עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך זמני מנוחה קצרים מתקשרים לחיטוב אלא אם אתה עושה דילול גליקוגן?אני בטוח אנסה, אבל אחרי התכנית הבאה - בשבוע הבא אני מסיים מאסה ומתחיל חיטוב, בעיקר באוכל, אבל מבחינת תכנית זה אומר זמני מנוחה קצרים מה שמתנגש לי עם כוח.
אבל אחרי 12 שבועות האלו אני אנסה כוח לשם שינוי.
לא אחי, אני מרגיש שלא מיציתי... אני מצליח לעלות במשקלי עבודה ובמשקל גוף, אמנם בקצב איטי..
אבל זה מספק אותי.
שינה, אימונים אימונים אינטנסיביים ואוכל באדיקות בהתאם לתכנית... לא בהכרח בסדר הזה.
למרות שסטרואידים יכולים לתת לי פוש רציני ופייט לכל ראשי הדקה, אני בשלב הזה מוותר על התענוג.
ואיך זה שאתה הופך את אימון המשקולות שלך לאירובי תורם לשמירה על מסת השריר בחיטוב? הרי זאת מטרת אימוני המשקולת בחיטוב (בנוסף לקלוריות שנשרפות בהתאוששות), באימונים עצימים שורפים יותר קלוריות בהתאוששות, אימונים כמו שציינת בד"כ משמשים לריקון מאגרי הגליקוגן מה שמוביל לשריפת שומן מוגברת, שזה משהו שלפי דעתי צריך לשמור לשלבים האחרונים של החיטוב.ברגע שאתה יורד ל-45-60 שניות מנוחה, השריר לא מתאושש, אין מנוחה רבה בין סטים, משקלי העבודה יורדים, הדופק עולה והעבודה הופכת להיות אירובית יותר.
ברגע שאתה יורד ל-45-60 שניות מנוחה, השריר לא מתאושש, אין מנוחה רבה בין סטים, משקלי העבודה יורדים, הדופק עולה והעבודה הופכת להיות אירובית יותר.
אתה עושה סלט, יש אימוני ריקון גליקוגן שהמטרה לרוקן גליקוגן ואכן באימונים מהסוג הזה אתה נח קצת זמן, כי זה סוג אימון שמפעיל יותר את המרכיבים האירוביים,אבל עם אימונים מהסוג הזה אתה לא תשמור על המסה, מכיוון שהשריר שלך לא מקבל מספיק גירוי.
ויש אימונים עצימים(% מה-RM1 שלך) שהאימונים האלה נועדו לגרות את השריר ולשמור על המסה גם בחיטוב.
אתה צריך לשלב ביניהם, ריקון גליקוגן לא חובה בחיטוב, אימונים עצימים כן חובה.
שמע , אולי סתם כיף לו להתאמן כמו שהוא מתאמן היום....והוא מצליח בכל זאת...
לא נראה לי שהוא ביקש ייעוץ באימונים...הוא סה"כ שם פה תמונות...
יש לך ידע מצויין....אבל תן לו זמן קצת לשוטט פה...הוא כבר יראה לבד את הדברים.
בכל מקרה תגובה יפה נתת פה.
שמע , אולי סתם כיף לו להתאמן כמו שהוא מתאמן היום....והוא מצליח בכל זאת...
לא נראה לי שהוא ביקש ייעוץ באימונים...הוא סה"כ שם פה תמונות...
יש לך ידע מצויין....אבל תן לו זמן קצת לשוטט פה...הוא כבר יראה לבד את הדברים.
בכל מקרה תגובה יפה נתת פה.
אני סומך על muscle and fitness בקטע של התכניות והתפריטים, בנתיים 4 שנים הם לא איכזבו אותי.
אחרי שאני מסיים את התכנית הזו אנסה את תכניות הכוח סטייל 5X5.
יפה שלא ראית בשאלה שלי ניסיון 'לפגוע' בך (כמו כמה אנשים בפורום שנעלבים אם שואלים אותם), פשוט שאלתי כי הגירוי שמקבלים בתוכניות הפיצולים מרובי האותיות בדרך כלל נמוך מכדי לגרום לעלייה במאסה או במשקלים לאורך זמן, אלא אם אתה מקים אוהל בחד"כ או לוקח חומרים. אבל כמובן שזה גם תלוי בגנטיקה, היסטוריית אימונים וכו', ככה שאם אתה מצליח לגדול ולהתחזק בתוכנית הזאת אז סבבה. גם אני חושב שכדאי לך לנסות תוכנית כוח, זה עשוי לתת לך boost רציני.
אני מצטער לומר לך אבל muscle and fitness עדיין לא יודעים כמה אתה שוקל מה הגובה שלך ואיזה תפריט מתאים לך או לא.
אני סומך על אל השמש (אפולו ) עד עכשיו הוא לא אכזב אפילו אותי פעם אחת .
התפריטים הם לבודי בילדר הממוצע ששוקל 200 lbs, אני קצת יותר מזה, אבל זה עבד לי עד כאן.
על מה היית ממליץ כתכנית תזונה פשוטה ו/או תכנית אימונים טובה לקראת הקיץ ?
---------- התגובה התווספה ב 19:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:55 ----------
אחי, אתה יכול לצחוק ממרומי האולימפוס, אבל מעבר לציניות, יש דברים שעובדים יפה ולטעמי.
התכנית שאני עושה היא בדיוק השילוב בין השניים, אולי לא פירטתי מספיק, אבל זה בהחלט מקיים גם סטים של מספר חזרות נמוך וזמן מנוחה סביר 2 עד שלוש דקות - בתרגילים כמו דד ליפט מוט, לעומת זאת כשעושים תרגיל כמו דד ליפט בודדות, זמן המנוחה יורד לתשעים שניות...
יש עוד הרבה דוגמאות, זה משתנה בין שבוע לשבוע, אם תרצה אשב לשכתב אותה לעברית ואפרסם אותה.