הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליקים מהכתף כל הזמן

• פותח/ת השרשור Shem
  • פורסם בתאריך

Shem

משתמש פעיל
669
373
נק' מוניטין:
555
669
373
כל הזמן יש לי קליקים בהמון מקומות, בין אם אני מתחמם (וכמובן שזה הגיוני) ובין אם אני אפילו עושה פוזינג, נניח שאני פורס את הגב יש קליק בכתף אחורית בנקודה שהגב במצב הכי רחב שלו ואני מכווץ את הכתפיים בין היתר, הקליקים לא כואבים, אז אין לי צל של ספק שזאת לא פציעה והכתף שלי בריאה אבל זה טיפה מדאיג ומציק שכל פעולה שנייה שאני עושה גורמת לקליק בכתף

יכול להיות שיש לזה קשר לעובדה שאני בגיל התבגרות מוקדם (באופן יחסי, אנשים מנחשים שאני בן 18-19 מבחינת גוף ואני בכלל בן 14)

אני עובד נכון, רק שאני שם לב לאחרונה שאני טיפה מעמיס בבנץ טיפה יותר מדי, לא מבחינת משקל שמדרדר את הטכניקה שלי אלא קפיצה מהירה מדי במשקלי עבודה כי לא בא לי לנוח 10 דקות עד שישחררו לי דברים.

למישהו יש כוח להסביר לי למה יש לי כל כך הרבה קליקים? תודה

אם אתה מרגיש שחלה התגברות מבחינת הקליקים תבדוק את שגרת האימונים שלך ואת האימון עצמו ותראה אם אפשר לבצע שינוי כלשהו.
בגדול אין אפשרות לדעת מה משמעות הקליקים ואם זה בעייתי לפי התיאור.
שני דברים שהייתי עוקב בהקשר לקליקים בהמשך:
1. כאב שנלווה להם
2. פגיעה בטכניקה או בשליטה על התנועה בתרגיל.

אם אחד המצבים האלו מופיע אפשר להתייעץ איתי או עם כל פיזיותרפיסט בתחום הספורט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרגיש שחלה התגברות מבחינת הקליקים תבדוק את שגרת האימונים שלך ואת האימון עצמו ותראה אם אפשר לבצע שינוי כלשהו.
בגדול אין אפשרות לדעת מה משמעות הקליקים ואם זה בעייתי לפי התיאור.
שני דברים שהייתי עוקב בהקשר לקליקים בהמשך:
1. כאב שנלווה להם
2. פגיעה בטכניקה או בשליטה על התנועה בתרגיל.

אם אחד המצבים האלו מופיע אפשר להתייעץ איתי או עם כל פיזיותרפיסט בתחום הספורט.

היי, תודה רבה על התשובה. קצב החזרות שלי משתנה מאוד במשך הסט, נניח בחזרה הקונטנצרית אני מעלה מהיר יחסית ואני מחזיר מאוד לאט (בחזה, כתפיים, חלק מתרגילי הגב)

אשים על זה דגש ואתן לכתף שלי להיות בסדר אחיד.
לעבוד בסדר אחיד.*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית