הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לקחת קריאטין וכמה?

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
כבר הסתכלתי פה בפורום אבל לא הבנתי
אני מעוניין לדעת באיזו כמות צריך לקחת?
הבנתי שצריך 5 גרם כל יום ואז אחרי חודש להפסיק (???)
מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני לוקח את זה לX זמן ואז מפסיק? מישהו אחר אמר בפורום 5 פעמים ביום ככה שזה יגיע ל20 גרם במשך חמש ימים ואז אחרי חמש ימים לקחת כל יום רק 5 גרם... הבנתי נכון?

אני לא יודע איך חיפשת בפורום ולא מצאת, זה תכלס רשום בכל מקום.
קח 5 גרם ביום, אין צורך בהפסקה.
יש את האופציה של העמסה, אבל זה לא חובה ואם אתה כבר בשלב הזה מסתבך אז אין לך למה לעשות את זה

כבר הסתכלתי פה בפורום אבל לא הבנתי
אני מעוניין לדעת באיזו כמות צריך לקחת?
הבנתי שצריך 5 גרם כל יום ואז אחרי חודש להפסיק (???)
מישהו יכול לעזור לי עם זה? אני לוקח את זה לX זמן ואז מפסיק? מישהו אחר אמר בפורום 5 פעמים ביום ככה שזה יגיע ל20 גרם במשך חמש ימים ואז אחרי חמש ימים לקחת כל יום רק 5 גרם... הבנתי נכון?
לדעתי אתה יכול גם בימים של אימון גם אחרי האימון עצמו עוד 5 גרם בגלל שאתה מבזבז מהאימון ובכללי עוד 5 גרם כל בוקר אתה יכול לקחת את זה עם סוכר ענבים או סוכר רגיל עדיפות לסוכר ענבים

לדעתי אתה יכול גם בימים של אימון גם אחרי האימון עצמו עוד 5 גרם בגלל שאתה מבזבז מהאימון ובכללי עוד 5 גרם כל בוקר אתה יכול לקחת את זה עם סוכר ענבים או סוכר רגיל עדיפות לסוכר ענבים
תסביר למה עדיף לקחת עם סוכר ענבים

אני לא יודע איך חיפשת בפורום ולא מצאת, זה תכלס רשום בכל מקום.
קח 5 גרם ביום, אין צורך בהפסקה.
יש את האופציה של העמסה, אבל זה לא חובה ואם אתה כבר בשלב הזה מסתבך אז אין לך למה לעשות את זה
אבל בדרך כלל לוקחים קריאטין בערך חודשים ברצף אפילו 3 חודשים ואז עושים הפסקה של איז שבועיים בשביל להתנקות קצת כי הגוף מתרגל לזה ואז יוצא מצב שהוא פחות משפיע משהו כזה לא נכון ? אשמח לתשובה והסבר ממך אם אני טועה במשהו

אבל בדרך כלל לוקחים קריאטין בערך חודשים ברצף אפילו 3 חודשים ואז עושים הפסקה של איז שבועיים בשביל להתנקות קצת כי הגוף מתרגל לזה ואז יוצא מצב שהוא פחות משפיע משהו כזה לא נכון ? אשמח לתשובה והסבר ממך אם אני טועה במשהו
לא צריך הפסקה

לא, זה חרטא, לא ברור לי לחלוטין מאיפה הגיע השקר הזה.

לא, זה חרטא, לא ברור לי לחלוטין מאיפה הגיע השקר הזה.
את האמת חשבתי בדיוק כמןך, אבל עכשיו שעברתי על ספרות זה לא חרטה מסתבר.
יש קבוצת מחקר שגילו שנטילה קראטין עם סוכר מעלה את רמת הקריאטין, ככל הנראה בגלל הפיק באינסולין. בהשמך הם גילו שאפשר להוריד חלק מהסוכר ולהחליפו בחלבון באותה יעילות .
מצרף את המחקרים-
*סוכר ענבים הוצא בתור תחליף לסוכר בגלל שגורם לפיק באינסולין עם פחות קלוריות סך הכל.

לדעתי חסרון כמובן שלצרוך כמויות כאלה של סוכר על בסיס קבוע כנראה יותר יזיק. אולי במסה עם סייקל 🫤
אני פשוט אקח עכשיו 7.5 גרם במקום 5 חחח

קבצים מצורפים

• j.1365-201X.1996.528300000.x.pdf
    KB 344.9 · צפיות: 192
  • jappl.2000.89.3.1165.pdf
    KB 166.8 · צפיות: 58
את האמת חשבתי בדיוק כמןך, אבל עכשיו שעברתי על ספרות זה לא חרטה מסתבר.
יש קבוצת מחקר שגילו שנטילה קראטין עם סוכר מעלה את רמת הקריאטין, ככל הנראה בגלל הפיק באינסולין. בהשמך הם גילו שאפשר להוריד חלק מהסוכר ולהחליפו בחלבון באותה יעילות .
מצרף את המחקרים-
*סוכר ענבים הוצא בתור תחליף לסוכר בגלל שגורם לפיק באינסולין עם פחות קלוריות סך הכל.

לדעתי חסרון כמובן שלצרוך כמויות כאלה של סוכר על בסיס קבוע כנראה יותר יזיק. אולי במסה עם סייקל 🫤
אני פשוט אקח עכשיו 7.5 גרם במקום 5 חחח
שים לב שטענתי שהחרטא הוא שצריך לעשות הפסקה מקריאטין.

בכל מקרה לגבי המחקרים האלה, הם הראו שקריאטין נספג מהר יותר יותר עם פחמימה או חלבון, מה שכנראה נכון, אבל זה לא אומר שיש פחות ספיגה של קריאטין בלי פחמימה או חלבון, פשוט זה קורה לאורך יותר זמן. ובגלל שאתה למחפש אפקט כרוני ולא אקוטי מקריאטין, זה לא באמת משנה לאורך כמה זמן הוא נספג

לא, השאר פשוט הולך לפח, לפי התוצאות שהם קיבלו. סוכר גרם לAUC יותר גדול גם לאורך הזמן. אבל לדעתי פשוט עליית מינון תפתור את זה. כי גוף מהר מאוש הופך קריאטין לקריאטינין שאין לו שום השפעה ופשוט יוצא בשתן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית