הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PR דדליפט ענק

yanivgoft

משתמש משקיע
6,416
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,416
4,658
50 קילו ל1 סטריקט קארל מלפני כמה שנים עדיין מרשים אותי, בכלל זה שמישהו עשה סטריקט קרל הופך אותי למרוצה, מעניין כמה אתה עושה היום..

לנושא: מהאינסטגרם שלך אתה נראה חיה רעה

• פותח/ת השרשור
50 קילו ל1 סטריקט קארל מלפני כמה שנים עדיין מרשים אותי, בכלל זה שמישהו עשה סטריקט קרל הופך אותי למרוצה, מעניין כמה אתה עושה היום..

לנושא: מהאינסטגרם שלך אתה נראה חיה רעה
לא מבין מה אתה כזה נתפס על בייספס כשהיה לי סקוואט של 270.

ודאמבלים של 16 לעשיריות בדכ

לא מבין מה אתה כזה נתפס על בייספס כשהיה לי סקוואט של 270.

ודאמבלים של 16 לעשיריות בדכ
אני לא מתלהב מהמשקל המונח על המוט, אלא מזה שמישהו עושה סטריקט קארל ובמשקלים לא רעים

אחלה סקוואט btw

יפה מאוד, הבדל רציני. הטכניקה הקודמת ״נראית חזקה״ אבל הבעיה ברגע שיש משקל כבד (עצימות גבוהה יחסית אליך) היא תתפרק די בקלות.

מתחרה בקרוב?

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד, הבדל רציני. הטכניקה הקודמת ״נראית חזקה״ אבל הבעיה ברגע שיש משקל כבד (עצימות גבוהה יחסית אליך) היא תתפרק די בקלות.

מתחרה בקרוב?
העצימות דיי גבוהה יחסית אלי. ה182.5 הזה היה שבוע אחד לפני האחרון של הבלוק. או שהתכוונת לטכניקה הישנה? כי מה יש להתפרק בה כשהיא כבר מראש מפורקת? חחח ואני מתחרה בקרוב, רוצה לתת עוד זמן לסקוואט להתחזק. הצבתי לעצמי מטרה לא להתחרות עד שיש לי 250 סקוואט (בלי רצועות)

כן דיברתי על הטכניקה הישנה, מאוד ״גריפ אנד ריפ״ שבדר״כ בחזרות זה מרגיש מאוד מהיר וחזק אבל שמתקרבים לסינגלים התמונה נראית אחרת לגמרי.

• פותח/ת השרשור
כן דיברתי על הטכניקה הישנה, מאוד ״גריפ אנד ריפ״ שבדר״כ בחזרות זה מרגיש מאוד מהיר וחזק אבל שמתקרבים לסינגלים התמונה נראית אחרת לגמרי.
מסכים, היחס בין חזרות לסינגלים גם ממש השתנה אצלי. בתחרות האחרונה נתתי 230 עם 200 לשלשה בגריינד. כשנתתי 250 היה לי 215x5x5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית