בן 28, שוקל 71 ק"ג גובה 1.75
כבר חודשיים וחצי - שלוש בחיטוב ומרגיש די תקוע בזמן האחרון
התחלתי במשקל של 78 בערך אחרי מסה שעליתי די הרבה (ושומן גם)
אני נמצא אצל מאמן (מישהו מוכר) וכן רואה תוצאות אבל בזמן האחרון מרגיש די תקוע.
כרגע אני על 1400 קלוריות בערך - 160 פחמימה, 22 שומן, 131 חלבון, כל שבוע הייתי מוריד בהדרגה מהכמויות עד שהגעתי לערכים האלה.
כרגע אני עדיין לא מרגיש חטוב ודי תקוע עם שומן בבטן תחתונה שמעצבן אותי, המאמן אומר שזה נוזלים ולא שומן ולמרות שלא נראה לי.
הוא נתן לי תפריט תחרותי למשך השבועיים הבאים כדי להוריד נוזלים אבל התפריט נראה לי קיצוני מדי למצב שלי, התפריט הוא בערך 1000 קלוריות, מבחינת חלבון זה רק ביצים/בשר/דגים בלי מוצרי גבינה וכמות פחמימות נמוכה ללא מלח. בנוסף הוא אמר לי לעשות גם אירובי בוקר ואירובי אחרי אימון באותו יום (לעלות לפעמיים אירובי ביום)
מתאמן כיום בתוכנית ab ועושה אירובי של 45 דקות אחרי כל אימון (4 פעמם בשבוע)
העלתי תמונות של המצב כיום, איך אפשר להתקדם?
האם להמשיך חיטוב בכלל או לעבור למסה?
כבר חודשיים וחצי - שלוש בחיטוב ומרגיש די תקוע בזמן האחרון
התחלתי במשקל של 78 בערך אחרי מסה שעליתי די הרבה (ושומן גם)
אני נמצא אצל מאמן (מישהו מוכר) וכן רואה תוצאות אבל בזמן האחרון מרגיש די תקוע.
כרגע אני על 1400 קלוריות בערך - 160 פחמימה, 22 שומן, 131 חלבון, כל שבוע הייתי מוריד בהדרגה מהכמויות עד שהגעתי לערכים האלה.
כרגע אני עדיין לא מרגיש חטוב ודי תקוע עם שומן בבטן תחתונה שמעצבן אותי, המאמן אומר שזה נוזלים ולא שומן ולמרות שלא נראה לי.
הוא נתן לי תפריט תחרותי למשך השבועיים הבאים כדי להוריד נוזלים אבל התפריט נראה לי קיצוני מדי למצב שלי, התפריט הוא בערך 1000 קלוריות, מבחינת חלבון זה רק ביצים/בשר/דגים בלי מוצרי גבינה וכמות פחמימות נמוכה ללא מלח. בנוסף הוא אמר לי לעשות גם אירובי בוקר ואירובי אחרי אימון באותו יום (לעלות לפעמיים אירובי ביום)
מתאמן כיום בתוכנית ab ועושה אירובי של 45 דקות אחרי כל אימון (4 פעמם בשבוע)
העלתי תמונות של המצב כיום, איך אפשר להתקדם?
האם להמשיך חיטוב בכלל או לעבור למסה?