עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לוקחים רוקטאן לתקופה מרכזית בסביבות ה8 חודש ורק אז אפשר לעשות סייקלים ?
המטרה היא לא משך זמן לקיחת התרופה אלא הכמות המצטברת, יש חלק שייקחו מינון גבוה מאוד לתקופה קצרה ויסיימו עם זה כמה שיותר מהר (3 חודשים למשל) ויש כאלה שייקחו מינון יותר נמוך עם פחות תופעות לוואי אבל יסיימו עם זה יותר לאט (אני לקחתי 9-10 חודשים נראה לי). המינונים נעים בין 0.5 ל-1 מ''ג פר קילו גוף. רק קחו בחשבון שאם לוקחים את הכדורים האלה אי אפשר להתאמן כמו בני אדם אני הייתי ליצן והתאמנתי עם החרא הזה ואני סובל מכאבי גב תחתון עד עכשיו וכנראה לצמיתות :(... טוב נו העיקר זה עזר
האמת שגם אני לקחתי מינונים לא קטנים ממש ולא אמרו לי שאסור להיתאמן, לא הרגשתי גם שינוי באימונים, אולי מזל.
לקחתי כמעט שנה כזכור לי
ומשה וואו איזה הבדל גדול זה פאק
פאק זה ממש לקח אותך קיצוני אה?
הרגשת את זה לכל אורך השימוש?
לא כל הרופאים מודיעים לך שזה באמת ככה.משה כתוב ואמרו לי שאסור לקחת רקוטאן בזמן של אימונים.. וגם אסור להיות בשמש - ועכשיו קיץ...
אתה עשית הפסקה מאימונים 4 חודשים או שלקחת בזמן האימונים?
---------- התגובה התווספה ב 12:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------
גם זה מאוד מסוכן לכבד..
בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בזה... אין לי כ"כ הרבה וזה לא שווה את זה... בד"כ לוקחים אחרי גיל 20 שוראים שאין דרך אחרת...
לא עשיתי הפסקה אבל הייתה לי אחלה עלייה בבנצ' ב4 חודשים של 30 ק"ג (בלי SS 😃 ) וגם בסקוואט עליתי ב 50 ק"ג לערך, לא יכול לעשות פרס אז לחיצת כתפיים עם דאמבלים גם עלה ב 15 ק"ג כל יד ובקיצור היה שמח עם רקוטאן, אבל היו לי כאבים ולאחר שנגמר הרקוטאן קיבלתי דלקת במפרק כף יד, אז או שזה בגלל הרקוטאן או שזה היה אמור לקרות, אי אפשר לדעת.משה כתוב ואמרו לי שאסור לקחת רקוטאן בזמן של אימונים.. וגם אסור להיות בשמש - ועכשיו קיץ...
אתה עשית הפסקה מאימונים 4 חודשים או שלקחת בזמן האימונים?
---------- התגובה התווספה ב 12:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------
גם זה מאוד מסוכן לכבד..