קצת מעורפל אבל אשמח לבדוק לך, לגבי פלאפון תלוי בתקציב שלך, תלוי כמה את מוכנה להשקיע בפלאפון ותלוי עד כמה דברים כמו מצלמה לצורך העניין חשובים לך, כי אני יכול להביא לך את ה"דבסט" מה שנקרא, אבל המחירים בהתאם, לכן עדיף שתפרטי קצת יותר

תודה D:
בנוגע לשעון - שמעתי שבגלל שזה לא מראה את הספירה על הצג, אלא אם אתה לוחץ על הכפתור שמראה, אז זה כאילו לא באמת סופר, אומשו כזה...
התקציב לשעון עומד על 200.

והתקציב לפלאפון בסביבות ה1500 :>

תודה D:
בנוגע לשעון - שמעתי שבגלל שזה לא מראה את הספירה על הצג, אלא אם אתה לוחץ על הכפתור שמראה, אז זה כאילו לא באמת סופר, אומשו כזה...
התקציב לשעון עומד על 200.

והתקציב לפלאפון בסביבות ה1500 :>
אוקיי אשתדל לברר לך מחר במידה ויסתדר לי, לגבי הפלאפון מן הסתם אמליץ לך על פלאפון של שיאומי, יש להם דגמים ממש מוצלחים והם הכי משתלמים, הפלאפונים שלהם נותנים הכי הרבה בתמורה למחיר, גם אחותי הגדולה קנתה פלאפון שלהם בעקבות מה שאמרתי לה והיא מרוצה ממנו מאוד, אני מבין קצת בפלאפונים אבל קטונתי, יש לי חברים שהם מהתחום אז אברר לך איזה דגם כדאי לך לקנות בתקציב הזה

• פותח/ת השרשור
אוקיי אשתדל לברר לך מחר במידה ויסתדר לי, לגבי הפלאפון מן הסתם אמליץ לך על פלאפון של שיאומי, יש להם דגמים ממש מוצלחים והם הכי משתלמים, הפלאפונים שלהם נותנים הכי הרבה בתמורה למחיר, גם אחותי הגדולה קנתה פלאפון שלהם בעקבות מה שאמרתי לה והיא מרוצה ממנו מאוד, אני מבין קצת בפלאפונים אבל קטונתי, יש לי חברים שהם מהתחום אז אברר לך איזה דגם כדאי לך לקנות בתקציב הזה

תודהההה 🤯
ממש מעריכה!! 🙃
אני שונאת להתעסק בזה חחח כל ההשוואות והביקורות והסקירות. כאב ראש. יש יותר מדיי אופציות. 🤦‍♂️
השיאומי עמיד במים?

תודהההה 🤯
ממש מעריכה!! 🙃
אני שונאת להתעסק בזה חחח כל ההשוואות והביקורות והסקירות. כאב ראש. יש יותר מדיי אופציות. 🤦‍♂️
השיאומי עמיד במים?
אמממ תלוי בדגם, מחר בעזרת ה' אברר על הכל ואעדכן אותך

• פותח/ת השרשור
וזה בדיוק הזמן לחפש רווק סיני!
🤣🤣🤣🤣

יש לי בני דודים חצי סיניים! דוד שלי התחתן עם אחת :>
וכן, הם לא יהודים, לצערי. אבל אני ממש אוהבת אותם! (אם כי בקושי מכירה. הם גרים בחצי השני של הגלובוס חח:sweatingbullets:)
אוקיי העפתי מבט על השעון של וואווי ושל שיאומי...
הם ממש דומים.
למישנו יש אחד מהם ויכול להמליץ?
והאם יש לאחד מהם אפשרות לנטרל את כל הפיצ'רים האחרים ככה שיהפוך לשעון בלבד? (בשביל שבת....)

נערך לאחרונה:
אוטוטו יום הרווקים הסיני(11.11), ויהיו מלאמלא מבצעים שווים...
(וגם בבלק פרידיי, וסאבר מנדיי... אבל יש עוד זמן עד אז...)

אני צריכה לקנות פון חדש. הוואווי P10 המהמם והיקר שלי עשה את שלו.... (התוכי שלי אכל לי את המסך - סיפור אמיתי.)
מחפשת משנו עם מצלמה טובה, וסוללה טובה. וסאונד טוב. קיצר פלאפון טוב 😆

ומבחינת שעון, אני מחפשת שעון יפה, שיהיה בו מד דופק, ומד צעדים.
אה, ושגם יראה מה השעה, לא יזיק 🤣
ולמבינים - אשמח אם תאמרו לי מה ההלכה אומרת בעניין שעון חכם בשבת, במידה והוא לא מראה כל הזמן את מד הצעדים / הדופק.
POCOPHONE1 - זה זול וזה החיים, רק חשוב לצייד אותו במגן עוד בחנות כי הוא קצת שביר.

את שומרת שבת? לגבי שעון דופק אין שמץ:s29:

• פותח/ת השרשור
POCOPHONE1 - זה זול וזה החיים, רק חשוב לצייד אותו במגן עוד בחנות כי הוא קצת שביר.

את שומרת שבת? לגבי שעון דופק אין שמץ:s29:

פוקופון? מעולם לא שמעתי על זה :0
חשבתי ללכת על שיאומי הפעם...

את הוואווי הנוכחי שלי שברתי תוך שבוע מהרגע שקניתי אותו. (כי עוד לא קניתי מגן... 🤦‍♂️) מאז הוא סדוק למוות, אבל הוא מתפקד אז זה לא הפריע לי במיוחד.

והזמנתי בסוף שעון של שיאומי מהמבצעים של 11.11 עלה לי 112 כולל מטען והכל. ממש נחמד :>
רק שייקח בערך חודש עד שהוא יגיע אליי חחח
וכן אני שומרת שבת.... ולפי בדיקה שעשיתי, אסור לשים שעון חכם בשבתות...
אז אקנה לי שעון שבת! (סטגדיש!🤯)

את הוואווי הנוכחי שלי שברתי תוך שבוע מהרגע שקניתי אותו. (כי עוד לא קניתי מגן... 🤦‍♂️) מאז הוא סדוק למוות, אבל הוא מתפקד אז זה לא הפריע לי במיוחד.

והזמנתי בסוף שעון של שיאומי מהמבצעים של 11.11 עלה לי 112 כולל מטען והכל. ממש נחמד :>
חחחחחחחחחחחח שעון דופק לשבת זה פטנט
תתחדשי

וקחי - טלפון סלולרי Xiaomi Pocophone F1 128GB שיאומי - זאפ
על זה דיברתי - זה שיואמי וזה נדיר. חמישה מחבר'ה מהבית מחזיקים באותו מכשיר - חלקם לא מרוצים אבל זה כי הם לא יודעים על מה הם מדברים, הבחור שעבד בבאג (לא אני) והבחור ששובר הרבה פלאפונים (אני) מרוצים מאוד(מאודמאודמאוד).

פוקופון זה מכשיר של שיאומי, הוא מכשיר גם טוב אבל מבחינת מצלמה הוא לא משהו אם זה חשוב לך.
תבדקי לגבי oneplus 7t, יש עלי יחסית הרבה הנחות באתרים הסיניים

• פותח/ת השרשור
פוקופון זה מכשיר של שיאומי, הוא מכשיר גם טוב אבל מבחינת מצלמה הוא לא משהו אם זה חשוב לך.
תבדקי לגבי oneplus 7t, יש עלי יחסית הרבה הנחות באתרים הסיניים

הו. אממ. חשוב לי מאוד המצלמה ._.
ראיתי ביקורות טובות על Mi 9T של שיאומי.... מכיר?

מרוצים אבל זה כי הם לא יודעים על מה הם מדברים, הבחור שעבד בבאג (לא אני) והבחור ששובר הרבה פלאפונים (אני) מרוצים מאוד(מאודמאודמאוד).

זרקתי 2 פוקופונים לפח כבר. הראשון נפל לכיור עם מעט מים ונהרס לגמרי. לא חסין בכלל למים ואבק קחי בחשבון.

השני פשוט נתקע ונדפק אחרי חמישה חודשים של שימוש מאסיבי.

עדיף טלפון דגל מלפני שנתיים לדוגמא

Samsung note 8

הו. אממ. חשוב לי מאוד המצלמה ._.
לי יש את השיואמי 9 הרגיל לא יודע מה הt מבטא, די מרוצה בעיקר בגלל המחיר אבל עבדתי עם מישהו שיש לו one plus 7 ולדעתי המצלמה שלו טובה יותר והטלפון טוב יותר בכללי.
השיואמי לא עושה יותר מידי בעיות חוץ ממסך שנשבר(850 שקל)

• פותח/ת השרשור
All Xiaomi phones יש מכשירים טובים ממנו

אשמח אם תכוון אותי קצת... 😅

חשוב לי: עמידות במים, לא מסך גדול מדי ולא כבד מדיי, סוללה, ומצלמה עם פיצ'רים. ורמקול - שיהיה סבבה.
כרגע אני עם P10 של וואווי והוא ממש סבבה. רק שהוא לא עמיד במים בשיט חחח..

בדקתי עליו עכשיו והוא לא מכשיר דגל של שיאומי אז לא אמור להיות משהו שהוא מספיק טוב.
שמתי לב גם שהמעבד שלו יחסית יותר חלש מהמעבד של מכשירי דגל אחרים, אז לא יודע עד כמה הוא יהיה רלוונטי לעוד כמה שנים
כרגע אני עם P10 של וואווי והוא ממש סבבה. רק שהוא לא עמיד במים בשיט חחח..
באמת זה ממש מפריע שהטלפון לא עמיד במים ?

• פותח/ת השרשור
בדקתי עליו עכשיו והוא לא מכשיר דגל של שיאומי אז לא אמור להיות משהו שהוא מספיק טוב.
שמתי לב גם שהמעבד שלו יחסית יותר חלש מהמעבד של מכשירי דגל אחרים, אז לא יודע עד כמה הוא יהיה רלוונטי לעוד כמה שנים

באמת זה ממש מפריע שהטלפון לא עמיד במים ?

הו כן. מפריע ביותר ._.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית