הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טריבולוס טבעי

Matangym9999

משתמש מתחיל
109
3
נק' מוניטין:
12
109
3
שלום לכולם,
זה בין הפעמים הראשונות שלי פה אני מתארגן בערך כשנה וחצי יש תוצאות אבל אני רוצה לתת בוסט לתוצאות אבל לא בסטיראוידים כי שמעתי על זה המון דברים רעים מעדיף לא להתקרב לזה...אבל מצאתי מוצר בשם Tribulus max או animal stak לפי מה שהבנתי זה מוצר טבעי לא סטרואיד שמגביר את רמת הטוסטסרון בגוף שזה בידיוק מה שאני צריך השאלה אם זה אמיתי או שזה עוד איזה חרטא?

יכול לתת לך פוש קטן, אבל לא משתווה לסטרואידים שבצדק אתה מתרחק מהם.
אל תבנה על זה הרבה.

עזוב אותך שטויות, טבעי הכי יפה 🙄
וככה גם יש לך במה להתגאות. ("אני? חומרים? השתגעת?! הכל אצלי טבעי 100%")

אני ניסיתי את כל מאיצי הטסטוסטרון הטבעיים ברשימה הזאת טריבולוס אפימדיום {HORNY GOAT WEED} גינסנג קוריאני וסיבירי כל הצמחים הנל לא מעלים טסטוסטרון בבדיקות דם שעשיתי והנה אתר מקצועי שבודק את הצמחים הטבעיים ומסביר שהטריבולוס לא אפקטיבי Tribulus terrestris Supplement - Science-based Review on Benefits, Dosage, Side Effects

אני ניסיתי את כל מאיצי הטסטוסטרון הטבעיים ברשימה הזאת טריבולוס אפימדיום {HORNY GOAT WEED} גינסנג קוריאני וסיבירי כל הצמחים הנל לא מעלים טסטוסטרון בבדיקות דם שעשיתי והנה אתר מקצועי שבודק את הצמחים הטבעיים ומסביר שהטריבולוס לא אפקטיבי Tribulus terrestris Supplement - Science-based Review on Benefits, Dosage, Side Effects
המאמן שלי לוקח את התוספים האלה בעצמו, וטוען שהם אמנם לא מעלים טסט, אבל הם בגלל שהם כן באיזשהו מקום אנדרוגנים, הם תורמים לשרירים.
אבל אני מסכים, לקחתי את התוספים הנ"ל, ולא היה שום הבדל בבבדיקת דם, אבל מרגיש לי טוב.
אני חושב שזה עוזר קצת.

קודם כל, אין שום בעיה בפלצבו.
דבר שני, הקישור שצירפת אומר שזה מוכח כמשפר אנדרוגנים, שזה גם משהו.
"While it is not exactly known how tribulus works, it is known to enhance androgen receptor density in the brain (muscle tissue not confirmed) which may enhance the libido enhancing properties of androgens."

"Despite the above promise as an adaptogen and a libido enhancer, studies investigating tribulus in sports performance have all failed to find benefits."

אני לא יודע איזה מחקרים עשו, האם מדובר בתחום הכוח או הסיבולת.
ואני לא יודע על האפקטיביות שלהם בעצמי.
רק אמרתי שיש אנשים טבעיים מאוד חזקים שמאמינים שלצמחים האלה יש מה להוסיף.

בחייך לעלייה מצחיקה כזאת של אנדרוגנים אתה מתייחס זה אפסי בשבוע הבא אני אפרסם את הPCT שלי PCT שלא נראה כדוגמתו וגם אני העלה פורום על מאצי טסטוסטרון נעשה סוף למשחקים ונתחיל להיות רציניים

בחייך לעלייה מצחיקה כזאת של אנדרוגנים אתה מתייחס זה אפסי בשבוע הבא אני אפרסם את הPCT שלי PCT שלא נראה כדוגמתו וגם אני העלה פורום על מאצי טסטוסטרון נעשה סוף למשחקים ונתחיל להיות רציניים
אשמח לשמוע יותר על דעתך והנסיון שלך עם תוספים למינהם.
תעדכן אותי כשתפתח על זה נושא.

עזוב אותך שטויות, טבעי הכי יפה 🙄
וככה גם יש לך במה להתגאות. ("אני? חומרים? השתגעת?! הכל אצלי טבעי 100%")
איזה שקר גס, אם אתה יחסית מבורך גנטית אז סבבה טבעי אתה תראה בן יונה
אבל הפיזיק הכי יפה לא טבעי (ג׳ף סייד, zyzz וכל השיט הזה)

איזה שקר גס, אם אתה יחסית מבורך גנטית אז סבבה טבעי אתה תראה בן יונה
אבל הפיזיק הכי יפה לא טבעי (ג׳ף סייד, zyzz וכל השיט הזה)

ממש לא שקר, טבעי הכי יפה. כל הלא טבעיים נראים מוגזמים. ויש כאלה שבכלל נראית מפלצתיים.
פייר - זה מרתיע. לא מושך.
אבל יופי זה עניין אינדבידואלי בכל מקרה, אז אין פה על מה להתווכח 🙄

ממש לא שקר, טבעי הכי יפה. כל הלא טבעיים נראים מוגזמים. ויש כאלה שבכלל נראית מפלצתיים.
פייר - זה מרתיע. לא מושך.
אבל יופי זה עניין אינדבידואלי בכל מקרה, אז אין פה על מה להתווכח 🙄
שקר גס, יום טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית