הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייק החלבון שלי- (מתכון לגיינר לאנורקסים שביקשו)

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
ואיך זה? http://caloriecount.about.com/calories-dates-domestic-natural-dry-i9087?size=2
בגוגל חיפשתי באתרים ומצאתי 30-60 קלוריות בתמר..

תבדקו את עצמכם!
אתה אוהב להתווכח ולטעות? הם כותבים שם שתמר שוקל 8 גרם. אתה מוזמן לשקול. לא ראיתי תמר ששוקל 8 גרם.
תלמד לקרוא-תפסיק לגגל. ואף אחד לא צריך לבדוק את האתר שהבאתי.
אם תקרא מעבר לטבלה תראה כמה נתונים מדהימים יש שם.

ותבדוק אותנו אתה. אף אחד פה לא באמת עובד בשבילך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מזה NSI?
שמע, אתה באמת חושב שבתמר יש 100 קלוריות?
והערכים ל100 גר' זה ל-100 גר' הבשר של הפרי, כלומר אחרי שמוציאים את הגרעין..
מצאתי אשכול בפורום שמישהו שקל תמרים ויצא לו 20-30 גר' לתמר..
ככה שתמר זה 70 קלוריות בערך. מובן?
לפני שניה אמרת שיש בתמר 23 קלוריות לא?

תלמד לקרוא עברית, אחכ אנגלית, אחכ תלמד מתמטיקה ואז תשאל אם מובן, מובן?

שיט התבלבלתי סליחה.
אולי כי אני עייף =\

תגידו רגע..מה אתם עושים עם השאריות של הש.ש בשייקים? יענו כל החרא של הש.ש נשאר בתוך המיקסר כמו גוש 😃😃😃

• פותח/ת השרשור
מסניפים.
סתם- אני לא משאיר פירור בתוך השייקר- הכל נכנס לפה. אלא אם זה מגעיל אותך

מגעיל אבל חייבים :\..
אתה טוחן אותה לאבקה לבד ואז שם בכוס ואח"כ חלב וזה.. נכון? כי את הש.ש שבתוך הבלנדר סיוט להוריד/לאכול..

• פותח/ת השרשור
אני שם את הקרח קודם ועליו שיבולת שועל. כנראה שיש לי אחלה בלנדר. בכל מקרה יש סוגים של שבולת שועל. תקנה את זאת שמוכנה מהר (אינסטנט) כי היא יותר קטנה ונטחנת יותר בקלות

אני שם את הקרח קודם ועליו שיבולת שועל. כנראה שיש לי אחלה בלנדר. בכל מקרה יש סוגים של שבולת שועל. תקנה את זאת שמוכנה מהר (אינסטנט) כי היא יותר קטנה ונטחנת יותר בקלות

איך זה נראה? אמא שלי קונה לי שיבולת שועל בשקית זה מאוד זול אבל זה פשוט לא נטחן טוב ואז בשייק יש חתיכות של ש''ש וקשה ומגעיל לשתות אותו ככה... :(

איך זה נראה? אמא שלי קונה לי שיבולת שועל בשקית זה מאוד זול אבל זה פשוט לא נטחן טוב ואז בשייק יש חתיכות של ש''ש וקשה ומגעיל לשתות אותו ככה... :(
שקית כחולה \ קופסה עגולה צהובה של קוואקר
אין מה לחפש את זה, זה הסוג היחיד של שיבולת שועל שמוכרים בסופר.. אין שיבולת שועל טבעית..
זה כבר תלוי בבלנדר שלך, אבל אצלי זה טחון ממש דק ולא מרגישים חתיכות..

Back
למעלה תחתית