הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש באוביטרל

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
אז כמה נקודות לגבי האוביטרל וכמה שאלות
(עזבו את השאלה האם אוביטרל נחוץ או לא)
1) אוביטרל זה תרופה שאינה צריכה קירור ומאוחסנת במדף רגיל בבית מרקחת, ובכל זאת נאמר ללקוח לשים את התרופה במקרר בבית, למה?
2) הבנתי ש 250 מקג אוביטרל זה 6,500 יחידות, ובחוזק של זה 250 מקג שווה ערך ל10,000 יחידות פרגניל, אם כן בשביל לקבל את אותו מינון ששווה לפרגניל צריך לקחת משהו כמו 20 מקג אוביטרל בשבוע?
כך יוצא באזור ה500 יחידות שגם הם יותר מידיי ביחס למינון פרגניל
500 יחידות אוביטרל שווה ערך ל 900 יחידות פרגניל ...

אל תתפוס אותי במילה אבל אני יודע על hcg שאחרי שפותחים ומערבבים את המים אז יש זמן מוגבל לשימוש וצריך לשמור במקרר עד כמה שזכור לי
יש מצב בבית מרקחת זה מחולק לאבקה ומים בנפרד, אחרי שמערבבים ויש פתרון להזרקה אז האחסנה שונה, כל זאת בהנחה ואורביטל הזה זה כמו hcg כי אני לא מכיר

• פותח/ת השרשור
אל תתפוס אותי במילה אבל אני יודע על hcg שאחרי שפותחים ומערבבים את המים אז יש זמן מוגבל לשימוש וצריך לשמור במקרר עד כמה שזכור לי
יש מצב בבית מרקחת זה מחולק לאבקה ומים בנפרד, אחרי שמערבבים ויש פתרון להזרקה אז האחסנה שונה, כל זאת בהנחה ואורביטל הזה זה כמו hcg כי אני לא מכיר
ידוע, החומר במזרק כבר מוכן ולא מחולק, הסיבה לגבי זה כנראה כי האוביטרל חומר סינטטי ביחס לפרגניל שמופק משתן של נשים הרות, ואם כך השאלה היא למה דורשים קירור בבית בשונה מהאחסון בבית מרקחת

בבבית מרקחת אובטרל נשמר בקירור 2-8 מעלות. מטופל צריך לשמור אותו גם בקירור עד הפתיחה. לאחר הפתיחה יש לך חודש להחזיק אותו בטמפ' החדר בלי אפשרות להחזיר לקירור ולאחר מכן הוא פג.
זה בגלל הפורמולציה וחומרים שנוספו בשביל היציבות.

• פותח/ת השרשור
בבבית מרקחת אובטרל נשמר בקירור 2-8 מעלות. מטופל צריך לשמור אותו גם בקירור עד הפתיחה. לאחר הפתיחה יש לך חודש להחזיק אותו בטמפ' החדר בלי אפשרות להחזיר לקירור ולאחר מכן הוא פג.
זה בגלל הפורמולציה וחומרים שנוספו בשביל היציבות.
סליחה על ההקפצה
במידה ואני משתמש בו אבל משאיר אותו במקרר ולא בטמפרטורת החדר,לכמה זמן הוא יחזיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית