עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זהו שלא יודע איך אוכיח, והבדיקות כן לעבודת ביטחון. שלחתי קורות חיים לפני שבועיים ובדיוק כשטסתי השבוע ניסו להשיג אותי מסתבר.שאלה מעניית, עכשיו מסקרן אותי גם, אבל כמה דברים בעייתיים לדעתי:
איך תוכיח שעישנת דווקא בתקופה שהיית באמסטרדם?
תלוי למה הבדיקות, אם זה נגיד לעבודה, כמו איזה משרה בטחונית, נראה לי הם יפסלו אותך בכל מקרה
מניסיון אישי, זה לא בעיהזהו שלא יודע איך אוכיח, והבדיקות כן לעבודת ביטחון. שלחתי קורות חיים לפני שבועיים ובדיוק כשטסתי השבוע ניסו להשיג אותי מסתבר.
יצא לי לשמוע ממישהו שעבד בעבודה שאני מנסה להתקבל אליה שבסיווג ביטחוני עוברים בדיקות דם ושתן, ככה שאני לא חושב שיקבלו אותי.מניסיון אישי, זה לא בעיה
פשוט תגיד את האמת. ורק את האמת בראיונות. והכל יהיה בסדר. איך הם ידעו שעישנת באמסטרדם באמת? אין להם באמת דרך לדעת. אני גם בספק שזה מעניין אותם. החוק הוא: להיות ישר. והכל יהיה בסדר
אני כן יודע שהוזהרתי לגבי בדיקות שתן. בפועל לא עברתי בדיקת שתן אחת...
העניין מסתבך עוד יותר, כי כרגע עישון קנאביס בכלל לא עבירה פלילית בישראל. מקבלים על זה קנס. אז סביר להניח שדברים השתנו..
זה לא נכון.יצא לי לשמוע ממישהו שעבד בעבודה שאני מנסה להתקבל אליה שבסיווג ביטחוני עוברים בדיקות דם ושתן, ככה שאני לא חושב שיקבלו אותי.
יצא לי לשמוע ממישהו שעבד בעבודה שאני מנסה להתקבל אליה שבסיווג ביטחוני עוברים בדיקות דם ושתן, ככה שאני לא חושב שיקבלו אותי.