ייעוץ חבר חדש - בבקשה תעזרו במהרה בקשר לחיטוב

firestarter

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום אני משתמש חדש בפורום ולפני שיפנו אותי למיליון קישורים פנימיים אני יציין שקראתי קצת בפורום אך רציתי לקבל תשובה יותר ספציפית למקרה שלי בבקשה

אז ככה אני בחור בן 26 גובהה 170 משקל 71-72 אחוזי שומן 19

אני מתאמן כבר 6 חודשים 3-4 פעמים אימוני משקולות בשבוע + 60-90 דקות אירובי שבועיות תוספים חלבון ו קראטין משתדל לשמור עת תזונה אבל בואו נודה בזה זה לא תמיד תופס

אני ממש רוצה לרדת באחוזי השומן בצורה משמעותית וחדה ו"להיתחטב" (נורא רוצה להגיע ל9-10 אחוזי שומן) חבר הציע שימוש באפדרה או ב ווינסטרול (לבד) - כמו שכבר אמרתי קראתי קצת בפורום ולא ניראה לי העיניין הזה כל כך

אשמח לשמוע מה"מקצוענים" מה הם חושבים ובעיקר מה הם מציעים... אפדרה או סטרואידים - אם סטרואידים אז איזה בדיוק ומה דרך השימוש (לא חסיד של מחטים חח)

מחכה לתשובות
תודה מראש לעונים

שום אפדרה ושום סטרואידים, תעשה חיטוב נורמלי לאחוז שומן יחסית נמוך (לא הייתי מגיע ל-10 כי אתה תיראה דחליל על 62 קילו) ותתחיל מאסה. אגב, איך אתה בדיוק יודע שאתה 19% שומן?

• פותח/ת השרשור
אני בחור דיי רחב יש לי מסה לא רוצה להתרחב יותר רק לחטב ולהוריד שומן!
בקשר לשומן נבדקתי על המכשירים (משקל דיגיטלי כזה) האלו שאתה עומד עליהם והם מעבירים למחשב כמה שומן כמה מים כמה שריר וכו וכו

המכשירים האלה חרטא. אם אתה שוקל 70 קילו על 170, ועוד 19% שומן, אין עליך הרבה מסת שריר (תעשה חישוב בעצמך), לא חשוב כמה אתה רחב.

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך לחשב - לא משנה בדיוק שאלתי מה יותר אפקטיבי אפדרה או סטרואידים כדי לצמצם אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור
אוקיי הבנתי ואם אני רוצה ל"קצר " תהליכים?
ראיתי המון מאמרים על ווינסטרול ויש לי 2 חברים שמשתמשים בזה
העיניין הוא שאני בחיטוב כבר חודשיים בלי שינוי מיוחד ולכן אני רוצה לקצר תהליכים... יש באתר מיליוני מאמרים בנושא מישהו יכול לפרט בהקשר למיקרה שלי?

תיכף אנשי הסטרואידים יגיבו. אבל לפני זה, אם אתה נמצא בחיטוב ולא יורד במשקל, אתה:

א. לא יודע להתאמן
ב. לא יודע לאכול
ג. כל התשובות נכונות

יעיד על כך המשקל הנמוך שלך על אחוז השומן הגבוה (לכאורה).
סטרואידים לא יעזרו לך באף אחד מהסעיפים האלה.

שלום אני משתמש חדש בפורום ולפני שיפנו אותי למיליון קישורים פנימיים אני יציין שקראתי קצת בפורום אך רציתי לקבל תשובה יותר ספציפית למקרה שלי בבקשה

אז ככה אני בחור בן 26 גובהה 170 משקל 71-72 אחוזי שומן 19

אני מתאמן כבר 6 חודשים 3-4 פעמים אימוני משקולות בשבוע + 60-90 דקות אירובי שבועיות תוספים חלבון ו קראטין משתדל לשמור עת תזונה אבל בואו נודה בזה זה לא תמיד תופס

אני ממש רוצה לרדת באחוזי השומן בצורה משמעותית וחדה ו"להיתחטב" (נורא רוצה להגיע ל9-10 אחוזי שומן) חבר הציע שימוש באפדרה או ב ווינסטרול (לבד) - כמו שכבר אמרתי קראתי קצת בפורום ולא ניראה לי העיניין הזה כל כך

אשמח לשמוע מה"מקצוענים" מה הם חושבים ובעיקר מה הם מציעים... אפדרה או סטרואידים - אם סטרואידים אז איזה בדיוק ומה דרך השימוש (לא חסיד של מחטים חח)

מחכה לתשובות
תודה מראש לעונים

קודם כל אם באמת היית קורא "קצת" מאמרים היית מבין עד כמה אתה בכלל לא בכיוון של להשתמש בסטרואידים, למעשה אתה רחוק שנות אור !!!
אתה מתאמן רק 6 חודשים, נראה לך שזה מספיק זמן, נראה לך שאתה מבין משהו בתזונה, בהתאוששות נראה לך שהגעת עם הגוף שלך להישגים מרחיקי לכת??!!

בשביל שלגמרי תרד מהנושא אני רק אענה לך על השאלות: שום סטרואיד לא יחטב אותך ובטח לא ווינסטרול, אתה מתחטב אם אתה בגרעון קלורי והתזונה שלך מוקפדת, ווינסטרול עוזר להשגת ייבוש ומראה מוצק באחוזי שומן שמתחת ל10...!

לא משתמשים בשום סטרואיד ללא בסיס של טסטוסטרון ולא עושים סייקל ראשון חיטוב.
אפדרין נותן מרץ באימונים ויעזור לך לשרוף אולי 3% יותר שומן מה שאומר ששוב 97% זה תזונה ואירובי !!!

את השאלות שלך אתה צריך להפנות לפורום תזונה ובטח לא לפה.

כן אחי יש עליך מאסה, אתה שוקל 70 קילו על 20 אחוז שומן
חישוב די פשוט אומר שעל 10 אחוז אתה תעמוד על בערך 62 קילו
אחי, ב62 קילו ניתן לצבור מאסה מטורפתתתתתתתתתתת*

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית