סתם שאלה, למה את רוצה להשתמש בפלאפון במים?הו כן. מפריע ביותר ._.
גם אם יש לפלאפון תקן של עמידות במים לא הייתי סומך על זה בכלל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתם שאלה, למה את רוצה להשתמש בפלאפון במים?הו כן. מפריע ביותר ._.
הו כן. מפריע ביותר ._.
פייר - כדי שאוכל לשים שירים במקלחת 😆סתם שאלה, למה את רוצה להשתמש בפלאפון במים?
גם אם יש לפלאפון תקן של עמידות במים לא הייתי סומך על זה בכלל
אז הפורופון יורד מהפרק 🙄הפוקופון הכי פחות עמיד למים שיש
גם אם תיקנה מכשיר שהוא עמיד למים בתקן IP68, לא הייתי בכלל ממליץ להכניס את הפלאפון למים. לפי דעתי העמידות למים נועד למקריי חירום כמו שאמרת שנפל לחברה שלך הפלאפון לדלי.וגם אני ממש אוהבת לצלם, וצילומי מים יוצאים מהמםםםםם ואני ממש רוצה.
גם אם תיקנה מכשיר שהוא עמיד למים בתקן IP68, לא הייתי בכלל ממליץ להכניס את הפלאפון למים. לפי דעתי העמידות למים נועד למקריי חירום כמו שאמרת שנפל לחברה שלך הפלאפון לדלי.
אם אני לא טועה כל חברה מבטלת את האחריות אם המכשיר נכנס למים.
אם את רוצה מכשיר עמיד למים אז זה כניראה יהיה רק בחברות הגדולות כמו אפל, סמסונג ועוד.. שאת המכשירים האלה כדי לקנות בארץ
אז כמו שאמרתי תבדקי מכשירי דגל של חברות גדולות, אבל את זה עדיף כבר לקנות בארץ ולא מחולאוקיי אז לפחות שיהיה עמיד בתאוריה חחח :>
אז כמו שאמרתי תבדקי מכשירי דגל של חברות גדולות, אבל את זה עדיף כבר לקנות בארץ ולא מחול
לא חושב שיהיה על מכשירים האלו הנחות בארץאו לחכות לבלאק פרידיי...? ;)
טלפונים סיניים (או כל דבר אחר מאלי-אקספרס) עדיף לקנות ב11\11או לחכות לבלאק פרידיי...? ;)
לפעמים לא שמים לבאיך לעזאזל אנשים מצליחים להקפיץ נושאים ישנים
@nlr666
רק בישביל שיהיה להם מספיק הודעות בפורום(5 הודעות, לא ?)
למטה יש 'נושאים דומים', ואילו יכולים להיות נושאים מהעבר הרחוק, יחסית.איך לעזאזל אנשים מצליחים להקפיץ נושאים ישנים
@nlr666
רק בישביל שיהיה להם מספיק הודעות בפורום(5 הודעות, לא ?)
נכון בובי אתה צודק שכחתילמטה יש 'נושאים דומים', ואילו יכולים להיות נושאים מהעבר הרחוק, יחסית.
בהחלט קורה לטובים ביותר.🙄