הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי מסה

moti cohen

משתמש מתחיל
52
2
נק' מוניטין:
2
52
2
היי שבוע טוב ומוצלח,

האם אפשר לפתח את שרירי ריבועי הבטן בתקופת מסה ?
אני מתאמן מתחיל (4 חודשים) בחרתי במסה "נקייה" התחלתי במשקל התחלתי של 57 ק"ג וכיום 67 ק"ג,
חשבתי להתחיל תוכנית של חיטוב ברגע שאני אגיע למשקל של 71-72 ק"ג אבל לאחרונה אני מרגיש מעולה במשקל הזה..(זה פשוט כייף להיות גדול חח)

כמו כן, בסוף האימון אני מקדיש 10-15 דק לאימוני בטן (אני לא רואה תוצאות ברורות אבל ממשי

תודה לעוזרים 😃

אתה מפתח מסת שריר בבטן מן הסתם, אבל בגלל שאתה עולה באחוזי שומן במסה אתה לא בהכרח תראה קוביות, אלא אם התחלת ממש שחיף עם אחוז שומן נמוך ואתה עולה נקי אז אתה תצליח לשמור על קוביות.

כשמישהו אומר לך שמסה "נקייה" זה לעלות 10 קילו ב-4 חודשים. 😱

בעיקרון קוביות בולטות באות מאחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוהה בבטן (אבל לא רק. גם מסת שריר גדולה יותר בגב ובחזה תגרום למתיחת העור ככה שמסת השריר בבטן תבלוט יותר).
היפרטרופיה בבטן ניתנת להשגה בעקבות אימוני בטן אפקטיביים תוך מאזן קלורי חיובי.

(אני מקווה שכשאתה אומר נקי אתה לא מתכוון לזה שאתה שוטף את האוכל עם סבון לפני הארוחה)

• פותח/ת השרשור

בעיקרון קוביות בולטות באות מאחוז שומן נמוך ומסת שריר גבוהה בבטן (אבל לא רק. גם מסת שריר גדולה יותר בגב ובחזה תגרום למתיחת העור ככה שמסת השריר בבטן תבלוט יותר).

(אני מקווה שכשאתה אומר נקי אתה לא מתכוון לזה שאתה שוטף את האוכל עם סבון לפני הארוחה)

נשמע שאתה מאוד סקפטי לגבי המסה שלי וחבל...
בכל אופן, תודה על התשובות..

היי שבוע טוב ומוצלח,

אני מתאמן מתחיל (4 חודשים) בחרתי במסה "נקייה" התחלתי במשקל התחלתי של 57 ק"ג וכיום 67 ק"ג,
חשבתי להתחיל תוכנית של חיטוב ברגע שאני אגיע למשקל של 71-72 ק"ג אבל לאחרונה אני מרגיש מעולה במשקל הזה..(זה פשוט כייף להיות גדול חח)

כמו כן, בסוף האימון אני מקדיש 10-15 דק לאימוני בטן (אני לא רואה תוצאות ברורות אבל ממשי

תודה לעוזרים 😃

בלי לזלזל, זה פשוט כנראה בלתי אפשרי להעלות 10 ק"ג במסה נקייה ב4 חודשים, אולי קצת מלוכלכת עם גנטיקה טובה...

כמה א"ש שלך? ועם כמה התחלת?

בכל מקרה ברגע שתעשה חיטוב ותרד באחוזי שומן יראו אותם יותר, מבחינת לפתח? אתה יכול לפתח אבל זה לא אומר שיראו אותן.

בהצלחה

תוכל לפרט קצת על אימוני בטן אפקטיביים? תודה

היי שבוע טוב ומוצלח,

תודה לעוזרים 😃

באופן כללי שריר הבטן הוא שריר רגיל מבחינה פיזיולוגית, ז"א שבהתנגדות והתקדמות בעומס הנפח בשילוב עם מאזן קלורי חיובית, תיהיה עליה במסת השריר
אך מדובר בשריר שפוטנציאל הגדילה שלו נמוך מעט מרוב השרירים

בוינגייט דיברו על מספרים בודדים באופן תקופתי די ארוך ביכולת צבירת המסה
אבל לצערי אני כבר לא זוכר ולעולם לא ממש התענייתי בנושא, אז מתנצל על התגובה הפחות איכותית הזו.
אם מעניין אותך אתחיל לחקור מעט בנושא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית