עזרה - תואר ראשון

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
היי חברים, רציתי לשאול ולוודא, האם יש עוד אופציות בארץ לעשות תואר ראשון שקשור לספורט חוץ מוינגייט (חינוך גופני) ומכללת אונו (חינוך וספורט). אני מדגיש - תואר ראשון ולא קורסים למיניהם.
יש אוניברסיטאות / מכללות שמציעות תארים שקשורים לספורט?
תודה!

תתחיל מלשאול מה אתה רוצה לעשות בסופו של דבר וככה אפשר יהיה להתאים לך הכשרה בהתאם

תתחיל מלשאול מה אתה רוצה לעשות בסופו של דבר וככה אפשר יהיה להתאים לך הכשרה בהתאם
אני מאמין שהוא לא דפוק והוא חשב על זה כבר, הבנאדם שאל שאלה פשוטה מאוד, אל תתחיל לסבך הכל.

• פותח/ת השרשור

כן כבר חשבתי על זה, פשוט זה מורכב להסביר את זה פה
בכל מקרה, האם יש אופציות חוץ מוינגייט ואונו?

אני מאמין שהוא לא דפוק והוא חשב על זה כבר, הבנאדם שאל שאלה פשוטה מאוד, אל תתחיל לסבך הכל.

אתה צודק מאוד!

בא לי לסבך הכל מה אתה מתערב לי
כן כבר חשבתי על זה, פשוט זה מורכב להסביר את זה פה
בכל מקרה, האם יש אופציות חוץ מוינגייט ואונו?

אתה צודק מאוד!
סיקרנת אותי, איזה תחום כבר יכול להיות כל כך מורכב בתחום הספורט שקשה להסביר?
בסופו של דבר בכל התארים ה"גופניים" נקרא לזה ככה יש בסיס משותף שהוא אנטומיה, ביומכניקה, ביולוגיה, פיזיולוגיה, המגמות מעבר זה תלוי כבר מאוד במה תרצה.
במכללה של וינגייט יש מגמות התמחות ככה שאולי תוכל למצוא את עצמך דווקא כן שבע מהתואר של וינגייט, אני בכל מקרה לא מכיר עוד מישהו שמתעסק בחינוך לספורט ברצינות כמו וינגייט בארץ.

סקרן לשמוע אם למישהו יש תשובה לשאלתך, אני סקרן בעצמי.
מה כן, תחום הספורט בארץ בריצפה.
אין מספיק אנשים בארץ שמשקיעים בספורט, והמדינה גם מזניחה את זה, כתוצאה לוינגייט יש מונופול לא מוצדק על התחום, ויכולים לגוות מחירים גבוהים על קורס מסכן שבחו"ל לא רק תהיה באיכות גבוה יותר, גם בעשירית מהמחיר.

היי חברים, רציתי לשאול ולוודא, האם יש עוד אופציות בארץ לעשות תואר ראשון שקשור לספורט חוץ מוינגייט (חינוך גופני) ומכללת אונו (חינוך וספורט). אני מדגיש - תואר ראשון ולא קורסים למיניהם.
יש אוניברסיטאות / מכללות שמציעות תארים שקשורים לספורט?
תודה!

מתנצל שאני לא ממש תורם אבל מרגיש צורך לשתף, יש לי חבר שלמד את התואר בוינגייט ולאורך כל התהליך התבאס מאוד מהמסגרת, חייב לציין שהבחור חי ונושם את המקצוע, וסבל ברוב התואר, מבחינת התכנים ואיכותם ועוד הרבה דברים מסביב
באופן אישי בתור אחד שעשה איתם גם קורס המקום קצת עורר בי חשש ללכת גם על כיוון התואר איתם.

הייתי מנסה אולי לבדוק את האפשרות ללמוד במוסדות שלא בארץ שנחשבים קצת יותר פופלרים ולהבין אם יש אופציה כזאת ללא אזרחות נוספת(?)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מחוייב למקצוע בארץ.. חשבתי כבר ללמוד בחו''ל אבל לצערי אני לא יכול לוותר על משהו שיש לי בארץ
ורציתי לשלב איתו תואר בספורט שיעזור לי במקצוע גם כן
אבל אני מבין שוינגייט זה מונופול, ואגב ביררתי וזה ארבעה ימים בשבוע לימודים
ובאקדמית אונו זה יומיים בשבוע אבל התואר נקרא חינוך וספורט שהוא לא נותן יותר מדיי

יש לך תואר בפיזיותרפיה, מדעי התזונה, ביולוגיה וכדומה.
אבל אין משהו שהוא ישיר לספורט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית