הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל רביעי - טסט + אנאבר

BigTony

משתמש מתחיל
100
12
נק' מוניטין:
42
100
12
שלום לכולם,
מעוניין לבצע סייקל חיטוב (מספר 4)
2 הסייקלים האחרונים שלי היו טסט 500 בשבוע ל10 שבועות + ויני 50 מ"ג ביום למשך 4 שבועות
בסייקל האחרון הויני ממש הכאיב לי במפרק של היד.. לקחו כמה שבועות עד שהכאב חלף..
לכן אני מעוניין לבצע סייקל דומה רק עם אנאבר במקום ויני

האנאבר שלי מקורי - אין דאגה (לא גר בארץ..איפה שאני גר יש מקורי)
מעונין להריץ טסט 500 בשבוע ל10 שבועות
מה הכמות היומית של אנאבר שמומלצת ? 50 ? 60 ? - ולכמה זמן אפשר להריץ אותו ? 8 שבועות ?
אני שוקל 82 קילו , אם זה משנה משהו
ובנוסף , האם יש לחלק את הכדורים ל10 מ"ג כל 4 שעות כמו עם הויני ?
והאם יש לקחת עם זה TUDCA כדי לשמור על הכבד ?

תודה על התשובות מראש

נירא טוב היסטוריה סייקלים טובים לא אכנס למטרות ורצונות לא ספץ גדול באנאבר אבל 50 זה מספיק לאנאבר לא לשכוח שהוא גם רעיל לכבד יש להגביל את השימוש שלו עד ל 6 שבועות (וזה רק דעתי) 500 טסט זה מכובד
Tudca מומלץ ורצוי בסייקל בשילוב אוראלים מכל סוג בכל מזג אוויר. אני אישית אוהב מסטרון הייתי מנסה לשלב אותו בסייקל במינון די נמוך אין צורך לקחת מינונים מטורפים שלו החומר הזה מוכיח לי כל פעם מחדש שהמינון בו יכול להיןת די נמוך ואתה עדין תיתיבש ותרד מנוזלים ותקבל יותר דחיסות האנבר גם מצטיין בזה ולפי דעתי זה שילוב קל ועדין סייקל נטול תופעות לוואי מציקות. לסיכום תיכנון הטסט נכון תיכנון האנאבר בעיני לא נכון ויש להגביל ל6 שבועות אבל עוד מעט יענו התותחים הכבדים ותדע לאן להתקדם פחות או יותר לגבי וינסטרול הוא בהחלט מייבש ובסוף שבוע שני (לאורלים) אני כבר בחרדות ביצוע משקלים גבוהים למרות שהגוף יתן להרים כבד מאוד מפחיד מבין אותך לגבי כאבים אז בשבוע 10 אני כבר נתקל בהם וזה הנורה האדומה שאומרת לי "זהו חאלס תם הסייקל"

אני גם הייתי מכניס את הTudca למרות שאף אחד לא חושב להביא אותו באנאבר הכדור הכי פחות רגיל באורליים .
6 שבועות זה רעיון יפה . אם תירצה למשוך עוד כמה שבועות אז אל תיקח כל יום 5 כדורים תחלק בין 3 - 5 יום שבא לך לנוח תוריד ל1-2 , יום אחד 3, יום שמרגיש שבא לך להפציץ 5 (גג) , שווה לחלק אותם במשך כל היום שעה אחריי שאתה מתעורר ואוכל טוב - כדור .. שעה לפני אימון בין 2-3 , ועוד 1 אחריי .

אני גם הייתי מכניס את הTudca למרות שאף אחד לא חושב להביא אותו באנאבר הכדור הכי פחות רגיל באורליים .
6 שבועות זה רעיון יפה . אם תירצה למשוך עוד כמה שבועות אז אל תיקח כל יום 5 כדורים תחלק בין 3 - 5 יום שבא לך לנוח תוריד ל1-2 , יום אחד 3, יום שמרגיש שבא לך להפציץ 5 (גג) , שווה לחלק אותם במשך כל היום שעה אחריי שאתה מתעורר ואוכל טוב - כדור .. שעה לפני אימון בין 2-3 , ועוד 1 אחריי .
רעיון אידיאלי

• פותח/ת השרשור
אם תירצה למשוך עוד כמה שבועות אז אל תיקח כל יום 5 כדורים תחלק בין 3 - 5 יום שבא לך לנוח תוריד ל1-2 , יום אחד 3, יום שמרגיש שבא לך להפציץ 5 (גג) , שווה לחלק אותם במשך כל היום שעה אחריי שאתה מתעורר ואוכל טוב - כדור .. שעה לפני אימון בין 2-3 , ועוד 1 אחריי

רק כדי לחדד את הדברים : אתה בעצם אומר לעשות 6 שבועות של 50 מ"ג ביום מחולק ל3 מנות ? בוקר צהריים ערב
ובמידה וארצה למשוך שבועיים נוספים אז לקחת כמות מופחתת של בין 30-20 מ"ג ביום ?
מה ההיתרון בלשחק עם המינון ככה בשבועיים הנוספים האלו ?
אני בכל יום רוצה להפציץ חחח - זה לא מצמצם לי אפשרויות 😆

אבל המטרה שלי, כמו בכל סייקל - היא למקסם תוצאות עם מינימום חומרים וכמובן למנוע כמה שיותר תופעות לוואי ממינונים מוגזמים

שאלה נוספת - האם לבצע את ה6-8 שבועות אנאבר בסוף הסייקל או ישר מתחילתו ?

כדי לקבל מכסימום אתה צריך לחשוב איך אתה נכנס מהר לסייקל וגם איך אתה יוצא מהר ממנו.
לא ראיתי שרשמת באיזה אסתר של טסט אתה משתמש, אם זה אננטט עדיף שיהיה לך טסט קשר או אורליים ליציאה.

רק כדי לחדד את הדברים : אתה בעצם אומר לעשות 6 שבועות של 50 מ"ג ביום מחולק ל3 מנות ? בוקר צהריים ערב
ובמידה וארצה למשוך שבועיים נוספים אז לקחת כמות מופחתת של בין 30-20 מ"ג ביום ?
אה לא הובנתי נכון .. השיטה הזאת אמורה להיות כל שבוע .. מהחודש הראש עד החודש שתבחר לסיים .

• פותח/ת השרשור
חברים, קצת הסתבכנו... בוא נעשה סדר מחדש.
התיכנון שלי הוא טסט אנט למשך 10 שבועות - 500 מ"ג בשבוע - מחולק ל2 זריקות
כמה שבועות מומלץ לי להריץ אנאבר ובאיזו כמות ? והאם להתחיל איתו או לסיים איתו ?

אה לא הובנתי נכון .. השיטה הזאת אמורה להיות כל שבוע .. מהחודש הראש עד החודש שתבחר לסיים .
אני לא מעוניין לעשות אנאבר 10 שבועות אחי.... 8 שבועות גג...בין 6 ל8

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
?-? Anavar ?? mgs/ED
3-12 HCG 500iu/EW

13-16 Clomid/ED 100-100-50-50mg

13-16 Temoxipen/ED 40-40-20-20mg

למה PCT עם שני אנטיאסטרוגנים? הסייקל שלך די קל בשביל כמות כזאת.
לדעתי אפשר בקלות להוציא טמוקסי, במידה ואין גינו
כמה שבועות מומלץ לי להריץ אנאבר ובאיזו כמות ? והאם להתחיל איתו או לסיים איתו ?
מצד אחד אננט נכנס מאוד איטי ולכן אתה תרצה לעשות קיק עם משהו נוסף - אסתר קצר של משהו או אורליים
מצד שני אתה רוצה לסיים את הסייקל שלך על משהו קצר גם,כדי לחכות לPCT כמה שפחות זמן ולהתחיל PCT שאין לך טסטוסטרון חיצוני בכלל.

יש לך סייקל מאוד סטנדרטי, בלי ירידה לפרטים לדעתי.
שבועות 11-12 אתה סוחב על שארית טסט שיכולה להיות כבר מאוד נמוכה. לא חובה לעשות HCG כל הסייקל, אם אתה לא על בלסאט אנד קרוז, והתאוששת לגמרי מסייקל הקודם.

לגבי אנאבר תחליט בעצמך, חלק מהשיקולים כתבתי לך אחי

• פותח/ת השרשור
מה יקרה אם אני יקח טמוקסי בנוסף לכלומיד ?

לא חובה לעשות HCG כל הסייקל, אם אתה לא על בלסאט אנד קרוז, והתאוששת לגמרי מסייקל הקודם.
עשיתי ככה את כל הסייקלים שלי - לא מצאתי שום בעיה עם זה עד היום

לגבי אנאבר תחליט בעצמך, חלק מהשיקולים כתבתי לך אחי
לא ראיתי שכתבת מינונים או את מספר השבועות... תוכל בבקשה להגיד לי ? תודה

מה יקרה אם אני יקח טמוקסי בנוסף לכלומיד ?
לתרופות האלה יש הרבה יותר תופעות לוואי מאשר לטסט נגיד. פגיעה בראיה זה הכי נפוץ לדוגמא
עשיתי ככה את כל הסייקלים שלי - לא מצאתי שום בעיה עם זה עד היום
בכיף אחי
לא ראיתי שכתבת מינונים או את מספר השבועות... תוכל בבקשה להגיד לי ? תודה
אם הייתה לי הגבלה פיזית ל10 שבועות טסט ו 8 שבועות אנאבר.
הייתי עושה
3-12 Anavar 40 mgs/BID
מחכה 4 ימים
PCT לפי בחירתך
אנאבר במינון 20מג יומי כמעט ולא מעלה אנזימי כבר ב8 שבועות שימוש אצל מתאמן בריא.
בכל מקרה, סימנים ראשונים בפגיעת כבד חמורה - צועה בהירה,שתן כהה וכאב מצד ימין מתחת לצלעות.

אה הבנתי מה אתה רוצה
אתה רוצה את הפרוטוקול כשבלונה אז אתה צודק
500מ"ג טסט
50מ"ג אנאבר ED
זה סייקל יפה וככה עושים .
ניסתי לעלות אותך רמה ושתעשה סייקל "היברידי" (שיטה שלי 🤩) להרגיש כל יום כמה כדורים לקחת בשביל פחות נזק ואותו תועלת .

הבנתי אותך גם בHCG מה אתה מנסה לעשות . המינון מוגזם וגם בכלל HCG אין בו צורך בסייקל כזה קל .. אבל אם אתה ממש מאמין בו - המינונים של דימוי LH אנושי מHCG זה גג 100iu לזריקה . זה אומר -
75iu כל 4-5 ימים (איך שאתה מרגיש)
אתה מגיע לסוף הסייקל עם אותו "אפקט" של ה500 , בלי תופעות הלוואי הליכלוך והרעילות של HCG .

• פותח/ת השרשור
אם הייתה לי הגבלה פיזית ל10 שבועות טסט ו 8 שבועות אנאבר.
הייתי עושה
3-12 Anavar 40 mgs/BID
מחכה 4 ימים
PCT לפי בחירתך
קצת בילבלת אותי..
מה זה BID ?
ולמה להריץ את האנאבר שבועיים אחרי הזריקת טסט האחרונה ?
הבנתי אותך גם בHCG מה אתה מנסה לעשות . המינון מוגזם וגם בכלל HCG אין בו צורך בסייקל כזה קל .. אבל אם אתה ממש מאמין בו - המינונים של דימוי LH אנושי מHCG זה גג 100iu לזריקה . זה אומר -
75iu כל 4-5 ימים (איך שאתה מרגיש)
אתה מגיע לסוף הסייקל עם אותו "אפקט" של ה500 , בלי תופעות הלוואי הליכלוך והרעילות של HCG .

שים אני יודע שאתה כמעט תמיד נגד HCG 😉
איזה PCT אתה ממליץ לעשות אם אני לא לוקח HCG במהלך הסייקל ?

מה זה BID ?
ולמה להריץ את האנאבר שבועיים אחרי הזריקת טסט האחרונה ?
BID - bis in die - פעמיים ביום , ככה בדרך כלל רושמים במרשמים
מצד שני אתה רוצה לסיים את הסייקל שלך על משהו קצר גם,כדי לחכות לPCT כמה שפחות זמן ולהתחיל PCT שאין לך טסטוסטרון חיצוני בכלל.
שבועות 11-12 אתה סוחב על שארית טסט שיכולה להיות כבר מאוד נמוכה

אתה מסיים זריקה אחרונה בשבוע 10- עכשיו יש לך שבועיים עם טסט דועך - אתה לא מזריק וגם אשכים לא מייצרים. אתה לא יכול להתחיל PCT עד שכל אננטט יצא מהגוף. בשבועיים האלה ידיאלי להריץ משהו קצר טווח - אורלי או אסתר קצר, במקרה שלך אנאבר. לכן בשבועות 11-12 עדיין יהיה לך בוסט אנבולי ותוכל להתאמן בצורה כבדה יחסית ולא לשפוך גאינז שרכשת. לקראת סוף הפינוי של האננטט מהדם שלך (סביבות 2-2.5 שבועות) אתה מפסיק אנאבר ומתחיל תוך 3-4 ימים את PCT. בלי לחכות בלי כלום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה לך על התשובות המנומקות והברורות - הבנתי הכל
אשמח לדעת איזה PCT היית ממליץ לי להריץ רק...
תודה

אני כמובן לא יכול להגיד מה יהיה הכי טוב לך אחי. אם יש לך ניסיון עם PCT , התאוששת טוב בעבר , לא סבלת בזמן התרפיה, אז תלך עם הניסיון שלך.
אני פשוט לא מבין למה אנשים לוקחים מינון לא קטן של טמוקסיפן וגם כלומיד בסייקלים קצרים שמערבים 1-2 חומרים. אני אישית אוהב את כלומיד יותר - יש לה פחות תופעות לוואי, יותר עדינה. זה בגלל שהיא סלקטיבית להיפופיזה שלך. כמובן שהיא מפסידה המון לתמוקסיפן כאשר מדובר בגינו, אבל בשביל PCT זה מעולה. לטמוקסיפן ירתונות אחרים - הוא מוריד כולסטרול (זה טוב אחרי סטרוידים), הוא מוריד נוזלים מהגוף, הוא לא מעלה רמה של SHBG לעומת הכלומיד - שעוזר להרגיש טסט טבעי יותר מהר. בקיצור עניין פרטני לכל אחד (אני על טמוקסי מתחיל לראות מעורפל בבוקר).
בכל מקרה חומר אחד יספיק לדעתי, מה שאמור להיות מלווה בבדיקות של הורמוני מין לפחות בסוף תאורתי של PCT.
אני אישית עושה אחרי סייקל יחסית כבד (מעל 12 שבועות נגיד או 3 חומרים) 100 מג כלומיד 3 שבועות, לאחר מכן 50מג כלומיד שבועיים,25מג כלומיד או 50מג יום כן יום לא- עושה בדיקות דם - רואה שהכל בנורמה - מבסוט.

• פותח/ת השרשור
לא היו לי מעולם תופעות לוואי מכלומיד וטמוקסיפן ...
בנוסף - עשיתי HCG גם בסייקל הראשון שלי שכלל טסט אנט בלבד..
בגלל זה קצת מוזר לי לעשות סייקל רביעי עם 2 חומרים ולא לעשות HCG...
אבל אני יכול לנסות..מקסימום יש לי במקרר כמה בהיכון

אז בוא נעשה רגע סדר ונכתוב פירוט סייקל מדויק :

4-12 Anavar 50 mgs/ED

האם יש אישור ?

זה מה שאני הולך לעשות עוד חודש, רק עם מסטרון+LGD במקום אנאבר.
ורק עם כלומיד בלי תמוקסיפן.
אם אתה חם על HCG, תוסיף אותו לקראת הסוף של סייקל-
נגיד שבוע 9-11 , 250 IU פעמיים בשבוע.
זה יכול להקל עוד יותר על PCT

נערך לאחרונה:
זה מה שאני הולך לעשות עוד חודש, רק עם מסטרון+LGD במקום אנאבר.
ורק עם כלומיד בלי תמוקסיפן.
אם אתה חם על HCG, תוסיף אותו לקראת הסוף של סייקל-
נגיד שבוע 9-11 , 250 IU פעמיים בשבוע.
זה יכול להקל עוד יותר על PCT
Lgd ל12 שבועות?

למה אנשים עדיין לוקחים כלומיד?
הנושא לא הובהר כאן מספיק?
נראה לי שכבר העלנו פה יותר מדי מאמרים ומחקרים בשביל שתפסיקו לבזבז כסף על כלומיפן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית