אוי אל תקחי אותי קשה,הייתי צינית.....סתם מתלוצצת על זה שאנחנו ממהרות להסיק מסקנות במקום לחשוב בהיגיון. אני גם חושבת שאני נוהגת נפלא. אבל...אמרתי שלדעתי וכנראה שזה גם תלוי בסביבה שאני נמצאת בה. שגברים נוהגים הרבה יותר טוב מנשים. לא באתי לזלזל בך. אני מרגישה מספיק בטוחה להתלוצץ על זה. אין עלינו בעולם.הממ אני קצת חולקת עלייך...
אני אישית נוהגת מצויין, ורוב החברות הקרובות שלי (ואמא שלי, כמובן) נהגות שודים סוג א'. ברמה שחברה שלי הצילה אותנו מס' פעמים מתאונה וודאית עם נהגים סתומי מוח שסימסו במהלך הנהיגה. הצלה עם חושים חדים כמו של פנתר. מה גם שמעולם לא ראיתי מישהו שחונה מושלם כמו חברה/אמא שלי.
אני אישית גם עברתי בטסט ראשון על הילוכים, כשממש בסוף הטסט הצלחתי להינצל מאוטובוס מפגר שהחליט לתת גז וכמעט נכנס בנו....
הבעיה אצל נשים, לדעתי, נובעת מעודף זהירות וחוסר ביטחון. וזה כי הרגילו אותנו לא להידחף ולא להיות חוצפניות, גם לא על הכביש, ולהישאר בשוליים (תרתי משמע) במהלך אלפי שנות היסטוריה....
אבל כן, זה לא נפוץ לראות נהגות טובות, כי אנחנו מראש חושבות שלא נוכל להיות כאלה. וזה מוביל להססנות על הכביש, שמובילה לטימטום.
לעומת הביטחון העצמי המופרז של הגברים שמוביל למלא תאונות מיותרות....
השאלה היא מה עדיף...