הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ההשפעה של טסטוסטרון על התחושה והמוטיבציה

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
אני לא מזריק אבל אני תמיד סקרן לקרוא את התגובות של אנשים בפורום הזה ועלתה לי שאלה. בעצם איך זה מרגיש להיות על כמויות כאלו של טסטוסטרון?
כן אני יודע שאנשים כאן משלבים חומרים אחרים תוך כדי, אני מדבר על טסטוסטרון. בעצם מה קורה לבן אדם בתחושה / תפיסה / מוטיבציה כשהוא על כמויות כאלו גבוהות של טסטוסטרון?

אני רוצה שאנשים כאן יספרו איך העולם שלהם משתנה כשהם על טסט, אם בכלל. זה לא חייב להיות דברים שקשורים אך ורק לחדר כושר.
זה יכול להיות סתם סיפורים כשהייתם על סייקל ואולי חשבתם שזה קשור, או קיבלתם תפיסה שונה, התחזקות של המוטיבציה / ערך עצמי וכו'
בקצרה - מעניין אותי הקטע המנטלי בכל הסיפור. להתחזק ולהוסיף מסת שריר זה כולם יודעים.

לא שמיץ גזר לא יכול לעשות את העבודה כמובן.

נערך לאחרונה:
מהנסיון שלי - לא מרגיש הבדל יוצא דופן חוץ מליבידו מאוד גבוה.
אצלי שינה יכולה להפגע קצת, דופק עולה קצת...

לכל מי שמרגיש כמו ״אל״ לדאתי זה בגלל שאתה נראה פיזית יותר טוב אז יש לך יותר בטחון בתוספת הטסט אז זה קצת מוגזם לפעמים.

לא חושב שההרגשה הזאתי היא תמיד טובה, מי שמרוכז במראה שלו יותר מדי וזה נראה לסביבה החיצונית אני חושב שזה די שלילי.

אם ניקח בילדרים, לראות גברים בוגרים באמצע המכון מורידים מכנסים וחולצה ומתחילים לעשות פוזינג זה די מחליא.

אם ניקח בילדרים, לראות גברים בוגרים באמצע המכון מורידים מכנסים וחולצה ומתחילים לעשות פוזינג זה די מחליא
זה כי אתה לא גיי, אני מניח.
מישהי חטובה ואסתטית בסייקל תוריד מכנסיים וחולצה בחדר כושר ותתחיל לעשות פוזיניג, תעיף לכולם את הראש בשניה

אם ניקח בילדרים, לראות גברים בוגרים באמצע המכון מורידים מכנסים וחולצה ומתחילים לעשות פוזינג זה די מחליא.

אני מזה מסכים איתך, לפני שבועיים כמעט מישהו קיבל ממני נגיחה כי הוא עשה את זה לידי ואז קראו לי חולה עצבים,
אני חולה עצבים? זכותי לא לרצות לראות את הרגליים השעירות שלו כשאני מדדלפט!

גם אתה מייקגרגור אל תגזים .
כל 1 יכול להרשות לעצמו GH סך הכל תוריד מעצמך 1,000₪ בחודש זהו .

אם אתה משתמש בgh כדאי לקחת מדי פעם אינסולין כדי לחוס על הלבלב
אפשר לעשות את זה ביותר זול עם mk677?
וראלי שזה יוצא קצת יותר מאלפייה בחודש

איך 1000? בלי להזכיר עכשיו מחירים וכו', על 2 סייקלים פשוטים + פרגניל+PCT+ארמידקס יוצא לי משהו כמו 600-700 בחודש - אם מסתכלים על 2 סייקלים בשנה ומחלקים ב 12, אז איך 1000?

אחי, עם כל האהבה והתשוקה שלי לאימונים ופיתוח גוף , צריך גם להיות מחושב, איפה עוד אוכל ואביזרים נלווים
בקיצור, בוא נגיד אם בן אדם ממוצע מרוויח 12 אלף נטו בחודש, עדיין לא יכול להרשות לעצמו GH על בסיס קבוע (באמת שלא מבין בפרוטוקלים)

כן אם נהיה מדוייקים 1,300₪
כל 1 יכול .
אה במינון לשנים כן .. במינון של תוספת לאנושי בין 2-3iu .. אם תחליט שתקופה אתה נותן יותר אז תחשב את זה .

@kotzer
זה שווה השעייה לא? 🤩
בx שקל האלה אתה באמת מקבל 100iu
זה הרבה? לא מבין ב gh, לכמה זמן זה סוגר לך את הפינה?
ובאמת היית מכניס לעצמך משהו לגוף שכתוב עליו בסינית?

עריכהה
נראה כמו אתר מפוקפק שלא שולח כלום וסתם גונב לך את הכסף
תחושה אישית

נערך לאחרונה:
מחכה שיגיע yk11 mk677 lgd ועוד כמה חברים אבל הם הפועלים הראשיים
ביחד עם הטסט אמור להיות מעניין

עכשיו שאלה...
טרן מצטיין בזה שהוא מאוד אנדרוגיני
אם אתה לוקח מלא סארמס עם טסט אז אתה כאילו מקבל טרן? יענו כי יש את הטסט ואז מלא דברים אנדרוגנים
מקווה שהסינים יספקו את הסחורה
Yk11 והפעם עם טסט ולא סולו בהנחה ובאמת אדבל yk11 הולך להיות מעניין ועם הדקה...בכלל
התזונה אומרת את המילה האחרונה בסוף היום למרות כל זה

כל 1 יכול .
אה במינון לשנים כן .. במינון של תוספת לאנושי בין 2-3iu .. אם תחליט שתקופה אתה נותן יותר אז תחשב את זה .
2-3 יחידות באמת יעשו משהו?
חשבתי שבדרך כלל מדברים על 5-10
אבל כן, GH רפואי עולה המון. הרבה יותר ממה שרשמת פה 😭

אכן כולם עושים בין 5-10 ועל זה מדברים .
אני מדבר על לחיות עם זה לכל החיים , בלי להלחם בסוכר .
יש עכשיו הרבה דמויות צעירות באינסטגרם שעושים בשיטה הזאת .

מוטיבציה בשמיים לעשות כלל הדברים ,
מצבי רוח משתנים ועצבים בעיקר עם מסטרון וטרן ,
שינה של 6 שעות מספיקה לתפקוד מקסימלי ,
אגרסיביות ואימפולסיביות,
אימונים מטורפים ללא כאבים אחכ ,
ליבידו גבוה ,
יש בטסט גבוה חסרונות ויתרונות כמו כל דבר בוא נאמר שבעיקר לוקחים טסט לבניית מסת שריר וכוח באימונים אלא אם כן אתה בן 60 ורוצה לחזור להיות צעיר זו דעתי .

אכן כולם עושים בין 5-10 ועל זה מדברים .
אני מדבר על לחיות עם זה לכל החיים , בלי להלחם בסוכר .
יש עכשיו הרבה דמויות צעירות באינסטגרם שעושים בשיטה הזאת .

אפשר שמות? בא לי לראות מה זה נותן
מוטיבציה בשמיים לעשות כלל הדברים ,
מצבי רוח משתנים ועצבים בעיקר עם מסטרון וטרן ,
שינה של 6 שעות מספיקה לתפקוד מקסימלי ,
אגרסיביות ואימפולסיביות,
אימונים מטורפים ללא כאבים אחכ ,
ליבידו גבוה ,
יש בטסט גבוה חסרונות ויתרונות כמו כל דבר בוא נאמר שבעיקר לוקחים טסט לבניית מסת שריר וכוח באימונים אלא אם כן אתה בן 60 ורוצה לחזור להיות צעיר זו דעתי .

אני על מאסטרון, יום שבת היום וקמתי ב 7

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית