הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הייתם מתכננים תוכנית פאוורליפטינג לפעמיים בשבוע

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
מנסה לתכנן תוכנית שתעזור לי לשמר משקלי עבודה במהלך טיול של חצי שנה בחול... מתכנן להגיע פעמיים בשבוע לחדכ למינימום זמן
תוך כדי תנאים לא אידאלים בכלל (בסוף אני נוסע להינות)

מתלבט על משהו כזה:

Day A:
Squat 5x5
Pause bench 5x3
2 תרגילי עזר לחזה

Day B:
Deadlift 2x5
Squat 5x3
Bench 5x5
2 תרגילי עזר לחזה

תכנון התקדמות אני מתכוום להתחיל מ70% מה1rm שלי ולהתקדם בצורה שבועית במשקלים... בהתחלה קצת יותר מהר עד שאחזור למשקלי עבודה הרגילים שלי ומשם לנסות למשוך קדימה בקפיצות קטנות של 2.5kg/לנסות לשמר כמה שאפשר

הייתי מעדיף שהדדליפט יהיה 3x5 אבל אני לא רוצה לוותר על להסקוויט פעמיים בשבוע ואני לא חושב שאסתדר עם 3 סטים של דד ואחריהם עוד סקוואט...

מה דעתכם? מה הייתם משנים? אשמח לעזרה כי עד עכשיו עבדתי עם מאמן ובחצי שנה הקרובה אני צריך להסתדר לבד(:

*החלטתי על תרגילי עזר לחזה בלבד כי מניסיון שלי הבנץ שלי חייב נפח, הייתי בוחר לתת גם לרגליים תרגילי עזר אבל אני מוגבל מאוד מאוד מאוד בזמן*

מ.ג 65
דדליפט 180
סקוואט 140
בנץ תחרותי 90

כשאני הייתי בטיול אחרי צבא שלי (4 חודשים) התאמנתי פעמיים בשבוע בצורה של:
יום א':
סקוואט 5X5
בנץ' הפבורן (8X2-3)
יום ב':
דדליפט 5X5
בנץ' הפבורן (8X2-3)
כשהייתי מנסה פשוט להתקדם בגלים של 5 שבועות (או פחות להתקדם ויותר לשמור על הקיים).
הייתי ממליץ לך לעשות משהו דומה לזה. הפואנטה היא להספיק לפחות פעם בשבוע סקוואט, פעם בשבוע דדליפט, ובכל אימון לעשות בנץ' ובכולם לעשות נפח דיי גבוה- אין שום סיבה להתעסק עם משהו עצים.
לגבי תרגילי עזר - לא חושב שיש מה לקבע אותם בתכנית באמת. פשוט תעשה אותם כשיש לך את הזמן ו/או הכח להם.
בימים שיש לך זמן להוסיף משהו הייתי פשוט מוסיף בסדר החשיבויות הבא:
1. גב - בכל זאת אין פה שום עבודת גב, איזה 3-5 סטים של מתח/חתירות יעשו את העבודה.
2. וריאציה של התרגיל ההפוך לראשי - כלומר, באימון סקוואט וריאצית דדליפט ובאימון דדליפט וריאצית סקוואט. איזה וריאציה? מה שאתה אוהב ונוגעת בנקודות החלשות שלך. כמה נפח לכל אחד? תלוי בזמן/כח שיש לך. הייתי עושה כמה סטים של 6-8.
3. עזר לבנץ'.

אגב, אם אתה מעוניין לראות איך זה הלך לי אתה מוזמן להציץ בלוג שלי.
מתחיל פה: לוג Hertzel Method
נגמר פה: לוג Hertzel Method

• פותח/ת השרשור
כשאני הייתי בטיול אחרי צבא שלי (4 חודשים) התאמנתי פעמיים בשבוע בצורה של:
יום א':
סקוואט 5X5
בנץ' הפבורן (8X2-3)
יום ב':
דדליפט 5X5
בנץ' הפבורן (8X2-3)
כשהייתי מנסה פשוט להתקדם בגלים של 5 שבועות (או פחות להתקדם ויותר לשמור על הקיים).
הייתי ממליץ לך לעשות משהו דומה לזה. הפואנטה היא להספיק לפחות פעם בשבוע סקוואט, פעם בשבוע דדליפט, ובכל אימון לעשות בנץ' ובכולם לעשות נפח דיי גבוה- אין שום סיבה להתעסק עם משהו עצים.
לגבי תרגילי עזר - לא חושב שיש מה לקבע אותם בתכנית באמת. פשוט תעשה אותם כשיש לך את הזמן ו/או הכח להם.
בימים שיש לך זמן להוסיף משהו הייתי פשוט מוסיף בסדר החשיבויות הבא:
1. גב - בכל זאת אין פה שום עבודת גב, איזה 3-5 סטים של מתח/חתירות יעשו את העבודה.
2. וריאציה של התרגיל ההפוך לראשי - כלומר, באימון סקוואט וריאצית דדליפט ובאימון דדליפט וריאצית סקוואט. איזה וריאציה? מה שאתה אוהב ונוגעת בנקודות החלשות שלך. כמה נפח לכל אחד? תלוי בזמן/כח שיש לך. הייתי עושה כמה סטים של 6-8.
3. עזר לבנץ'.

תודה על התשובה! בול מה שהייתי צריך עכשיו, בידיוק ב7 בבוקר ממריא לטיול אחרי צבא שלי בדרום אמריקה 😁

להתעניינות, עד כמה הצלחת לשמר משקלי עבודה?

בנוגע לתרגילי עזר, יצאתי מנקודת הנחה שיהיה לי הרבה פעמים מתח / אלתור מתח זמין ואנצל את זה להשלים מתח לגב אבל אני מניח שאתה צודק ויהיה חשוב להכניס את זה גם לתכנון אימונים שלי...

תודה על התשובה! בול מה שהייתי צריך עכשיו, בידיוק ב7 בבוקר ממריא לטיול אחרי צבא שלי בדרום אמריקה 😁

להתעניינות, עד כמה הצלחת לשמר משקלי עבודה?

בנוגע לתרגילי עזר, יצאתי מנקודת הנחה שיהיה לי הרבה פעמים מתח / אלתור מתח זמין ואנצל את זה להשלים מתח לגב אבל אני מניח שאתה צודק ויהיה חשוב להכניס את זה גם לתכנון אימונים שלי...
ערכתי את ההודעה הקודמת עם לינקים ללוג שלי מהטיול. מוזמן להסתכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית