היי חבר'ה מה מצב?
אז מאז האשכול הקודם שלי, שלא היה כזה מזמן, המשכתי באותה מתכונת של FBW עם שימת דגש לטכניקה, להעלאת משקלים כראוי ולמען האמת... משעמם לי ממש.
זאת אומרת, כשאני ביום אימון אני נותן את כל כולי, יוצא מאימון תשוש (בקטע טוב) ולמחרת אני פשוט מפנטז על יום אימון.
אז, חשבתי על תוכנית AB ל-6 ימים בשבוע (אני עובד מהבית, ככה שיש לי זמן פנוי והחדר כושר במרחק הליכה של 3 דקות).
חשוב לי להגביר את העצימות באימונים, מרגיש שאני קצת מוותר לעצמי ומסוגל יותר, אך עד כה לא הייתה לי תוכנית מגובשת לעצימות גבוהה יותר לעקוב אחריה אז אולי זה הוא הזמן כעת;
יום A
רגליים
סקוואט 4X8
כפיפת ברכיים במכונה 3X12 (עם שאיפה להגיע למשקל הכי גבוה עד כשל, כרגע עומד על 84)
תאומים בסמית' 3X15
חזה
בנץ' פרס 4X8
פרפר במכונה 4X12
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות (?) טרם עשיתי
יד אחורית
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 4X8 עם דגש למשקל גבוה.
פשיטת מרפקים כנגד מוט 3X12, עם דגש לטכניקה טובה.
בטן
*אני לא סובל תרגילי בטן, מתעב מכל ליבי, לא מסוגל לחשוב על זה, לעולם לא שילבתי באופן יזום ולא כפיפת בטן אחת מאז שאני התחלתי להתאמן, יכול לעשות והכל בסדר, פשוט המחשבה על תרגילי בטן גורמת לי לדיכאון. האם אני היחידי? עצות?
יום B
גב
דדליפט 4X8
פולי עליון 3X12
חתירה עם מוט 4X8
כתפיים
פרס עם משקולות 4X10
חתירה נגד פולי עליון 4X10
הרחקת כתפיים כנגד משקולות 3X12
יד קדמית
כפיפת מרפקים כנגד משקולות 4X10
כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון 3X12 עם שאיפה למשקלים גבוהים.
חשבתי להתחיל בתוכנית הזו בעוד כשבוע.
אשמח לדעתכם 😃
אז מאז האשכול הקודם שלי, שלא היה כזה מזמן, המשכתי באותה מתכונת של FBW עם שימת דגש לטכניקה, להעלאת משקלים כראוי ולמען האמת... משעמם לי ממש.
זאת אומרת, כשאני ביום אימון אני נותן את כל כולי, יוצא מאימון תשוש (בקטע טוב) ולמחרת אני פשוט מפנטז על יום אימון.
אז, חשבתי על תוכנית AB ל-6 ימים בשבוע (אני עובד מהבית, ככה שיש לי זמן פנוי והחדר כושר במרחק הליכה של 3 דקות).
חשוב לי להגביר את העצימות באימונים, מרגיש שאני קצת מוותר לעצמי ומסוגל יותר, אך עד כה לא הייתה לי תוכנית מגובשת לעצימות גבוהה יותר לעקוב אחריה אז אולי זה הוא הזמן כעת;
יום A
רגליים
סקוואט 4X8
כפיפת ברכיים במכונה 3X12 (עם שאיפה להגיע למשקל הכי גבוה עד כשל, כרגע עומד על 84)
תאומים בסמית' 3X15
חזה
בנץ' פרס 4X8
פרפר במכונה 4X12
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות (?) טרם עשיתי
יד אחורית
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 4X8 עם דגש למשקל גבוה.
פשיטת מרפקים כנגד מוט 3X12, עם דגש לטכניקה טובה.
בטן
*אני לא סובל תרגילי בטן, מתעב מכל ליבי, לא מסוגל לחשוב על זה, לעולם לא שילבתי באופן יזום ולא כפיפת בטן אחת מאז שאני התחלתי להתאמן, יכול לעשות והכל בסדר, פשוט המחשבה על תרגילי בטן גורמת לי לדיכאון. האם אני היחידי? עצות?
יום B
גב
דדליפט 4X8
פולי עליון 3X12
חתירה עם מוט 4X8
כתפיים
פרס עם משקולות 4X10
חתירה נגד פולי עליון 4X10
הרחקת כתפיים כנגד משקולות 3X12
יד קדמית
כפיפת מרפקים כנגד משקולות 4X10
כפיפת מרפקים כנגד פולי תחתון 3X12 עם שאיפה למשקלים גבוהים.
חשבתי להתחיל בתוכנית הזו בעוד כשבוע.
אשמח לדעתכם 😃