הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על מולטיויטמין

• פותח/ת השרשור tomM12
  • פורסם בתאריך

tomM12

משתמש מתחיל
44
5
נק' מוניטין:
5
44
5
היי,
אני בתזונה גרועה מבחינת ויטמינים. לא נוגע בירקות בכלל ובקושי נוגע בפירות.
הרופאה המליצה לי להתחיל לקחת מולטיויטמין (ללא בדיקות דם, פשוט לפי התזונה).

קניתי קוואנטום לגבר של לייף, ואלה הערכים.
האם זה מספיק?

קבצים מצורפים

• 20210814_193423.jpg
    20210814_193423.jpg
    KB 139.2 · צפיות: 165
אני בתזונה גרועה מבחינת ויטמינים. לא נוגע בירקות בכלל ובקושי נוגע בפירות.

למה שלא תשנה את זה לפני שאתה קונה מולטיויטמין? מולטי לא יכול להחליף ירקות ופירות במלואם, זה פשוט פתרון שעדיף על כלום.

למה שלא תשנה את זה לפני שאתה קונה מולטיויטמין? מולטי לא יכול להחליף ירקות ופירות במלואם, זה פשוט פתרון שעדיף על כלום.
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב.

@tomM12
פירות וירקות לא רק מכילים וויטמינים.
הם מכילים מינרלים, סוגים שונים של סיבים תזונתיים שחיוניים לפלורה של המעיים ולאלפי תפקידים שונים בגוף. גם חומרים שמצאו חיוניים לנו שאינם וויטמינים כמו כלורופיל וליקופן. אנזימים שאולי יום אחד יגלו את החשיבות שלהם, ועוד דברים שאולי אף פעם לא נגלה.

תחשוב, לפני 500 שנה לא ידעו בכלל מה זה וויטמינים. לך תדע מה נגלה בעוד 500 שנה.

תתחיל לאכול ירקות.

• פותח/ת השרשור

זה בדיוק מה שבאתי לכתוב.

@tomM12
פירות וירקות לא רק מכילים וויטמינים.
הם מכילים מינרלים, סוגים שונים של סיבים תזונתיים שחיוניים לפלורה של המעיים ולאלפי תפקידים שונים בגוף. גם חומרים שמצאו חיוניים לנו שאינם וויטמינים כמו כלורופיל וליקופן. אנזימים שאולי יום אחד יגלו את החשיבות שלהם, ועוד דברים שאולי אף פעם לא נגלה.

תחשוב, לפני 500 שנה לא ידעו בכלל מה זה וויטמינים. לך תדע מה נגלה בעוד 500 שנה.

תתחיל לאכול ירקות.

תודה על התשובות, הנושא של התזונה ידוע לגמרי ואני בהחלט מבין איפה אפשר להשתפר מבחינת תזונה. אבל זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב. אני יודע שמולטי לא מחליף אכילת ירקות, אבל לפחות אקבל מה שניתן ממנו.
בכל מקרה, האם המולטי הזה מספיק טוב? או שמומלץ למצוא אחד במינונים גבוהים יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית