הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חצ'קונים

• פותח/ת השרשור donnie
  • פורסם בתאריך
תאכלס הכל שטויות שום משחות / מאכלים / מקלחות לא יעלימו את האקנה... במקרה הטוב הם יפחיתו אותו טיפה ובמקרה הרע הם רק יחריפו אותו..

תקחו רקוטאן מה הקטע, לקחתי 4 חודשים העלים הכל, יש לי לפעמים כמה ממש מעצבנים שעוברים אחרי כמה ימים, נראה לי אני יעשה עוד סייקל LOL

לא לוקחים רוקטאן לתקופה מרכזית בסביבות ה8 חודש ורק אז אפשר לעשות סייקלים ?

לא לוקחים רוקטאן לתקופה מרכזית בסביבות ה8 חודש ורק אז אפשר לעשות סייקלים ?

המטרה היא לא משך זמן לקיחת התרופה אלא הכמות המצטברת, יש חלק שייקחו מינון גבוה מאוד לתקופה קצרה ויסיימו עם זה כמה שיותר מהר (3 חודשים למשל) ויש כאלה שייקחו מינון יותר נמוך עם פחות תופעות לוואי אבל יסיימו עם זה יותר לאט (אני לקחתי 9-10 חודשים נראה לי). המינונים נעים בין 0.5 ל-1 מ''ג פר קילו גוף. רק קחו בחשבון שאם לוקחים את הכדורים האלה אי אפשר להתאמן כמו בני אדם אני הייתי ליצן והתאמנתי עם החרא הזה ואני סובל מכאבי גב תחתון עד עכשיו וכנראה לצמיתות :(... טוב נו העיקר זה עזר

רקוטאן אפשר לקחת מ 3 חודשים עד XX (תלוי במינון וחומרת המצב), אני לקחתי 4 חודשים והיו לי פנים נקיות, היא שאלה אם אני רוצה להמשיך עוד חודשיים כדי להיות בטוחים ב 100% אמרתי לה שלא כי :
א. זה הפריע לי באימונים, המפרקים שלי ממש כאבו (ויש מצב שיש לי דלקת עכשיו בגלל זה)
ב. נשבר לי הזין מהיובש והתחיל האביב - קיץ ככה שזה היה מציק עוד יותר
ג. רציתי להתחיל חיטוב עם אפדרין ולא רציתי לערבב בין השניים

בכל מקרה סתם לקחתי, המצב שלי לא היה כזה גרוע היו לי 5 חצ'קונים קבוע אבל נשבר לי מהם ואמרתי חאלס אני בן 20-21 הגיע הזמן להיפתר מזה.
בכל מקרה עברה שנה מאז שלקחתי אני חושב שאפשר להתחיל עוד סייקל, רק שכאן זה יעלה פי 50 יותר, קופסה של כדורים בארץ עלתה לי 100 ש"ח פה תעלה בטח איזה 100$

המטרה היא לא משך זמן לקיחת התרופה אלא הכמות המצטברת, יש חלק שייקחו מינון גבוה מאוד לתקופה קצרה ויסיימו עם זה כמה שיותר מהר (3 חודשים למשל) ויש כאלה שייקחו מינון יותר נמוך עם פחות תופעות לוואי אבל יסיימו עם זה יותר לאט (אני לקחתי 9-10 חודשים נראה לי). המינונים נעים בין 0.5 ל-1 מ''ג פר קילו גוף. רק קחו בחשבון שאם לוקחים את הכדורים האלה אי אפשר להתאמן כמו בני אדם אני הייתי ליצן והתאמנתי עם החרא הזה ואני סובל מכאבי גב תחתון עד עכשיו וכנראה לצמיתות :(... טוב נו העיקר זה עזר

האמת שגם אני לקחתי מינונים לא קטנים ממש ולא אמרו לי שאסור להיתאמן, לא הרגשתי גם שינוי באימונים, אולי מזל.
לקחתי כמעט שנה כזכור לי

ומשה וואו איזה הבדל גדול זה פאק

המינון תלוי במשקל אני לקחתי 60 מ"ג ובחודש האחרון 80
ד"א היא אף פעם לא אמרה שאסור להתאמן אבל תמיד בדקנו CPK וכאלו ויצא סבבה

שקלתי בזמנו 80+

לדעתך יש סיבה מיוחדת שנושא הפציעות עם רוקטאן הוא אינדיבידואלי?

האמת שגם אני לקחתי מינונים לא קטנים ממש ולא אמרו לי שאסור להיתאמן, לא הרגשתי גם שינוי באימונים, אולי מזל.
לקחתי כמעט שנה כזכור לי

ומשה וואו איזה הבדל גדול זה פאק

זה משתנה מבן אדם לבן אדם יש כאלה שייקחו מינון של פילים ויהיה להם בקושי יובש בשפתיים ויש כאלה שייקחו מינון נמוך מאוד (כמוני) וייסבלו אחו ****** היו מתנפחות לי השפתיים מרוב יובש והייתי חוטף כאבי גב פסיכיים אחריי אימונים לא הייתי מסוגל לשכב או לשבת הייתי חייב לעמוד כמה שעות אחריי כל אימון שהגב יירגע המזל שלי היה שבמהלך האימון עצמו לא היו לי כאבים ויכולתי להמשיך להתאמן אחרת הייתי מפסיק עם הכדורים מה שכן אני מניח שזה פגע לי בכוח, התאוששות וכו'

פאק זה ממש לקח אותך קיצוני אה?
הרגשת את זה לכל אורך השימוש?

פאק זה ממש לקח אותך קיצוני אה?
הרגשת את זה לכל אורך השימוש?

כן שבוע אחריי שהתחלתי לקחת התחלתי לסבול.. והמצב שלי לא היה גרוע בכלל הייתי צריך להחליף 2 רופאי עור שלא הסכימו לתת לי את התרופה כי המצב היה קל מדיי ורק השלישי נתן לי (ובנס הוא גם היה סטלן לאללה יצא לי בבדיקת דם CPK של 7400 והוא נתן לי לעשות עוד אחת אז הבאתי לחבר לעשות במקומי יצא 150 והמשכתי את הטיפול רגיל... ומאז לא עשיתי אף בדיקת דם כל פעם הייתי בא אליו לבקש עוד מרשם ואומר לו ששכחתי לעשות ואני יעשה מחר חחח עד היום לא עשיתי מעניין אם קרס לי הכבד או משהו). למען האמת אם הייתי יודע שאני אסבול ככה לא הייתי עובר את הטיפול אומנם יש לי פנים דיי חלקות עכשיו אבל זה לא שווה את זה היה לי בסך הכל כמה פצעים ספורים... התרופה הזאתי מתאימה לילדים שניראים כמו פיצה מהלכת ולא פחוץ מזה... הקטע היחידי שהתרופה השפיע עליי טוב הוא שלא היה לי החרפה בכלל שבוע מרגע שלקחתי את התרופה נהייתי חלק ולא יצאו לי פצעים...

בתחילת השימוש לא אמורה להיות לך תקופה שהפיצעונים רק מתגברים?
כי אני זוכר שהרופא אמר לי וזה גם קרה לי
אגב, הוא אמר לי שאסור לישתות חלב בזמן הלקיחה ומסביב לה ודי הקשבתי לו, כשהגעתי לרופאים אחרים הם אמרו שזה לא הגיוני בכלל להגיד דבר כזה 🤡
כמו טמבל הייתי שותה סויה

משה כתוב ואמרו לי שאסור לקחת רקוטאן בזמן של אימונים.. וגם אסור להיות בשמש - ועכשיו קיץ...
אתה עשית הפסקה מאימונים 4 חודשים או שלקחת בזמן האימונים?

---------- התגובה התווספה ב 12:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------

גם זה מאוד מסוכן לכבד..

משה כתוב ואמרו לי שאסור לקחת רקוטאן בזמן של אימונים.. וגם אסור להיות בשמש - ועכשיו קיץ...

---------- התגובה התווספה ב 12:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:17 ----------

גם זה מאוד מסוכן לכבד..
לא כל הרופאים מודיעים לך שזה באמת ככה.
אותי הזהירו מאלכוהול ושמש
אני כמו טיפש התאמנתי וסבלתי מכאבי גב לא נורמליים חחחח

בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בזה... אין לי כ"כ הרבה וזה לא שווה את זה... בד"כ לוקחים אחרי גיל 20 שוראים שאין דרך אחרת...

בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בזה... אין לי כ"כ הרבה וזה לא שווה את זה... בד"כ לוקחים אחרי גיל 20 שוראים שאין דרך אחרת...

אם כבר כדאי לקחת את זה איך שזה מתחיל בגיל מוקדם (13-14), עדיף לסבול חצי שנה ולסיים עם זה לכל החיים מאשר להיות עם פצעים 10 שנים ואף אחד לא מבטיח לך שזה עובר אחריי...

גם זה מאוד מסוכן לכבד..
לא עשיתי הפסקה אבל הייתה לי אחלה עלייה בבנצ' ב4 חודשים של 30 ק"ג (בלי SS 😃 ) וגם בסקוואט עליתי ב 50 ק"ג לערך, לא יכול לעשות פרס אז לחיצת כתפיים עם דאמבלים גם עלה ב 15 ק"ג כל יד ובקיצור היה שמח עם רקוטאן, אבל היו לי כאבים ולאחר שנגמר הרקוטאן קיבלתי דלקת במפרק כף יד, אז או שזה בגלל הרקוטאן או שזה היה אמור לקרות, אי אפשר לדעת.

חחח ידעת שאסור להתאמן בזמן הלקיחה?
וניראלי שיצאת ב"מזל" כי זה היה יכול להסתיים הרבה יותר גרוע..[תקרא את ההשפעות של ריקוטאן במצבים חמורים]

הרופאה שלי אמרה שאין בעיה, אין שום הנחייה שאסור להתאמן זה הכל ספקולציות של רופאים שרוצים לכסות את התחת שלהם, עשינו כל חודש בדיקות דם בינהם CPK הכל יצא תקין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית