הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חלב

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
אז ככה ... אני במסה כרגע ושותה הרבה חלב ... לא ממש קראתי לעומק מה היתרונות בשתיית חלב ... אני יודע שהרבה אנשים אומרים שזה מצויין וגם אני חושב ככה כי יש לזה ערך קלורי טוב בשבילי אבל הבנתי שיש עוד יתרונות לחלב ... אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי ...

היתרונות זה חלבון ופחמימה+סידן. יש כאלה שיגידו לך IGF1 ובלה בלה בלה

גם בזרע יש חלבון וגם לא מעט בכוס, אפילו יותר מחלב.

הקטע שקזאין זה חלבון שמתפרק לאורך זמן ארוך וטוב לשתות אותו לפני השינה (כן ויש אותו בחלב ובזול)
לא ככה?

מעבר לזה הוא מוצע בכול מיני אבקות בנוסף לחלבון מי גבינה ( כמו בקומפלקס של אופטימום נדמה לי)
אז למה להגיד שהוא לא חשוב?! :(

הוא לא מכחיש שיש קזאין, הוא אומר שזה לא ממש משנה.
אגב, בגבינה לבנה יש יותר קזאין, אל תשכח לאכול לפחות 400 גרם ממנה לפני שאתה הולך לישון.

הוא לא מכחיש שיש קזאין, הוא אומר שזה לא ממש משנה.
אגב, בגבינה לבנה יש יותר קזאין, אל תשכח לאכול לפחות 400 גרם ממנה לפני שאתה הולך לישון.

למה לא משנה ? לא מבין אותכם...יש במוצר הזה חלבון אז איך זה "בילבולי ביצים " ו "לא משנה"?😣

וכן אני אוכל גם גבינה לבנה כייייייי יש בא חלבון ...מה לא בסדר בזה?!:120ag:

למה לא משנה ? לא מבין אותכם...יש במוצר הזה חלבון אז איך זה "בילבולי ביצים " ו "לא משנה"?😣

וכן אני אוכל גם גבינה לבנה כייייייי יש בא חלבון ...מה לא בסדר בזה?!:120ag:

אתה לא מבין. זה שיש בה חלבון זה משנה, זה שיש בה חלבון קזאין זה לא ממש משנה. ובכלל, חלב דיי עלוב מבחינת החלבון, 35 גרם חלבון לליטר. לאנשים שצורכים 200+ גרם ליום זה אפילו לא מספיק לארוחונת (אבל שותים יותר מליטר חלב ביום, אז זה כבר יותר נורמלי). כמו שמשה אמר, זו דרך יחסית זולה להשיג קלוריות.

• פותח/ת השרשור
תודה לכל מי שענה ... אני זוכר ששמעתי איפשהו משהו על זה שיש ללקטוז בחלב השפעה כלשהי על העיכול ועל האינסולין ... יש קשר ?

מי שרגיש ישלשל מעודף שתית חלב

---------- התגובה התווספה ב 15:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:42 ----------

אתה לא מבין. זה שיש בה חלבון זה משנה, זה שיש בה חלבון קזאין זה לא ממש משנה. ובכלל, חלב דיי עלוב מבחינת החלבון, 35 גרם חלבון לליטר. לאנשים שצורכים 200+ גרם ליום זה אפילו לא מספיק לארוחונת (אבל שותים יותר מליטר חלב ביום, אז זה כבר יותר נורמלי). כמו שמשה אמר, זו דרך יחסית זולה להשיג קלוריות.

עלוב לכוס חלב אבל תשתה ליטר ליום תקבל כמו שרשמת 35 בערך שזה כמו סקופ + של אבקת חלבון ...לא רע בכלל

אתה מעדיף לשתות ליטר חלב במקום שייק חלבון?(אם החלבון זה מה שחשוב לך)

• פותח/ת השרשור
מי שרגיש ישלשל מעודף שתית חלב

את זה אני יודע אבל אני זוכר שמישהו אמר פעם שיש השפעות חיוביות ללקטוז על האינסולין...
ומשהו בעיכול ... מישהו אולי יודע למה אני מתכוון ? 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית