עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שהבנתי בגלל שאני כבר לא בגיל ההתבגרות שינוי הקול לא יקרה.הוא יכול טיפה להתעבות
אצלי זה הוציא בעיקר פצעים ושיערות על החזה והבטן, חייב לציין שזה ממש מעצבן כי שיערות על הגוף זה דבר מיותר ולא אסתטי לדעתי ולפני השימוש הייתי חלק לגמרי, סעמק זה הרס לי:🤦♂️:חוץ מי שיערות על החזה מה שלא היה אופיני לי זה לא עשה לי כלום (לא מדבר על המטרה של השימוש) אבל כל גוף יכול לקבל אץ זה שונה למישהו יתחיל לגדול זקן מהר יותר למישהו יתחיל הקול להיות מעט נמוך יותר משתנה מאדם לאדם לרוב כל מה שציינתי זה פקטורים גנטיים
פצעים לי לא עשה יותר מידי לגבי השיער בהחלט צודק זה באמת מציקאצלי זה הוציא בעיקר פצעים ושיערות על החזה והבטן, חייב לציין שזה ממש מעצבן כי שיערות על הגוף זה דבר מיותר ולא אסתטי לדעתי ולפני השימוש הייתי חלק לגמרי, סעמק זה הרס לי:🤦♂️:
אוי ואבוי גילוח טעות גדולה, קורה לכל אחד חחעושים לייזר
זה ממש לא יקר ואפקטיבי במיוחד אם אתה בעל עור בהיר ושיער כהה כמוני.
שעווה זה גם אופציה אבל כואב ואם יש עור רגיש בפעמים הראשונות יהיו פצעונים.
גילוח זה למטומטמים ואני אפילו לא נכנס לזה.
מה הבעיה בגילוח? פעם בכמה זמן אתה מעביר מכונה עד שזה נראה "חמור" שוב..עושים לייזר
לי יש מכבי שלי, טיפול עולה 50 שקל (מחיר בדיחה).מה הבעיה בגילוח? פעם בכמה זמן אתה מעביר מכונה עד שזה נראה "חמור" שוב..
לגבי לייזר.. כמה הנזק סה"כ?
מה יתן לי לייזר, הרי אני ממשיך להשתמש בנתיים אז כל הזמן יצאו עוד שיערות חדשות, זה מצמיח שורש חדש במקומות שלא היה ליעושים לייזר
כמה טיפולים צריך?לי יש מכבי שלי, טיפול עולה 50 שקל (מחיר בדיחה).
שאלה טובה, משתנה אני מניח לפי הביטוח בריאות והחברה שאתה בוחר, מן הסתם גם האיזורים. אני עושה כרגע רק חזה ובטן, אז זה יחסית קצר. שמונה טיפולים, כל שלושה חודשים אחדכמה טיפולים צריך?
וכמה זה עולה אם אתה לא מקומבן?