הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של myprotein המתקדמת יותר הנקראת THE Whey

nadav0803

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
היי, רציתי לשאול לגבי אבקת החלבון THE WHEY של חברת Myprotein. (האבקה המתקדמת יותר שלהם, לא אבקת ה instant).
אני די חדש בתחום של התוספים ולא כל כך מבין בו.
אשמח לדעת אם מישהו מכיר את האבקה ויודע אם האבקה חוקית ואם הרכיבים שבה מאושרים על פי משרד הבריאות ולא פוגעים.
תודה
צירפתי תמונות 11353519-1034653782334078.jpg 11353517-1534620647868477.jpg של האבקה, היא באה או בשק או בגלון כזה.

כל עוד תקנה מחברה נורמאלית ומוכרת הכל 'חוקי' ותקין.
אם אתה כל כך חושש, תקרא לפני שאתה קונה, יש המון מידע פה ובאינטרנט בכלל.
בכללי האבקות חלבון של מיי פרוטאיין טובות ואיכותיות.

היי, רציתי לשאול לגבי אבקת החלבון THE WHEY של חברת Myprotein. (האבקה המתקדמת יותר שלהם, לא אבקת ה instant).
אני די חדש בתחום של התוספים ולא כל כך מבין בו.
אשמח לדעת אם מישהו מכיר את האבקה ויודע אם האבקה חוקית ואם הרכיבים שבה מאושרים על פי משרד הבריאות ולא פוגעים.
תודה
צירפתי תמונותצפה בקובץ המצורף 51715 צפה בקובץ המצורף 51716 של האבקה, היא באה או בשק או בגלון כזה.
״מתקדמת יותר״ 😄
מתקדמת יותר לארנק שלהם אולי.
כולה חלבון רגיל לחלוטין.

חחח אמרתי שאני לא מבין בזה כל כך..השאלה אם האבקה עצמה אין חומרים אסורים..
לא צוחק עלייך אחי. פשוט זה מצחיק איך החברות האלה משקרות לאנשים בלי בושה. בכל מקרה, זה עובר בדיקות מעבדה אז מאמין שהכל בסדר.
אבל חבל על הכסף שלך. 104 שח ל 900 גרם מסכנים וזה עוד בלי משלוח. תקנה אצלם את האבקה הרגילה 5 קילו ב 280 שח ומשלוח חינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית