הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה - עד כמה זה קריטי?

• פותח/ת השרשור DinoS
  • פורסם בתאריך

DinoS

משתמש מתחיל
235
21
נק' מוניטין:
21
235
21
אני בגירעון קלורי כרגע, ואני יודע שכדאי לצרוך לפחות 20 אחוז מסך הקלוריות כשומן. (בתפריט שלי יוצא בסביבות ה50 גרם שומן),
ואת רוב השומן הזה אני משיג מחמאת בוטנים שהיא מלאת קלוריות.
השאלה אם אני מדלג עליה (על החמאת בוטנים) ואוכל רק 15-12 אחוז שומן (30 גרם שומן), זה קריטי?

אני בגירעון קלורי כרגע, ואני יודע שכדאי לצרוך לפחות 20 אחוז מסך הקלוריות כשומן. (בתפריט שלי יוצא בסביבות ה50 גרם שומן),
ואת רוב השומן הזה אני משיג מחמאת בוטנים שהיא מלאת קלוריות.
השאלה אם אני מדלג עליה (על החמאת בוטנים) ואוכל רק 15-12 אחוז שומן (30 גרם שומן), זה קריטי?

כמה אתה שוקל?

בכל מקרה לצריכת שומן יש חשיבות גדולה,
לא הייתי יורד מתחת ל0.5 ממ.ג.

תאכל לפי מספר הקלוריות שאתה אוכל ביום לחלק ל44
באמת לא בעיה להגיע למספיק שומן.. לאחסר אופציות

אם תוסיף את החמאת בוטנים למשהו משביע או שתאכל שומנים אחרים זה לא יהיה כזה קשה לך. אני אפילו בלי לנסות מכניס מעל 100 גרם ביום (אני מניח שרוב התזונה שלי זה שומן וחלבון, ופחות פחמימה), פשוט תאכל פחות פחמימות.

אם תוסיף את החמאת בוטנים למשהו משביע או שתאכל שומנים אחרים זה לא יהיה כזה קשה לך. אני אפילו בלי לנסות מכניס מעל 100 גרם ביום (אני מניח שרוב התזונה שלי זה שומן וחלבון, ופחות פחמימה), פשוט תאכל פחות פחמימות.
כנ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית