הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קניתי בטעות מולטיויטמין לנשים, קריטי?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
מלחץ הבלאק פריידי קניתי מולטי ויטמין ובטעות קנייתי את זה:Multivitamin
עכשיו רואה שזה של נשים, זה קריטי או שאני יכול לקחת את זה ללא חשש? שמתי לב למשל שבשל הגברים אין ברזל כי לא צריכים ושל הנשים יש 7.5 זה קריטי? או שההפך משום מה אצל הגברים יש ויטמין A בעוד שאצל הנשים אין

וגם מה ההבדל בין כל הסוגים של מולטי וטימנים שיש שם למשל זה Daily Multivitamin וזה Alpha Men Multivitamin?

נערך לאחרונה:
אין הבדל קריטי.
אם אתה צמחוני או ממעיט בצריכת הבשר זה רק מוסיף תוספת הברזל.

שמים במולטי-ויטמין "לנשים" ברזל בגלל שבעת המחזור הן מאבדות הרבה ברזל וצריכות להשלים את החוסרים.

ויטמין A... גזר אחד ביום יסדר אותך.

בכלל אני לא מבין מדוע לקחת מולטי-ויטמין, תאכל סלט שמורכב ממס' צבעים ותקבל את כל הויטמינים שאתה צריך.

עם המולטי-ויטמין יש בעיה שמינון יתר (זה די נפוץ מסתבר) מזיק לגוף ויצאו מס' מחקרים שאמרו שזה מזיק גם במינון סביר וכו'...
אני לא בדיוק זוכר אם אלו היו מחקרים איכותיים אבל בדברים שלא הכי צריך לא הייתי לוקח סיכון.

• פותח/ת השרשור
אין הבדל קריטי.
אם אתה צמחוני או ממעיט בצריכת הבשר זה רק מוסיף תוספת הברזל.

שמים במולטי-ויטמין "לנשים" ברזל בגלל שבעת המחזור הן מאבדות הרבה ברזל וצריכות להשלים את החוסרים.

ויטמין A... גזר אחד ביום יסדר אותך.

בכלל אני לא מבין מדוע לקחת מולטי-ויטמין, תאכל סלט שמורכב ממס' צבעים ותקבל את כל הויטמינים שאתה צריך.

עם המולטי-ויטמין יש בעיה שמינון יתר (זה די נפוץ מסתבר) מזיק לגוף ויצאו מס' מחקרים שאמרו שזה מזיק גם במינון סביר וכו'...
אני לא בדיוק זוכר אם אלו היו מחקרים איכותיים אבל בדברים שלא הכי צריך לא הייתי לוקח סיכון.
אני אוכל הרבה בשר עוף, בשר אדום אוכל אבל לא בכמויות ובאופן יומיומי בנוגע לברזל, בנוגע לויטמין A אני לא סובל גזר לכן לא ריאלי, כנ"ל סלט אני אוהב רק עגבניה ומלפפון אז אני לא מגיע לשאר הויטמינים והמינרלים שאני צריך

אצל הגברים יש ויטמין A בעוד שאצל הנשים אין
וויטמין A מזיק לעובר, אסור להשתמש בו בזמן הריון, לכן השוני.

בכלליות אני מסכים עם @Sergio_Katz , מולטי-ויטמין לא תוסף הכי מועיל. הרבה לא נספג, הרבה מגיע במינון עודף ובאותו זמן דברים אחרים (כמו נגיד innositol או Q10 בזה שלך) מגיעים במינון כל כך נמוך שלא תהיה שום השפעה.
אם יש צורך, עדיף לקחת משהו ספציפי בתור תוסף נפרד, במינון ובאיכות שאתה בוחר

• פותח/ת השרשור
וויטמין A מזיק לעובר, אסור להשתמש בו בזמן הריון, לכן השוני.

בכלליות אני מסכים עם @Sergio_Katz , מולטי-ויטמין לא תוסף הכי מועיל. הרבה לא נספג, הרבה מגיע במינון עודף ובאותו זמן דברים אחרים (כמו נגיד innositol בזה שלך) מגיעים במינון כל כך נמוך שלא תהיה שום השפעה.
אם יש צורך, עדיף לקחת משהו ספציפי בתור תוסף נפרד, במינון ובאיכות שאתה בוחר
ראיתי פה מאמר של MIKE ששם מולטי ויטמין בתור תוסף התזונה שהכי עוזר

זה עוזר, כי זה בדרך כלל אף פעם לא מזיק. אבל לרוב עדיף לרכוש 3-4 רכיבים בודדים שבהם יש לך צורך. במצב כזה תקבל הרבה יותר השפעה בטוחה ובפחות מחיר.

• פותח/ת השרשור
זה עוזר, כי זה בדרך כלל אף פעם לא מזיק. אבל לרוב עדיף לרכוש 3-4 רכיבים בודדים שבהם יש לך צורך. במצב כזה תקבל הרבה יותר השפעה בטוחה ובפחות מחיר.
פחות יש לי כח להתעסק עם כמה כדורים שונים כל פעם, רוצה כדור אחד שירכז לי הכל ואני יודע שאני יכול להיות בראש שקט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית