הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה תרגילים אפשר לעשות עם משקולות חופשיות בבית

יוסי ג

משתמש מתחיל
45
3
נק' מוניטין:
3
45
3
אני יודע מה אפשר אבל אני מתכוון איך כדאי לחלק את התרגילים. אודה לעזרה בבניית תרגילים. התכנון להתאמן כל יום וכרגע יש משקולות חופשיות ומזרון

FBW.
תתחיל מהתרגילים המורכבים למבודדים.

להתאמן כל יום זה בזבוז משום שהשריר נבנה במנוחה.

מה הסיבה שאתה לא יכול להתאמן בחדר-כושר?

• פותח/ת השרשור
אני כן פעיל. לא מומחה ולא מקצוען אבל פעיל. יש לי מקום בבית אז החלטתי לקנות מכשירים ולהתאמן בבית במקום מכון כושר בעיקר בגלל הנוחות.
אני לא רוצה FBW הרי בשביל מה אני קונה מכשירים? אם אני יכול להתאמן כל יום אז שיהיה על קבוצת שרירים אחרת כל יום.
אני מתחיל ממשקולות חופשיות ובהמשך אקנה מכשירים אם אראה שאני מתקדם וזה ממש חסר.
לדעתך החסרון של מכשירים יקרים יהיה ממש בולט למתאמן ביתי?

אני כן פעיל. לא מומחה ולא מקצוען אבל פעיל. יש לי מקום בבית אז החלטתי לקנות מכשירים ולהתאמן בבית במקום מכון כושר בעיקר בגלל הנוחות.
אני לא רוצה FBW הרי בשביל מה אני קונה מכשירים? אם אני יכול להתאמן כל יום אז שיהיה על קבוצת שרירים אחרת כל יום.
אני מתחיל ממשקולות חופשיות ובהמשך אקנה מכשירים אם אראה שאני מתקדם וזה ממש חסר.
לדעתך החסרון של מכשירים יקרים יהיה ממש בולט למתאמן ביתי?

הנוחות הזו היא בזבוז כסף.
ממליץ לך לרכוש מנוי בחדר הכושר.
יותר זול, יותר משתלם.
החסרון של מכשירים יקרים הוא שהם נותנים לך בחירה מצמצמת של תרגילים כשאתה נאלץ לשלם אלפי שקלים.
ממש לא "האופציות המגוונות לאימון" שהם כביכול מציעים לך.
אם אתה באמת מעדיף להתאמן בבית ויש לך כסף לכך תקנה:
מוט אולימפי ארוך.
פלטות משקל.
ספה (אפשר לבסתפק בספה שטוחה).
ראק/כלוב.
מתח/מקבילים.

זה בעיקרון מה שאתה צריך שייתן לך את התוצאות הטובות ביותר.
כמובן שהייתי ממליץ לך לקרוא *הרבה* על התחום אבל אני מניח שזה לא יקרה.

עבודה עם קבוצת שרירים אחרת כל יום הרבה פחות יעילה מאשר אימון על כל הגוף 3 פעמים בשבוע כך שלא משנה שאתה רוצה *לנצל את הזמן*. אתה פשוט תדשדש במקום.

הנוחות הזו היא בזבוז כסף.
ממליץ לך לרכוש מנוי בחדר הכושר.
יותר זול, יותר משתלם.
האמת שחסכתי אלפי שקלים מלקנות ציוד ולהתאמן בבית. אתה תוך שנה וחצי של אימונים מחזיר את ההשקעה

האמת שחסכתי אלפי שקלים מלקנות ציוד ולהתאמן בבית. אתה תוך שנה וחצי של אימונים מחזיר את ההשקעה
תלוי מה אם זה לרוב מכשירים אז זה ממצבר בכמויות , אם זה משהו כמו כלוב המשקולות שווה ביותר

את האמת שדיברתי על קניית מולטי טריינר.
מבחינה כספית אכן במקרים מסוימים משתלם לקנות ציוד בסיסי לבית.

• פותח/ת השרשור
לא יודע למי להגיב אז בואו ננסה להמשיך לעזור לי (עם הזמן אני גם אתרום כשארגיש שאני יכול).
1) אז מאיזה חנות כדאי לקנות? והכי חשוב מה טווח המחירים?
מוט ארוך: כמובן שאקנה ביחד עם זוג מוטות קצרים. אבל השאלה שמעניינת אותי היא:
2) האם יש חשיבות לסוג המשקלים או לחירור שבמרכז? מחיפוש קצר אני מבין שמשקולות ברזל הכי זולות. יש סיבה? והאם צריך לשים לב לסוג ההברגה שבמרכז המשקולת או שאין לזה משמעות?
3) יש ספות עם ספוגים בכל מקרה מקומות. למה זה נועד? לא זכור לי שעשיתי בזה שימוש בחד"כ. מה דעתכם על זה: ספת כושר מתקפלת ומתכווננת Marbo sport דגם MH-L111
4) אחרי זה אני אצטרך רשימת תרגילים בהתאם לציוד שאקנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית