הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודת סמינריון 😃

זהו אז הבנתי ששנה שעברה מישהי עשתה כבר על ספורט...
אני רק צריכה לברר במה בדיוק היא התמקדה כדי שלא אחזור על דברים שהיא כבר עשתה....
בגדול הנושא הראשון שעלה לי היה "ייצוג נשים בוידאו קליפ" - ורציתי לדבר על האופן שבו נשים מוצגות בקליפים של שירים. (הרבה פעמים רק כדימוי של יופי, בזמן שהזמר שר והרקדניות נמרחות עליו כשהן חצי ערומות 🤦‍♂️)
ומה קורה כאשר יש זמרת ולא זמר... איך היא לבושה וכו... כלמני כאלה...
אבל עם התמקדות דווקא על אמנים ישראלים. (נועה קירל, לעומת שירי מיימון, ונגיד לדבר על קליפים של סטטיק ובנאל וכו...)
נשמע אחלה נושא השאלה האם יש לך חומר אקדמי על כך?

זאת הבעיה. למצוא חומר 😕
אבל היייי, יגעת ומצאת - תאמין!
יש את הבחורה הזאת שדיי מפורסמת ברחבי האינטרנט בנושא הייצוג האישה במדיה

אישית אני לא סובלת אותה אבל אם היא עוזרת לך למצוא מידע לעבודת הסמינר שלך אז יאללה בכיף.

• פותח/ת השרשור
איך לא חשבתי על זה קודם
יש את הבחורה הזאת שדיי מפורסמת ברחבי האינטרנט בנושא הייצוג האישה במדיה

אישית אני לא סובלת אותה אבל אם היא עוזרת לך למצוא מידע לעבודת הסמינר שלך אז יאללה בכיף.

רק עכשיו הזדמן לי לצפות - ממש אהבתי! ראיתי גם את חלק 2. זה מזעזע ומבאס, אבל זו ממש המציאות :/

אגבב איך לא חשבתי עלזה קודם -
@Mike
אתה קורא הרבה מאמרים ובטח יש לך גישה לכמה מאמרים איכותיים ברמה אקדמית או ספרי מחקר שמדברים על הנושא.
משהו שמדבר על נשים בענפי הספורט האלה, מבחינת הבדלים, התייחסות, אולי גם התייחסות במהלך הדורות, ומי היו הנשים הראשונות שנכנסו לתחום, ומה הייתה הגישה כלפיהן....?
אם קראת משהו שיוכל לעזור לי אני ממש אשמח 😃

איך לא חשבתי על זה קודם

רק עכשיו הזדמן לי לצפות - ממש אהבתי! ראיתי גם את חלק 2. זה מזעזע ומבאס, אבל זו ממש המציאות :/

אגבב איך לא חשבתי עלזה קודם -
@Mike
אתה קורא הרבה מאמרים ובטח יש לך גישה לכמה מאמרים איכותיים ברמה אקדמית או ספרי מחקר שמדברים על הנושא.
משהו שמדבר על נשים בענפי הספורט האלה, מבחינת הבדלים, התייחסות, אולי גם התייחסות במהלך הדורות, ומי היו הנשים הראשונות שנכנסו לתחום, ומה הייתה הגישה כלפיהן....?
אם קראת משהו שיוכל לעזור לי אני ממש אשמח 😃
קחי בחשבון שהיא מקצינה הרבה עובדות והרבה אנשים קטלו אותה בעבר אז המציאות לא כזאת נוראית.
אישית אני רואה אותה בתור הבן שפירו של השמאל שאתה שקוע כול הרבה בצד אחד של המפה אתה מאבד מבחנתי אמינות.
אה ובידיוק קולגה שלי שלחה את המחקר הבא-
SAGE Journals: Your gateway to world-class research journals
עדיין לא יצא לי לקרוא את זה אבל זה סתם טיימם טוב

• פותח/ת השרשור
קחי בחשבון שהיא מקצינה הרבה עובדות והרבה אנשים קטלו אותה בעבר אז המציאות לא כזאת נוראית.
אישית אני רואה אותה בתור הבן שפירו של השמאל שאתה שקוע כול הרבה בצד אחד של המפה אתה מאבד מבחנתי אמינות.
אה ובידיוק קולגה שלי שלחה את המחקר הבא-
SAGE Journals: Your gateway to world-class research journals
עדיין לא יצא לי לקרוא את זה אבל זה סתם טיימם טוב

חח כן זה סתם היה מעניין, אין לי ככ מה להשתמש בסרטונים שלה חחח
ומגניבבב תודה על המאמר. קראתי את התקציר, זה בהחלט נראה כמו משהו שאני יכולה להשתמש בו. אבל משומה אני לא יכולה לראות את המאמר עצמו. צריכה משתמש וסיסמה....
זה מאמר אקדמי עם מקורות וכאלה?

חח כן זה סתם היה מעניין, אין לי ככ מה להשתמש בסרטונים שלה חחח
ומגניבבב תודה על המאמר. קראתי את התקציר, זה בהחלט נראה כמו משהו שאני יכולה להשתמש בו. אבל משומה אני לא יכולה לראות את המאמר עצמו. צריכה משתמש וסיסמה....
זה מאמר אקדמי עם מקורות וכאלה?
סורי שכחתי שהיא נתנה לי שם משתמש וסיסמא כדיי לראות זה , בכול מקרה הנה pdf בחינם
https://www.kingphilip.org/site/han...s in the Media Coverage of Women in Sport.pdf
וכן יש שמה לפי מה שהבנתי מקורות עדיין לא קראתי את זה אבל שהקרא באופן מלא יתן דעה

• פותח/ת השרשור
סורי שכחתי שהיא נתנה לי שם משתמש וסיסמא כדיי לראות זה , בכול מקרה הנה pdf בחינם
https://www.kingphilip.org/site/handlers/filedownload.ashx?moduleinstanceid=523&dataid=2288&FileName=C - Changes in the Media Coverage of Women in Sport.pdf
וכן יש שמה לפי מה שהבנתי מקורות עדיין לא קראתי את זה אבל שהקרא באופן מלא יתן דעה

מדהיםם!!! 🤯
תודההה!!! ממש מעריכה!
אני ממש מקווה שזה יעזור לי 😛
אם יש לך עוד כאלה, ובפרט על פאוורליפטינג ובודיבילדינג או שימוש בחומרים, או כלדבר אחר בעצם חחח, אני ממש ממש אשמח 😄⁦❤️⁩

מדהיםם!!! 🤯
תודההה!!! ממש מעריכה!
אני ממש מקווה שזה יעזור לי 😛
אם יש לך עוד כאלה, ובפרט על פאוורליפטינג ובודיבילדינג או שימוש בחומרים, או כלדבר אחר בעצם חחח, אני ממש ממש אשמח 😄⁦❤️⁩
היו כמה כאלו בנושא , אבל אני זוכר שלא יחסייתי להם יחס מיוחד כי שיטת המחקר של הייתה תמיד מגוכחת, משהו סטייל סקר של כן ולא ששאלו מתאמנות. בכול זאת אני יחפש ועם אני ימצא משהו בתיקיות הישנות אני ישתף
https://pdfs.semanticscholar.org/1fab/4e6dd748814d61477a957c9f07491496341f.pdf
https://pdfs.semanticscholar.org/00d3/b56c0fe01aaa20e6afb140fddda28fa75500.pdf

http://fisherpub.sjfc.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1072&context=sport_undergrad

• פותח/ת השרשור
היו כמה כאלו בנושא , אבל אני זוכר שלא יחסייתי להם יחס מיוחד כי שיטת המחקר של הייתה תמיד מגוכחת, משהו סטייל סקר של כן ולא ששאלו מתאמנות. בכול זאת אני יחפש ועם אני ימצא משהו בתיקיות הישנות אני ישתף
https://pdfs.semanticscholar.org/1fab/4e6dd748814d61477a957c9f07491496341f.pdf
https://pdfs.semanticscholar.org/00d3/b56c0fe01aaa20e6afb140fddda28fa75500.pdf

http://fisherpub.sjfc.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1072&context=sport_undergrad

וואו.
וואו.
וואו.

וזה רק מלקרוא את הכותרות!!!!!! אני אעבור על הכל! וזה בול סגנון המאמרים שחיפשתי!! קצת יאתגר אותי האנגלית, אבל אני כבר רגילה חחח תודההההה!!!

🙌

עכשיו רק נשאר להראות את זה למרצה שלי מחר. מקווה שילך טוב.
אעדכן, כמובן!

תעשי על משהו שנוי במחלוקת.
כמו על נשים וטסטוסטרון גבוה בספורט התחרותי והמחלוקת האם הן צריכות לקבל תרופות נגד טסטוסוטרון או לא
בטוח שמבחינת כותרת זה יהיה הדבר הכי ארוך שנכתב אי פעם בקורס הזה
נשמע לי משהו שיעורר עניין
🤣

• פותח/ת השרשור
תעשי על משהו שנוי במחלוקת.
כמו על נשים וטסטוסטרון גבוה בספורט התחרותי והמחלוקת האם הן צריכות לקבל תרופות נגד טסטוסוטרון או לא
בטוח שמבחינת כותרת זה יהיה הדבר הכי ארוך שנכתב אי פעם בקורס הזה
נשמע לי משהו שיעורר עניין
🤣

🤣🤣🤣
זו בטוח לא תהיה הכותרת חחחחח אבל אני כן רוצה לגעת קצת בעניין של החומרים....
רגע, רגע. מה - לקחת תרופה נגד טסטוסטרון? או לקחת את הטסט עצמו? :0
אתה רוצה להגיד לי שלנשים שמתחרות עולה הטסט באופן טבעי? 😕

🤣🤣🤣
זו בטוח לא תהיה הכותרת חחחחח אבל אני כן רוצה לגעת קצת בעניין של החומרים....
רגע, רגע. מה - לקחת תרופה נגד טסטוסטרון? או לקחת את הטסט עצמו? :0
אתה רוצה להגיד לי שלנשים שמתחרות עולה הטסט באופן טבעי? 😕
לא. יש פשוט נשים עם רמות טסטוסטרון גבוהה והן מנצחות בקטגוריות שהן מתחרות בהן. ועכשיו יש שאלה האם הן צריכות לקחת תרופות שמורידות טסטוסטרון הגבוה ברמה טבעית.
בפעם האחרונה שדנו בזה נקבע על אחת המתחרות שהיא מחוייבת לקחת תרופה להורדת הטסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
לא. יש פשוט נשים עם רמות טסטוסטרון גבוהה והן מנצחות בקטגוריות שהן מתחרות בהן. ועכשיו יש שאלה האם הן צריכות לקחת תרופות שמורידות טסטוסטרון הגבוה ברמה טבעית.
בפעם האחרונה שדנו בזה נקבע על אחת המתחרות שהיא מחוייבת לקחת תרופה להורדת הטסטוסטרון.

חחח אומייגאד, לא רוצה לדעת איך היא נראית... 😳

53011462964100490335no.jpg

אויי, שיט, נפל לי.

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣🤣🤣 אם את ממש רוצה לראות אז היא נראית ככה:
קסטר סמניה - Google zoeken:

הו, וואו, היא אדירה :0

אני בהחלט אבדוק איך אני יכולה להזכיר את השם שלה בעבודה :0
המרצה החזרה לי עכשיו מייל, וציינה שחשוב לבדוק אם יש ביטויי אומנותי בענף הספורט שבו אני עוסקת ._.
(בציור, צילום, פרסומת וכו')
מלבד צילומים של פיתוח גוף, אני לא יכולה לחשוב על משהו נוסף 🙁

אין הרבה מחקר על נשים בתחום הזה וזו אחת הביקורות על התחום. מנגד בעייתי לעשות מחקר על נשים כי המחזור החודשי יכול לשנות את כל התמונה הן באימונים והן לפעמים בתזונה.

הינה מאמר שסקרתי על נשים טבעיות שהתחרו בפיתוח גוף וההשפעות של זה:
ההשפעות הפיזיולוגיות של דיאטה אצל נשים | קילוגרם - כושר ופיתוח גוף

ברפרנס כנראה תוכלי למצוא עוד פרטים

אין הרבה מחקר על נשים בתחום הזה וזו אחת הביקורות על התחום. מנגד בעייתי לעשות מחקר על נשים כי המחזור החודשי יכול לשנות את כל התמונה הן באימונים והן לפעמים בתזונה.

מייק, מה דעתך המקצועית על ההחלטה לתת לנשים עם טסטוסטרון גבוה תרופות להורדת טסטוסטרון. החלטה נכונה?

• פותח/ת השרשור

תודה! D:
נושא השפעה על ההורמונים יכול ממש לעזור!!

בבקשה אם יש לכם עוד מאמרים תמשיכו להזרים. תמיד יוכל לעזור ולהעשיר ;)

דיברתי עכשיו עם המרצה - היא נתנה אור ירוק 🤩
אמרה שזה נושא מצוין, ושרואים שזה מעניין אותי חחחח.... היא נתנה לי עוד כיוונים למחקר בתחום האומנות: נשים שמוצגות כחזקות במהלך ההיסטוריה, ביוון ורומא (כמו אתנה, אלת המלחמה.) לעומת גברים שמוצגים כחזקים בתקופות האלה (כולם בערך חחח...)
ואמרה על המאמרים שהם מצויינים! (תודה, @iziktan , @Mike @SweetBamba 🙃)
היא אמרה שאני יכולה גם לראיין בנות שעוסקות בזה! וכבר יש לי כמה בנות מהפורום ששמתי לי על הכוונת 🙄
נראה איך נתקדם. אעדכן. אני ממש מתרגשת 😄

נערך לאחרונה:
תודה! D:
נושא השפעה על ההורמונים יכול ממש לעזור!!

בבקשה אם יש לכם עוד מאמרים תמשיכו להזרים. תמיד יוכל לעזור ולהעשיר ;)

דיברתי עכשיו עם המרצה - היא נתנה אור ירוק 🤩
אמרה שזה נושא מצוין, ושרואים שזה מעניין אותי חחחח.... היא נתנה לי עוד כיוונים למחקר בתחום האומנות: נשים שמוצגות כחזקות במהלך ההיסטוריה, ביוון ורומא (כמו אתנה, אלת המלחמה.) לעומת גברים שמוצגים כחזקים בתקופות האלה (כולם בערך חחח...)
ואמרה על המאמרים שהם מצויינים! (תודה, @iziktan , @Mike @SweetBamba 🙃)
היא אמרה שאני יכולה גם לראיין בנות שעוסקות בזה! וכבר יש לי כמה בנות מהפורום ששמתי לי על הכוונת 🙄
נראה איך נתקדם. אעדכן. אני ממש מתרגשת 😄
יאלה איזה תענוג
בהצלחה 😃)
שתפי אותנו קצת פה ושם בדברים מעניינים, זרקי אותם פה אפילו בפוסט ^^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית