הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש בעיות כלשהם לקחת כדור נגד נזלת?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
יודע שזה שאלה טיפשית מאוד, אבל אין לי שמץ מה המרכיבים עושים ואם יכולים לפגוע בתהליכים כלשהם.
אז גם אם זה נראה לכם מאוד טיפשי, בבקשה תענו חחח (ואני מדבר על בכל מצב גם לפני השינה גם ליום וגם לפני אימון)
התמונות של הקופסא:
Link Sharing
Link Sharing

קח מים, תערבב עם מלח, תשפריץ לאף, פחות נזק, יותר תועלת, רק תיזהר לא להעיף מוחטה מהאף על אנשים אחרי שאתה עושה את זה

דרך אגב, הייתי מכור בשמך שנים לאוטריוין, לא הייתי יכול לישון בלילה ללא זה והייתי לוקח את זה חודשים רצוף.

לקח לי הרבה מאוד זמן והרבה מאוד לילות של אף סתום כדי להיגמל מזה,

יש לי חבר רופא אף, הוא אומר שהאוטריווין הורס את הרקמות באף,אסור להשתמש מעל לכמה ימים.
יצא לו לנתח כמה אנשים שהשתמשו כמה שנים בזה והרקמות שלהם לא יכלו להשתחזר

2 רכיבים -
פרצטמול (אקמול) - משכך כאבים ומוריד חום. אין בעיה לצרוך עד 4 גרם ב24 שעות, מעבר מתחילה להיות השפעה טוקסית לכבד (במיוחד כאשר מוטלים עוד תרופות שמעמיסות על כבד)
פסאודואפדרין - אח תאום של אפדרין, רק שמבנה המרחבי שלו טיפה שונה ולכן הוא הרבה פחות חזק. בכל מקרה יש לו את אותם השפעות כמו לאפדרין, רק יותר עדינות. מייבש כל מה שאפשר - סינוסים, אוזניים,אף וכו' בנוסף הוא מעורר וסטימולנט (במיוחד במינון יותר גבוה). עד 240מ"ג ביממה זה המינון המקסימלי המומלץ שלו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
2 רכיבים -
פרצטמול (אקמול) - משכך כאבים ומוריד חום. אין בעיה לצרוך עד 4 גרם ב24 שעות, מעבר מתחילה להיות השפעה טוקסית לכבד (במיוחד כאשר מוטלים עוד תרופות שמעמיסות על כבד)
פסאודואפדרין - אח תאום של אפדרין, רק שמבנה המרחבי שלו טיפה שונה ולכן הוא הרבה פחות חזק. בכל מקרה יש לו את אותם השפעות כמו לאפדרין, רק יותר עדינות. מייבש כל מה שאפשר - סינוסים, אוזניים,אף וכו' בנוסף הוא מעורר וסטימולנט (במיוחד במינון יותר גבוה). עד 240מ"ג ביממה זה המינון המקסימלי המומלץ שלו

תודה!!
אתה יודע במקרה מה זה החומר הנוסף הזה?-
Link Sharing
זה של אותה חברה פשוט של כדורי לילה(מניח שזה משהו שמרדים(?))

כן, זה אנטיהסטמין מדור ראשון, תרופה לאלרגיה. היא פותחת כלי נשימה קצת, בכך שמורידה תגובה של הגוף. תופעת לוואי שלה זה שהיא קצת מרדימה ולכן לוקחים לפני שינה בשביל הרדמות יותר מהירה.
מבחינת תופעות לוואי זה יכול להיות סחרחורת או יובש בפה, אבל קשה להגיע למינון יתר , כי כמעט אף פעם לא הולכת סולו רק בשילוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית