עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא בננה? למה לא?פרי (לא בננה)
המגנזיום והאשלגן שהבננות מכילות מרפים את השרירים, השילוב של זה עם הפחמימות עושה חשק לישון. זה לא היה מפריע לך לעשות אימון אולי מבחינה פסיכולוגית, אחרי ארוחה גדולה יותר דם זורם לקיבה ויוצא שהגוף צריך לפצל משאבים לעיכול ולמאמץ שאתה נותן באימון, בפועל יוצא שהתפוקה שלך יורדת.לא בננה? למה לא?
על איזה אימון מדובר? משקולות? אירובי?
זה מאוד אינדיבידואלי. נסה לאכול דברים ותראה איך זה משפיע עליך. אני יכול להעיד על עצמי שהייתי יכול לאכול בבוקר צלעות חזיר עם גבינת צ'דר מעל ולקינוח ערימת פאנקייקים וקפה עם חלב, וזה לא היה מפריע לי לעשות אימון משקולות ישר אח"כ. אדם אחר יכול להגיד לך שהוא לא מסוגל להתאמן אחרי שקית במבה.
בעיקרון אם המטרה שלך היא לעלות במסת שריר אז אני חושב שפחות כדאי להתאמן אחרי צום, אלא להתאמן שיש אנרגיה זמינה בגוף (אוכל) כדי לא לשרוף שריר. במידה ומאכלים "כבדים" יפריעו לך, תאכל מאכלים שמתפרקים מהר ויהוו אנרגיה זמינה לאימון. פירות כאמור נשמע לי מצויין.
וואו, אוקיי. לרמה כזאת של התעמקות בדברים עוד לא הגעתי. בכל אופן, אני חושב שההשפעה של זה די אפסית, לפחות כך אני מרגיש על הגוף שלי. אבל אני לא באמת יודע כי יש עוד מליון ואחד משתנים שצריך לבודד על מנת שאוכל באמת לבדוק את זה על עצמי.המגנזיום והאשלגן שהבננות מכילות מרפים את השרירים, השילוב של זה עם הפחמימות עושה חשק לישון. זה לא היה מפריע לך לעשות אימון אולי מבחינה פסיכולוגית, אחרי ארוחה גדולה יותר דם זורם לקיבה ויוצא שהגוף צריך לפצל משאבים לעיכול ולמאמץ שאתה נותן באימון, בפועל יוצא שהתפוקה שלך יורדת.
אין מצב שזה מגיע בשניות. זה לא הזרקה לוריד.לגבי בננות:
מנסיון אישי אני לוקח איתי בננה אחת לכל אימון,
ברגע הזה שאני מרגיש שנגמר הכוח אני אוכל אותה ואז בשניות אני מרגיש פרץ אנרגיה חדש,
יכול להיות שזה רק פסיכולוגי אבל זה עובד לי.