הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | טסט

VinnyCosa

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אהלן חברים, אני מתחיל תהליך של עלייה במסה אחרי תחליך חיטוב ארוך.

אני שוקל להתחיל בהמשך בטסט.

שואל מסקרנות, אם אני אשתמש בטסט הקול הגברי שלי אמור להשתנות?
בן 25
תודה

לא יקרה לקול שלך שום דבר, לגבי שימוש בטסט, אמנם לקול שלך זה לא יעשה כלום אבל לכל שאר הגוף זה כן יעשה וזה אמור להדאיג אותך הרבה יותר מהקול שלך, לא ממליץ להכנס לעולם הזה ואם כבר נכנסים אז לעשות את זה בצורה נכונה, תקרא, תלמד, תשאל, תתייעץ ורק אחרי שיהיה לך את כל הידע הדרוש תחשוב אם אתה רוצה להכנס לזה או לא, בהצלחה

חוץ מי שיערות על החזה מה שלא היה אופיני לי זה לא עשה לי כלום (לא מדבר על המטרה של השימוש) אבל כל גוף יכול לקבל אץ זה שונה למישהו יתחיל לגדול זקן מהר יותר למישהו יתחיל הקול להיות מעט נמוך יותר משתנה מאדם לאדם לרוב כל מה שציינתי זה פקטורים גנטיים

חוץ מי שיערות על החזה מה שלא היה אופיני לי זה לא עשה לי כלום (לא מדבר על המטרה של השימוש) אבל כל גוף יכול לקבל אץ זה שונה למישהו יתחיל לגדול זקן מהר יותר למישהו יתחיל הקול להיות מעט נמוך יותר משתנה מאדם לאדם לרוב כל מה שציינתי זה פקטורים גנטיים
אצלי זה הוציא בעיקר פצעים ושיערות על החזה והבטן, חייב לציין שזה ממש מעצבן כי שיערות על הגוף זה דבר מיותר ולא אסתטי לדעתי ולפני השימוש הייתי חלק לגמרי, סעמק זה הרס לי:🤦‍♂️:

אצלי זה הוציא בעיקר פצעים ושיערות על החזה והבטן, חייב לציין שזה ממש מעצבן כי שיערות על הגוף זה דבר מיותר ולא אסתטי לדעתי ולפני השימוש הייתי חלק לגמרי, סעמק זה הרס לי:🤦‍♂️:
פצעים לי לא עשה יותר מידי לגבי השיער בהחלט צודק זה באמת מציק

עושים לייזר
זה ממש לא יקר ואפקטיבי במיוחד אם אתה בעל עור בהיר ושיער כהה כמוני.
שעווה זה גם אופציה אבל כואב ואם יש עור רגיש בפעמים הראשונות יהיו פצעונים.
גילוח זה למטומטמים ואני אפילו לא נכנס לזה.

עושים לייזר
אוי ואבוי גילוח טעות גדולה, קורה לכל אחד חח

שבועיים של שערות ערווה על החזה ופצעונים

עושים לייזר
מה הבעיה בגילוח? פעם בכמה זמן אתה מעביר מכונה עד שזה נראה "חמור" שוב..
לגבי לייזר.. כמה הנזק סה"כ?

עושים לייזר
מה יתן לי לייזר, הרי אני ממשיך להשתמש בנתיים אז כל הזמן יצאו עוד שיערות חדשות, זה מצמיח שורש חדש במקומות שלא היה לי

לייזר עוזר מאוד הוא הורג את השורשים עם הזמן .
לגלח ?
נו טוב אני מניח שאתה לא מוטרד מעור מגורה ,צמיחה הפוכה שמובילה לפצעונים וגירודים מהגהנום .

כמה טיפולים צריך?
וכמה זה עולה אם אתה לא מקומבן?
שאלה טובה, משתנה אני מניח לפי הביטוח בריאות והחברה שאתה בוחר, מן הסתם גם האיזורים. אני עושה כרגע רק חזה ובטן, אז זה יחסית קצר. שמונה טיפולים, כל שלושה חודשים אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית