שלום, אני חזרתי להתאמן לפני 3 חודשים אחרי איזה 3 שנים שלא התאמנתי בתכנית הזאת .
אני אאמלק כך שזאת התכנית :
Day A
משקלי עבודה כרגע
דדליפט 100
סקוואט 60
בנץ פרס 60
פרס 40
חתירה 60
צ'ין אפס עם 20 קילו עלי
הבעיה שאני מרגיש שבחלק מהתרגילים הגעתי לנק שמאד קשה לי להתקדם כמו פרס או בנץ פרס,
ובחלק מהתרגילים יש לי עוד הרבה לתת כמו התרגילי רגליים וגב.
אבל משהו ביחס לא עובד, מרגיש שהשבועות שבהם אני עושה רק פעם אחת סקוואט מחזירים אותי אחורה או שה3 חמישיות של הדדליפט גומרות אותי.
עוד פרטים : אין לי זמן ליותר מ3 פעמים בשבוע ואני באמת רוצה אימון קצר ולא עם המון תרגילים. מטרותיי להתחזק ולקבל מסה. אני מקפיד על מספיק חלבון אבל לא סופר קלוריות.
הייתי שמח לתכנית שבה אני לא אמור להעלות משקל כל אימון ולשבור שיאים אני סטודנט ודי עמוס ואני רוצה תכנית טיפה יותר קלה פסיכולוגית
אשמח גם לחוות דעת על התכנית הזאת
יודע שהמשקלים נמוכים עוד אבל מרגיש תקוע ואשמח לקבל ייעוץ לגבי המשך הדרך ותכנית אימונים מתאימה . תודה מראש
אני אאמלק כך שזאת התכנית :
Day A
- 3×5+ Barbell Rows
- 3×5+ Bench Press
- 3×5+ Squats
- 3×5+ Chinups
- 3×5+ Overhead Press
- 3×5+ Deadlifts
משקלי עבודה כרגע
דדליפט 100
סקוואט 60
בנץ פרס 60
פרס 40
חתירה 60
צ'ין אפס עם 20 קילו עלי
הבעיה שאני מרגיש שבחלק מהתרגילים הגעתי לנק שמאד קשה לי להתקדם כמו פרס או בנץ פרס,
ובחלק מהתרגילים יש לי עוד הרבה לתת כמו התרגילי רגליים וגב.
אבל משהו ביחס לא עובד, מרגיש שהשבועות שבהם אני עושה רק פעם אחת סקוואט מחזירים אותי אחורה או שה3 חמישיות של הדדליפט גומרות אותי.
עוד פרטים : אין לי זמן ליותר מ3 פעמים בשבוע ואני באמת רוצה אימון קצר ולא עם המון תרגילים. מטרותיי להתחזק ולקבל מסה. אני מקפיד על מספיק חלבון אבל לא סופר קלוריות.
הייתי שמח לתכנית שבה אני לא אמור להעלות משקל כל אימון ולשבור שיאים אני סטודנט ודי עמוס ואני רוצה תכנית טיפה יותר קלה פסיכולוגית
אשמח גם לחוות דעת על התכנית הזאת
יודע שהמשקלים נמוכים עוד אבל מרגיש תקוע ואשמח לקבל ייעוץ לגבי המשך הדרך ותכנית אימונים מתאימה . תודה מראש
נערך לאחרונה: